Ce inseamna petele albe de pe unghii. Petele albe de pe unghii apar frecvent, dar pot ascunde boli grave. Vezi de ce apar si ce inseamna. Termenul medical pentru petele albe de pe unghii este leuconichia. De cele mai multe ori, nu reprezinta nimic grav si apar in urma unor traumatisme minore ce au loc in timpul cresterii unghiei. Atunci cand este cauzata, insa, de boli cronice, nu dezvaluie lipsa de calciu, de zinc sau de alti nutrienti, asa cum spune credinta populara. Petele albe de pe unghii semnaleaza scaderea albuminei din sange ori o boala cronica de ficat. Aceste linii dispar, de obicei, de la sine, pe masura ce creste unghia, scrie Unica.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

Ce lipsa a organismului tradeaza pofta de dulciuri? Poftele alimentare sunt modalitatea prin care corpul nostru ne semnaleaza ca anumite substante lipsesc din organism, iar trimiterea unor astfel de "mesaje" are rolul de a restabili echilibrul de minerale, vitamine sau nivelul de energie al organismului, sustine nutritionista Shona Wilkinson, care a "decodat" pentru revista Hello! semnificatia a cinci pofte alimentare des intalnite In timpul mesei, nivelul de zahar din sange creste si se elibereaza insulina. Daca se consuma zahar rafinat, acesta va ajunge rapid in sange si va cauza un dezechilibru, iar corpul va elibera mai multa insulina pentru a face fata acestei cresteri rapide. Odata eliberata aceasta cantitate de insulina, nivelul de zahar din sange va scadea. Insa deoarece s-a eliberat atat de multa insulina, nivelul de zahar va scadea prea mult, si in curand reapare nevoia de a consuma un baton de ciocolata. Cu cat se consuma mai multe dulciuri, cu atat apare pofta de mai multe, explica nutritionista, anunta DoctorulZilei.ro.

Toxinele otravesc organismul! Afla ce sa bei ca sa le elimini rapid din corp! Toxinele care se acumuleaza in organism sunt cauza principala a multor afectiuni. Pentru a-ti reduce riscul de a suferi de boli inflamatorii sau cronice, consuma aceasta bautura detoxifianta. Este vorba de o bautura pe baza de ghimbir, deoarece acesta este unul dintre ingredientele care elimina toxinele din corp inainte ca acestea sa declanseze procese inflamatorii ce-ti pot pune sanatatea in pericol. Specialistii atrag atentia ca toxinele otravesc organismul, cauzand imbolnavirea celulelor corpului. In plus, toxinele acumulate pe peretii vaselor de sange cauzeaza hipertensiune si afectiuni cardiovasculare, care iti pot fi fatale, informeaza Adevarul.

Cum iti dai seama daca ai ulcer la stomac. Daca ai adesea dureri de stomac e posibil sa suferi de ulcer, boala care trebuie diagnosticata si tratata la timp pentru a evita complicatiile. Iata cum iti dai seama daca ai ulcer. Cel mai important simptom este durerea ca o senzatie de arsura. Ea este provocata de ulcerul in sine - o rana deschisa pe interiorul stomacului - si agravata de acidul gastric care irita ulcerul. Durerea este de obicei in partea dreapta a abdomenului superior, dar poate sa apara oriunde, intre buric si "capul pieptului". Durerea se agraveaza cand ai stomacul gol si se poate usura temporar atunci cand consumi anumite alimente sau cand iei medicamente impotriva aciditatii. Este posibil ca durerile sa apara si noaptea sau sa apara, apoi sa dispara fara vreun motiv aparent, scrie Libertatea.

Cum sa scapi de punctele negre de pe barbie. Punctele negre nu apar doar pe nas, ci ne supara foarte tare si cand apar pe partea de jos a fetei. Barbia este un loc nevralgic cand vine vorba de acumulari de sebum. Vezi cum sa scapi de punctele negre de pe barbie. Curatarea delicata si exfolierea regulata sunt un bun start pentru a te feri de aglomerarea de sebum si mizerie in porii de pe fata. In plus, pielea va fi mai supla daca este ingrijita corect si punctele negre de pe barbie vor fi mai putine si mai usor de eliminat. Deschide porii cu ajutorul aburului, fie asezand un prosop pe gat si stand peste o oala cu apa fierbinte si uleiuri esentiale de eucalipt, fie cu ajutorul unui aparat special de aburi pentru tratamente faciale. Aburul va deschide porii si va facilita curatarea tenului, anunta Unica.ro.

Ceaiul care creste potenta barbatilor. Ceaiul de ghimbir este unul dintre cele mai bune stimulente sexuale. El se poate dovedi un bun adjuvant in tratarea disfunctiilor erectile, creste apetitul sexual, ofera vigoare si previne ejacularea prematura. De altfel, ghimbirul este utilizat ca ingredient principal in compozitia unor pilule realizate pentru imbunatatirea performantelor sexuale. Taie cateva felii subtiri de radacina sau da-o pe razatoare, apoi adaug-o la o cana de apa in clocot. Las-o la fiert timp de un minut, dupa care asteapta se se infuzeze in jur de 15-20 de minute. Strecoara si adauga miere si lamaie. Vei obtine un lichid cu o aroma si un gust intense. Insa cel mai important este ca viata ta sexuala va atinge cote inalte de acum incolo, informeaza DoctorulZilei.ro.