14 trucuri la indemana sa scapi de grasimea de pe burta pentru totdeauna. Mai multe studii au aratat ca circumferinta prea mare a taliei se asociaza cu boli cardiovasculare, respiratorii, cu tulburari metabolice si cancer. Grasimea de pe burta este cel mai greu de dat jos, insa nu imposibil daca sunt respectate cateva reguli simple. Continuarea pe Doctorul zilei.

UtileFoto: Colaj foto

8 greseli colosale pe care un cuplu le face in pat. Sexul este foarte foarte important daca iti doresti o casnicie fericita si de lunga durata. Asadar, chiar daca te-ai maritat cu barbatul visurilor tale, iata cateva greseli de care trebuie sa te feresti cand vine vorba despre sex. Gandeste-te ca o casnicie ar trebui sa durereze o viata, deci sexul trebuie sa fie foarte bun pentru ca relatia sa dureze. Care sunt cele 8 capcane in care un cuplu poate sa cada de-a lungul unei casnicii, pe KFetele.ro.

Cel mai puternic medicament natural. Ce boli trateaza si previne usturoiul consumat pe stomacul gol? Multe studii au scos la iveala ca usturoiul, consumat pe stomacul gol, este un puternic antibiotic natural. De ce este mai eficient atunci cand il mananci inainte de micul dejun? Pentru ca bacteriile sunt supraexpuse dimineata, astfel incat acestea nu se pot apara impotriva puterii sale extraordinare, scrie Doctorul zilei.

Ce culori vor fi la moda in 2015. Culoarea maro roscat se contureaza a fi anul viitor una dintre cele la moda in ceea ce priveste vestimentatia, cosmeticele si mobilierul de interior, potrivit companiei Pantone care produce specimene de culoare utilizate la nivel mondial de industria grafica si tipografica, informeaza agentia DPA, citata de RTV.net.

Cum inlaturati mucegaiul de pe pereti. Reteta bunicii. Trebuie sa stiti ca exista leacuri simple impotriva petelor de mucegai: otetul alb si uleiul esential din arbore de ceai, antifungice ce vor distruge ciupercile. Iata trucurile bunicii, pe Realitatea.net.