Multitasking-ul, chiar se poate. Cine nu si-a dorit, macar o data, sa faca simultan mai multe lucruri, pentru a le termina mai repede?! Cu siguranta, in fiecare zi vorbesti la telefon, scrii un e-mail, cauti ceva pe internet si raspunzi la intrebarile colegilor, toate in acelasi timp! Poate ca ti se pare imposibil sa executi corect mai multe actiuni fara sa te incurci in informatii ori sa nu compromiti vreuna dintre ele, dar, daca iti antrenezi creierul in acest sens, vei reusi sa efectuezi, concomitent, mai multe sarcini fara sa te incurci. Desigur, acest lucru se face in timp, dar e realizabil, multumita unei zone specifice multitasking-ului din creierul tau, noteaza psychologies.ro.

UtileFoto: Hotnews

La fel de periculos ca fumatul. Un aliment banal hraneste celulele canceroase. Cancerul nu este rezultatul hazardului, ci apare din cauza unui stil de viata nesanatos. Unul dintre obiceiurile care cresc riscul de cancer este consumul de zahar. Acesta este ascuns in multe produse, inclusiv in alimentele considerate sanatoase precum sosurile semi-preparate pentru salate, cerealele pentru micul-dejun si chiar lactatele degresate. Un studiu care arata ca zaharul "hraneste" tumorile canceroase a fost dat recent publicitatii de catre cercetatorii de la Huntsman Cancer Institute, Statele Unite, informeaza doctorulzilei.ro.

Cum sa-ti detoxifici ficatul cu menta si papadie. Ficatul este unul dintre cele mai importante organe din corp si detoxifierea lui este esentiala pentru procesele organismului. Vezi cum sa-ti detoxifici ficatul cu menta si papadie rapid si fara prea mare efort. Papadia ajuta ficatul si bila. Nu numai ca ajuta mult ficatul sa curete toxinele acumulate, dar papadia stimuleaza si secretia de bila din vezica biliara si ajuta astfel la procesarea grasimilor. Specialistii in proprietatile plantelor recomanda adesea radacina de papadie pentru ficat gras, ciroza hepatica, rezistenta la estrogen si chiar pentru acnee. Menta (Menta piperita, nu alte soiuri). Menta de tip Peppermint este cea mai buna planta pentru o cura de detox a ficatului ca la carte. Ca si radacina de papadie, menta piperata stimuleaza secretia de bila, relaxeaza canalele prin care aceasta circula spre si in ficat, reduce colesterolul rau, destupand ficatul, care poate elimina toxinele mai eficient, scrie Unica.ro.

Hepatita C, vindecata prin terapia fara interferon. Aducerea in Romania, din acest an, a tratamentului revolutionar cu un medicament american constituie "marea provocare", spune ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu. Terapia costa 85.000 de dolari. Un roman stabilit in Germania spune ca a invins hepatita C in urma unui tratament revolutionar, fara interferon. Medicamentele primite de Livius au costat 85.000 de dolari, insa au fost decontate de casa de asigurari din Germania. Pentru bolnavii din Romania, acest tratament este doar un vis frumos! Livius Kohlen, in varsta de 47 de ani, originar din Falticeni, este stabilit in Germania din 1991, unde este casatorit, are un job frumos in domeniul IT si o familie minunata, cu doi copii. Livius are asigurare sociala de sanatate pentru care achita 10,9 la suta din salariu, la fel ca angajatorul. In 2009, a suferit un soc groaznic in momentul in care a fost diagnosticat cu hepatita C, in urma unor analize de rutina, informeaza EVZ.ro.

Sucul de slabit din 2 ingrediente. In incercarea de a da jos kilogramele, recurgem la tot felul de diete mai mult sau mai putin complicate, insa noi venim cu o reteta simpla, la indemana tuturor: sucul de slabit din 2 ingrediente, recomandat de numerosi nutritionisti. Pentru prepararea sucului de slabit ai nevoie de un kilogram de lamai si de 400 de grame de telina. Aceasta se da pe razatoare, impreuna cu coaja de la doua lamai, apoi se adauga aproxiamtiv 2 litri de apa si se fierbe timp de 20-30 de minute. Cand se raceste, adaugati sucul stors de la lamai si depozitati sucul la frigider. Nutritionistii iti recomanda sa bei acest suc de slabit de trei ori pe zi, inainte de masa. Daca amestecul vi se pare prea acru, puteti sa-l mai diluati cu apa, cantitatea fiind jumatate-jumatate, scrie Unica.ro.