Supra-alimentarea, mai periculoasa decat foamea. Ce trebuie sa faceti daca un copil refuza sa manance o zi intreaga. Nu vrea sa manance ce i-ati pus in farfurie? Nu ii dati altceva in schimb decat la masa urmatoare, adica peste cel putin patru ore. Nu vrea sa manance o zi intreaga? Lasati-l in pace si puneti-i la dispozitie doar apa. Nu pateste nimic. Fiecare om are rezerve de glicogen in ficat, care pot fi utilizate 40 de ore. Aceasta in absenta alimentelor. Dar, dupa o zi intreaga fara mese, cel mic va accepta orice mancare sanatoasa pe care vreti sa i-o oferiti. Periculoasa nu este, asadar, foamea. Periculos este comportamentul diametral opus. Sa va plimbati dupa cel mic cu mancare in mana, potrivit stirileprotv.ro.

Pasi spre sanatateFoto: Colaj foto

Patru reguli pentru o gustare sanatoasa. Gustarile sunt importante atat pentru copii, cat si pentru adulti, deoarece mentin nivelul de energie pe tot parcursul zilei si elimina senzatia de foame. Uneori, gustarile sunt intelese gresit, zaharul si grasimile sunt puse pe primul loc, iar salatele sunt pur si simplu uitate. Revista Canadian Living propune patru reguli pentru o gustare sanatoasa. 1.Alege ceva fresh Ai nevoie de opt mese de fructe si legume pe zi. Este o idee buna sa incepi fiecare gustare cu un fruct. Incearca sa mananci cruditati si humus. 2.Combina alimentele pentru un plus de proteine Daca mananci o gustare bogata in carbohidrati nu o sa iti tina prea mult de foame. Incearca sa combini proteinele cu carbohidratii, sau chiar carbohodrati cu grasimi sanatoase pentru a alunga foamea, scrie Romania libera.

Reguli de nutritie: lista de alimente care te ajuta sa slabesti si cum sa le consumi. Ceea ce spun nutritionistii, potrivit carora pentru a slabi este nevoie in primul rand de o dieta echilibrata, este se pare foarte adevarat. Mai precis, exista o lista de alimente care ajuta sa slabesti si care trebuie consumate un anumite feluri. Pentru a sti cum sa consumi alimentele care te ajuta sa slabesti, este important ca cunosti o serie de reguli de nutritie, scrie doctorulzilei.ro. REGULI DE NUTRITIE 1. Organismul are nevoie de carbohidrati, grasimi, vitamine si proteine pentru a functiona optim 2. Eliminarea unei grupe din cele de mai sus in totalitate va duce la un dezechilibru nutritional...

Cori Gramescu: "Mergeti la sala daca vreti o viata sexuala perfecta". Dupa ce ne-am infruptat toata luna decembrie din bunatatile, sa nu ne mire ca acul cantarului o ia razna. Din fericire, mersul la sala e la indemana oricui, asa ca nu mai stati pe ganduri. In special, domnii ar trebuia sa ia mai mult in considerare exercitiile fizice, deorece vor obtine, pe langa un trup perfect, si o viata sexuala de invidiat. "Atunci cand slabim fara sport ne infometam, masa musculara se duce, pielea arata rau, fata si sanii la fel. Merita efortul de a merge la sala cu varf si indesat, pentru ca vom fi mai sanatosi... barbatii vor performa mai bine in zona intima... toate astea sunt legate de un mod de viata sanatos si echilibrat", a mai spus "Regina Fitness-ului", la Prima TV, potrivit Click.ro.

Remediu natural care arde grasimile de pe burta. Datorita acestei retete 100% naturale, in cateva saptamani vei observa ca talia va incepe sa ti se subtieze. Acest amestec elimina excesul de grasime din organism. Iata cum sa prepari in casa acest amestec natural, din doar 3 ingrediente, care arde grasimile de pe burta si te ajuta sa fii mai sanatoasa. Ingredientul minune in aceasta reteta este hreanul proaspat. Datorita combinatiei de vitamine (B1, B2, B6, C), minerale (potasiu, calciu, fier, fosfor, magneziu), substante cu actiune antibacteriana si uleiuri eterice pe care le contine, hreanul este folosit cu succes atat in bucatarie, pe post de condiment, cat si ca remediu natural extrem de benefic pentru organism, scrie Unica.ro.

Oamenii isi pot aminti mai exact lucruri, daca tin ochii inchisi. Inchiderea ochilor in timpul incercarilor de amintire a unui eveniment creste sansele de acuratete a memoriei, potrivit unui studiu realizat de Universitatea din Surrey, transmite BBC. Cercetatorii au testat abilitatea oamenilor de a-si aminti detalii din filme care prezentau scenele unor crime fictive si spera ca astfel de studii sa ajute martorii sa-si aminteasca cu mai multa acuratete detalii atunci cand sunt interogati de politie. Savantii mai spun ca stabilirea unei relatii cu persoana care pune intrebarile poate ajuta la imbunatatirea acuratetii relatarilor din memorie, potrivit Medlive.ro.