Cum sa afli cine s-a uitat pe profilul tau de Facebook Foarte multi dintre cei care avem cont pe Facebook suntem curiosi sa aflam cine ne verifica cel mai des profilul. Cele mai multe aplicatii care pretind ca iti arata cine s-a uitat frecvent pe profilul tau de Facebook sunt false. Unele dintre ele cauta doar sa obtina acces la datele tale si la lista ta de prieteni, asa ca mai bine nu le dai "Like" sau nu le instalezi. Cu toate ca Facebook nu-i arata niciunui utilizator cine i-a verificat profilul, unii spun ca ne sugereaza, prin diverse metode, cine ar fi "urmaritorii" nostri cei mai apropiati. Se spune ca lista de prieteni este un indiciu in acest sens. Cand te uiti pe propriul profil la sectiunea "Friends" ("Prieteni"), iti apare o lista cu nume aparent intr-o ordine aleatoare. De fapt, este posibil ca o parte dintre acesti prieteni sa fie asezati in ordinea frecventei cu care se uita la tine pe profil. Ai remarcat, probabil, deja, ca primii care apar in acea lista sunt cei cu care comunici cel mai des pe Facebook Messenger, cu care schimbi cele mai multe "Like-uri" si comentarii la postari, anunta Romaniatv.net. Cu toate acestea, daca observi, printre primii prieteni, persoane cu care nu prea vorbesti pe Facebook, sunt mari sanse ca ei sa apara acolo pentru ca se uita des pe profilul tau. Aceste informatii nu au fost, insa, confirmate de Facebook.

Utile - Colaj FotoFoto: Colaj foto

Cum sa iti dai seama ca nu este disponibil Daca iti place un barbat, este bine sa stii daca este disponibil sau are, deja, o prietena. Nu trebuie sa faci investigatii pentru a afla, este de ajuns sa fii atenta la cateva lucruri. Nu iti da numarul de telefon. Daca un barbat refuza sa iti dea numarul de telefon ori ti-l da, dar iti raspunde numai prin mesaje, este clar ca se fereste de cineva. Ai grija, insa, sa nu tragi concluzii pripite. Daca se intampla o data, ar putea fi la munca sau cu prietenii, daca, insa, face asta constant, ar bine sa te gandesti daca vrei sa continui. Nu te prezinta prietenilor lui. Barbatii care intra in relatii noi vor, de obicei, sa se laude cu iubita lor in fata prietenilor. Daca iti cere sa vorbiti intr-un loc mai retras, este clar ca altcineva il asteapta acasa. Nu iti arata locuinta lui. Daca iesiti, deja, de cateva saptamani, iar el nu ti-a aratat unde sta, inseamna ca are o prietena de care nu vrea sa afli. Integral pe Unica.ro.

Cum sa controlam atacurile de panica Senzatii chinuitoare si conflicte interioare ascunse pe care inconstientul le face vizibile. Chiar daca au un substrat delicat, atacurile de panica se pot vindeca sau preveni. Atacurile de panica, cu o durata, in general, de 20 de minute (de la debut si pana la scaderea in intensitate a simptomelor), este caracterizat, in primul rand, de sentimentul coplesitor de frica si anxietate, alaturi de diferite reactii fizice. Simptomele apar brusc, intensitatea maxima dureaza in jur de zece minute, si pot continua pana la 30 de minute sau chiar o ora. Daca simptomele sunt continue si nu dispar intr-o ora, exista posibilitatea sa nu fie un atac de panica si atunci trebuie sa mergi imediat la medicul specialist, recomanda Psychologies.ro.

Dr. Oz. 4 semne ca imbatranesti prea repede Toate femeile isi doresc sa fie tinere si frumoase pentru totdeauna, dar unele greseli duc la imbatranire prematura. Vezi ce spune Doctor Oz despre acele semne ca imbatranesti prea repede. Primul semn rau: testul piciorului. Doctor Oz spune ca acest test simplu iti poate arata starea vaselor de sange de pe creier si astfel poti monitoriza riscul aparitiei unui accident vascular cerebral. Incearca sa stai intr-un picior, cu palmele impreunate in zona pieptului. Daca nu reusesti sa stai intr-un picior mai mult de 20 de secunde, trebuie sa mergi la medic sa-ti faci niste analize legate de circulatie si niste analize neurologice. Al doilea semn rau: ai buzele crapate dimineata Daca te trezesti cu buzele foarte crapate si uscate, s-ar putea sa suferi de apnee in somn si sforait. Apneea este destul de serioasa pe termen lung si lipsa de oxigen in creier in timpul somnului poate duce la tot felul de probleme de sanatate grave, mai ales in zona sistemului cardiovascular. Integral pe Unica.ro.

Exercitiul care combate durerea de genunchi in 30 de secunde Statul prelungit pe scaun specific muncii de birou se repercuteaza inclusiv asupra sanatatii genunchilor. De aceea, la sfarsitul zilei multi dintre noi ne confruntam cu o senzatie neplacuta de disconfort si slabiciune la nivelul acestor articulatii. Numarul persoanelor care se plang de dureri de genunchi s-a inmultit in ultima vreme. Asta si din cauza stilului de viata sedentar, spun specialistii. Absenta exercitiului fizic scade tonusul muscular, ceea ce duce la o crestere semnificativa a sarcinii pe care articulatie trebuie sa o suporte, pe de o parte. Pe de alta parte, in lipsa miscarii articulatia nu se lubrifiaza si avem acea senzatie de intepenire. Un nou videoclip creat de Prevention.com prezinta o modalitate rapida si simpla pentru a combate durerile de genunchi. Este vorba de un exercitiu pentru a carui executie avem nevoie de doar 30 de secunde. Asadar, alege o surpafata cu aderenta buna, stai cu picioarele departate la o distanta putin mai mare decat cea de la nivelul genunchilor, apoi lasa-te pe vine. Din aceasta pozitie, balanseaza-te usor, realizand rotatii de 360 de grade, pentru a elibra tensiune din articulatii si a imbunatati tonusul muscular al gleznelor, scrie Adevarul.