Cele mai bune remedii pentru durerile de gat. In sezonul rece, apar frecvent durerile de gat si tusea, fara sa fie intotdeauna asociate cu o gripa sau o raceala. Pe fondul unei imunitati mai scazute, o bautura foarte rece este suficienta pentru a provoca durerea de gat. Citeste in numarul din decembrie al revistei Click! Sanatate ce ajuta in acest sens. Gargara cu apa sarata. Cand bunicile noastre ne spuneau sa facem gargara cu apa cu sare, stiau ele ce spun, fiindca sarea e antiseptica si curata gatul. Apa cu sare elimina excesul de mucus, ajutand si la desfundarea nasului. E suficienta 1 lingurita cu sare la o cana de apa calda, nu fierbinte, care se amesteca. Se face gargara de 3 ori pe zi, dar nu mai des, pentru ca in exces se usuca gatul si situatia se inrautateste, noteaza Click.ro.

UtileFoto: Colaj foto

Cauze care duc la aparitia herniei. Obisnuiesti sa ridici greutati zi de zi? Daca da, risti sa faci hernie, fie abdominala, fie la nivelul coloanei vertebrale. Dar, acesta nu este singurul factor care favorizeaza aparitia herniei. Hernia se produce atunci cand un organ sau un fragment dintr-un organ iese din zona in care ar trebui sa se afle. Aceasta poate fi cauzata de: Leziuni in tesuturi. Specialistii spun ca exista o legatura intre ranile tesuturilor si dezvoltarea herniei. In urma deteriorarii tesutului, organele interne sunt mai putin protejate, favorizand astfel aparitia herniei. Varsta inaintata. Riscul de a suferi de hernie creste odata cu inaintarea in varsta, comparativ cu persoanele mai tinere. Motivul? Muschii, inclusiv cei ai abdomenului, slabesc cu trecerea timpului si permit proeminenta organelor interne, informeaza clickpentrufemei.ro.

Vitamina care intarzie imbatranirea. In ce alimente se gaseste din abundenta? Spre deosebire de alti nutrienti, vitamina K nu a primit prea multa atentie. O noua cercetare, arata ca aceasta vitamina este unul dintre cei mai puternici nutrienti anti-imbatranire. Vitamina K este reprezentata de un grup de vitamine liposolubile care pot fi gasite in mod natural in organism. Filochinona sau vitamina K1 se gaseste in plante verzi. Menachinona sau vitamina K2 este produsa de bacteriile din intestine. Menadiona sau vitamina K3 este un compus sintetic care are structura chimica a vitaminei K naturala. Vitamina K poate fi usor distrusa de caldura extrema, lumina, substante alcaline, acizi puternici, radiatii si agenti oxidanti. Studiile sugereaza, insa ca prin gatitul, nu diminueaza foarte mult continutul de vitamina K din vegetale, scrie doctorulzilei.ro.

Semne ca ai nevoie de proteina animala. Regimul vegetarian a devenit foarte popular, insa specialistii avertizeaza ca nu este cea mai sanatoasa alegere. Vezi cum iti dai seama ca organismul tau are nevoie de proteina animala. Legumele si fructele sunt foarte sanatoase, insa organismul uman are nevoie si de proteina animala, potrivit specialistilor. Studii recente au aratat ca vegetarienii nu isi iau toti nutrientii de care au nevoie si au un risc mai mare de a suferi de boli ale inimii. Corpul tau iti spune cand nu primeste suficiente vitamine sau proteine, asa ca nu ignora aceste semnale.Integral in Unica.ro.

Cum sa-ti intineresti tenul? Iata secretul! Nu mai este demult un secret faptul ca primul pas spre un ten curat si luminos este exfolierea. Fie ca ai tenul gras, uscat sau matur, acest procedeu trebuie sa fie nelipsit din ritualurile tale de infrumusetare daca iti doresti un ten radiant, cu aspect sanatos. Fiind intr-o continua cercetare stiintifica, specialistii Bruno Vassari cunosc foarte bine importanta exfolierii in regenerarea pielii si de aceea au creat o gama revolutionara de cosmetice ce are la baza acest proces. Printr-o tehnologie inovatoare, produsele din linia Glyco System ofera peeling chimic si hidratare intr-un singur tratament. Este ideal pentru regenerarea tenului, oferind rezultate exceptionale inca de la prima sedinta, in tratarea ridurilor, a petelor pigmentare, dar si a tenului gras. Eliminarea ridurilor de expresie, diminuarea aspectului porilor dilatati, si controlarea excesului de sebum sunt doar cateva dintre beneficiile pe care acest tratament le aduce pielii, noteaza clickpentrufemei.ro.