Alimentul-minune pe care sa-l adaugi in cafea daca vrei sa slabesti. Potrivit medicului Jeffrey Gladd, daca adaugi un anumit ingredient in cafea, te ajuta sa concentrezi mai bine, iti taie poftele alimentare si iti imbunatateste metabolismul. Doctorul sustine ca dupa ce a inceput sa consume cafea cu unt a pierdut in jur de 6 kilograme. Aceasta metoda ar putea fi una revolutionara, in special pentru femei. Dave Asprey, inventatorul acestei retete a numit-o "bulletproof coffee" ( nr. cafeaua antiglont). Cafeaua combinata cu unt si cu ulei de palmier sau de cocos promite sa iti asigure energia de care ai nevoie pentru a face fata unei zile incarcate. In plus, aceasta pare sa fie un aliat de nadejde in curele de slabit, deoarece ajuta la mentinerea senzatiei de satietate pe o perioada mai lunga de timp, scrie DoctorulZilei.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

Dieta pentru o talie mai frumoasa. Aceasta dieta speciala ataca direct zonele problema. Cu ea ai parte in fiecare zi de cinci mese bogate in vitamina C, care te ajuta sa arzi grasimile si iti aduc doar 800 kcal. In doar trei zile, vei fi mai usoara cu 2 kg, iar talia ta se va micsora cu cel putin 3 centimetri. Afla si cele mai bune cinci trucuri pentru a-ti pastra talia frumoasa. Mic dejun la alegere: 100 g branza de vaci cu continut scazut de grasimi se amesteca cu o ceapa mica taiata marunt si se mananca cu o felie de paine prajita, jumatate de ardei gras si un ou fiert, anunta Unica.ro.

Cum se curata corect cuptorul cu microunde. Cuptorul cu microunde reprezinta un ajutor de na- dejde atunci cand doresti sa prepari sau sa incalzesti ceva foarte rapid. Insa, ca oricare alt obiect electrocasnic, are nevoie de o atentie sporita cand vine vorba de intretinere. Inainte de a-ti cumpara un cuptor cu microunde, verifica unde sunt amplasate gaurile de aerisire si monteaza aparatul astfel incat sa existe un spatiu suficient de mare pentru evacuarea aerului, pentru a evita o supraincalzire a interiorului. Ca orice alt produs electrocasnic, cuptorul cu microunde are nevoie periodic de ingrijire si curatare. Cauta un aparat al carui suport sa fie usor de curatat la nevoie, iar pentru a-ti usura munca, iti recomandam sa cumperi un cuptor cu microunde cu interior de ceramica, pentru ca acesta se murdareste mai greu si este semnificativ mai usor de curatat. In plus, ceramica rezista bine la temperaturi inalte, informeaza Libertatea.

Arma anti-cancer si anti-imbatranire. Noua motive sa mananci rodii cat mai des. Rodia este extrem de bogata in nutrienti. Are putine calorii, este bogata in vitaminele B (B3, B5, B6, B2, B1) Vitamina C, Vitamina E, Vitamina K si minerale: sodiu, potasiu, calciu, cupru, fier, magneziu, mangan, fosfor, seleniu, zinc si acid folic. Acest fruct contine de 3 ori mai multi antioxidanti decat vinul rosu sau ceaiul verde. Inca din antichitate, rodiei i s-au atribuit calitati curative. Desi radacinile, frunzele si scoarta sunt bogate in anumiti alcaloizi fiind folosite in scopul intaririi sanatatii, fructele au reprezentat cel mai mare interes. In ultimul deceniu, oamenii de stiinta au luat in calcul proprietatile benefice pentru sanatate atribuite rodiilor si au inceput sa le studieze si sa le certifice, scrie DoctorulZilei.ro.

Cum iti dai seama ca ai pietre la fiere. Pietrele la fiere reprezinta una dintre cele mai comune probleme de sanatate si apar in urma cristalizarii constituientilor sucului biliar. Afla cum iti dai seama ca ai pietre la fiere. Fierea este un organ mic, in forma de para, localizata in partea dreapta a abdomenului, chiar sub ficat. Are rolul de a ajuta la digestie. Atunci cand fierea nu se goleste prea mult ori nivelul de colesterol sau de bilirubina este prea mare, apar pietrele la fiere. Pietrele la fiere pot varia in marime, putand ajungand chiar si la dimensiunea unei mingi de golf, potrivit mayoclinic.com. Unele persoane au o singura piatra, in timp ce altele au mai multe, anunta Unica.ro.