Greseli care duc la impotenta. Un barbat cu disfunctie erectila nu va admite ca sufera de aceasta problema, decat dupa ce este relativ tarziu. Unele cauze ale impotentei sunt usor de inlaturat, daca stiti sa identificati problema si comunicati corect. Vezi ce greseli pot face barbatii sau partenerele lor, care duc la impotenta. Care sunt acestea, in Libertatea.

UtileFoto: Colaj foto

Greseli de la micul dejun care iti pun in pericol sanatatea. Iei o masa saracacioasa Daca masa de dimineata nu contine mai mult de un iaurt si o portocala, nu te mira ca iti lipseste energia, iar la scurt timp ti-e din nou foame. Studiile au aratat ca un mic dejun bogat in proteine scade nivelul de grelina, hormonul foamei. Mananci cereale cu fulgi mici Cercetatorii de la Universitatea Pennsylvania au fectuat un studiu si au observat ca oamenii care mananca cereale cu fulgi mici consuma mai multe calorii decat cei care prefera fulgii mari, scrie Unica.ro.

Ce masina isi pot cumpara romanii cu 5.000 de euro. Masinile second hand cu preturi de aproximativ 5.000 de euro sunt foarte populare in randul clientilor romani. Din pacate, cumparatorul va fi nevoit sa faca, aproape intotdeauna, un compromis, intre alegerea unei masini din clasa mica, mai noua sau una mai mare, dar ceva mai veche. Romanii sunt mari amatori de SUV-uri si la 5.000 de euro, pot gasi ceva acceptabil. Care sunt cele mai rentabile investitii aflati din Gandul.

Alimentul care "programeaza" celulele canceroase sa se auto-distruga. Un ingredient din compozitia uleiului extra-virgin de masline, numit antioxidant oleocantal, era cunoscut pentru capacitatea sa de a distruge o varietate de celule canceroase umane, dar procesul prin care acest lucru avea loc nu fusese inteles pana de curand. O echipa de cercetatori a descoperit acum nu doar ca antioxidantii oleocantal distrug celulele canceroase, ci si ca ei reusesc sa faca acest lucru fara sa vatameze celulele sanatoase, scrie Doctorulzilei.

Top 6 alimente sanatoase care te ingrasa. Renuntarea la alimente procesate si fats-food este primul pas pe care trebuie sa il faci, daca vrei sa slabesti. Uneori, insa, produsele sanatoase pe care le incluzi in dieta in locul lor sunt la fel de bogate in grasimi si calorii. Rondele din orez expandat, fresh-ul de portocale, salata sau branza tofu. Vezi un top al produselor care iti saboteaza silueta, pe Sportnews.ro.

Personalitatea ne influenteaza salariul: ce trasaturi au cei care castiga multi bani. Pe langa nivelul de educatie, domeniul de lucru, dezvoltarea companiei sau talentele cu care angajatul vine "la pachet", un alt factor care influenteaza castigurile financiare ale acestuia este, potrivit ultimelor studii, personalitatea. Exista 16 tipuri de personalitate si doar unele dintre ele sunt asociate cu succesul financiar, scrie publicatia americana "Business Insider", citata de Adevarul.