Remediu rapid pentru mirosul picioarelor si calcaie crapate. Cu siguranta te preocupa si pe tine aspectul si sanatatea picioarelor in aceasta perioada. Iata un remediu rapid si usor la care nu te-ai fi gandit niciodata. Ai nevoie de cateva ingrediente care se gasesc in orice casa pentru a scapa de mirosul picioarelor, piele ingrosata de pe picioare si durerile date de calusuri. 1. Aplica pe picioare o cantitate generoasa de crema de ras. 2. Intr-un vas, combina apa calduta si apa de gura in cantitati egale, apoi inmoaie doua prosoape mici in aceasta solutie, scrie Unica.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

O bautura alcoolica arde grasimile din ficat. Efectele pozitive ale unui compus extras din struguri negri asupra persoanelor supraponderale au fost demonstrate stiintific: vinul rosu contine un compus care arde grasimile din ficat, arata un studiu publicat recent in Journal of Nutritional Biochemistry. Oamenii de stiinta au expus un ficat si celule de grasime unor extrasi din mai multe substante chimice provenite din struguri Muscadine, soi din sud-estul Statelor Unite. Unul din compusi, acidul elagic, a dus la incetinirea semnificativa a cresterii numarului de celule de grasime existente, ca si a formarii unora noi. Astfel, consumul de vin rosu ar fi un bun mijloc de a contribui la combaterea obezitatii si a tulburarilor metabolice asociate, cum ar fi steatoza hepatica (cand ficatul este prea gras), anunta DoctorulZilei.ro.

Remediu minune pentru lipsa de calciu: cojile de ou. Cojile de ou, bogate in 27 de minerale, sunt reprezinta un adevarat remediu-minune pentru lipsa de calciu. Compozitia unei coji de ou este foarte asemanatoare cu cea a oaselor si a dintilor nostri, fiind bogata in calciu, magneziu, fosfor, silicon, sodiu, potasiu, fier, aluminiu si sulf. Pentru a combate lipsa de calciu din organism se recomanda o reteta simpla si la indemana tuturor. Tratamentul naturist are nevoie de cateva ingrediente: miere, lamaie si cojile de la cateva oua. Dupa ce acestea au fost spalate bine, se lasa la uscat cateva zile, apoi se trece la maruntirea lor. Pentru a fi siguri ca obtinuti o pulbere fina, ca faina, indicat ar fi sa folositi o rasnita de cafea, informeaza Libertatea.

Greseli care grabesc aparitia menopauzei. Varsta medie la care ar trebui sa apara menopauza este 50, insa in unele cazuri, ea poate debuta inainte de 40 de ani. Aparitia timpurie a menopauzei poate fi cauzata de factori genetici, dar si de anumite obiceiuri pe care le ai. Menopauza ar trebui sa se instaleze intre 40 si 50 de ani, dar tot mai multe femei ajung mult mai devreme in aceasta situatie. Un studiu recent a aratat ca multe chimicale din produsele pe care le folosim zilnic grabesc acest proces. Timp de noua ani, cercetatorii au analizat peste 31.000 de femei si au constatat ca cele care au fost expuse unor chimicale care afecteaza sistemul endocrin au intrat la menopauza cu 2 - 4 ani mai devreme. In plus, cele care au intrat in contact cu aceste substante toxice aveau un risc de sase ori mai mare sa intre prematur la menopauza, scrie Unica.ro.

Alimentul care distruge cancerul de plamani. Cancerul pulmonar este cel mai frecvent neoplasm in randul barbatilor si al patrulea ca frecventa la femei. In Romania, potrivit studiului Globocan din 2008, se inregistreaza o incidenta de 30 de cazuri la 100.000 de locuitori. Un studiu publicat in 2013 pe PubMed, un site al National Institute of Health a scos la iveala ca apigenina, o substanta care se gaseste in patrunjel, poate distruge 86% dintre celulele cancerului pulmonar. Apigenina este un compus care se gaseste si in alte alimente precum telina, portocalele, ceapa. Insa, parunjelul este cea mai bogata sursa de apigenina, in special cel uscat. Un alt studiu publicat in China in 2005 a scos la iveala ca apigenina din patrunjel este eficienta in combaterea cresterii celulelor canceroase. Cercetarea a fost publicata in revista Molecular Pharmacology, anunta DoctorulZilei.ro.

Semne precoce ale cancerului de col uterin. Pana acum 40 de ani, cancerul de col uterin reprezinta una dintre cele mai mari amenintari la adresa femeilor. Astazi, datorita progreselor in medicina si tehnologie, decesele cauzate de aceasta boala au scazut in mod semnificativ. Cercetarile in domeniu, medicina si tehnologia avansata au fost in masura sa determine simptomele cheie care pot detecta boala in stadiile incipiente. Este foarte important ca toate femeile sa recunoasca simptomele acestei boli si sa mearga la medic cat mai repede daca le observa. Printre simptomele cancerului de col uterin se afla durerea gambelor si umflarea picioarelor. Acest lucru se intampla intrucat, din cauza bolii, fluxul de sange nu mai functioneaza normal, cauzand aceasta senzatie dureroasa, informeaza Adevarul.