5 lucruri care iti omoara productivitatea. Simti ca nu mai dai randament la locul de munca? Iata 5 dusmani ai productivitatii tale! Televizorul - televizorul te face sa iti pierzi mult timp inutil, fara ca tu sa iti dai seama. Avand senzatia ca te relaxezi, nu faci altceva decat sa iti obisnuiesti creierul cu aceasta activitate "usoara", care il face sa devina lenes. Continuarea in Ring.

UtileFoto: Colaj foto

10 trucuri pentru mentinerea fericirii in cuplu. Mentinerea unei relatii fericite in cuplu este un lucru dificil si care implica uneori efort din partea ambilor parteneri, insa exista cateva trucuri pentru "impulsionarea" iubirii, potrivit becomegorgeous.com. Exista mai multe lucruri la care puteti apela pentru a imbunatati relatia de cuplu, iar unele dintre acestea sunt foarte simple si usor de aplicat pentru a obtine un rezultat pozitiv si pentru a va mentine vie iubirea. Integral in Click.

Mancam carne de la vaci clonate? Un specialist roman atrage atentia ca daca le consumam, ni se modifica ADN-ul! Oaia Dolly, primul animal clonat, a murit in chinuri. Asta inseamna ca, deocamdata, ingineria genetica da rateuri. Cu toate acestea, studiile continua. Un expert in stiinte neconventionale atentioneaza asupra faptului ca este foarte posibil sa mancam carne sau sa bem lapte ce provine de la clone, fara sa stim, potrivit Libertatea.

Dieta cu sex. Cat de mult iti doresti sa slabesti? In paginile revistelor pentru femei, printre articole legate de diete pe baza de¬ foame si cele mai noi trenduri in materie de fitness, usor, usor, isi face loc si o dieta cel putin controversata. Dieta cu sex nu se refera la alimentele pe care sa le consume pentru a avea o viata sexuala mai buna, nici la vreun afrodisiac minune, ci la cum te poate ajuta sexul sa dai jos cele mai incapatanate kilograme! scrie RTV.net.

Bautura-minune care te slabeste sanatos si curata arterele. Trebuie consumata inaintea fiecarei mese. Un studiu a aratat ca ovazul este unb excelent reglator metabolic. Cu alte cuvinte, purifica si curata organismul de orice exces si "umple" lipsurile. De asemenea, mentine inima si intesitnele sanatoase. Ovazul si in special ovazul cu apa ajuta la slabit, potrivit Doctorulzilei.

Tratamente alternative pentru depresie. Daca preferi terapiile naturale, atunci se poate sa te afli in cautarea unor cai de atac pentru depresie. Desi nu exista dovezi concludente ca remediile facute acasa sunt eficiente pentru depresia moderata sau severa, aceste abordari pot ajuta formele mai usoare de depresie. Cu toate acestea, pentru unele persoane, terapiile alternative dau rezultate, aflam de la RTV.net.