Cum sa-ti cureti corect buricul Buricul este un loc de pe corpul nostru despre care nu prea se vorbeste. In ciuda faptului ca pare o chestiune de bun simt, unii oameni se pare ca nu stiu cum sa-l curete corect. Vezi daca rutina ta zilnica de igiena este corecta. Mai multi medici chirurgi din lume au ajuns sa trateze si sa excizeze chirurgical niste tumori suspecte, aparent benigne din zona ombilicala a unor pacienti. De fapt, "tumorile" s-au dovedit a fi un amestec scarbos de bacterii, mizerie, transpiratie, sapun, lotiuni de corp si scame. Oricat de incredibil ar parea, unii oameni nu se curata corect in buric si ajung la doctor cu tot felul de infectii sau aglomerari suspecte de materie, care pot fi confundate cu tumori. Integral pe Unica.ro.

Utile - Colaj FotoFoto: Colaj foto

Vezi ce obiecte de uz gospodaresc ti-ar putea pune sanatatea in pericol Cratita din aluminiu, perdeaua de dus atat de sic, in ton cu gresia din baie, mobila proaspat lacuita, care arata ca acum 20 de ani, cand ai primit-o ca zestre - iata doar cateva din obiectele care iti infrumuseteaza casa si viata ... pana la proba contrarie. Fiindca, folosite incorect, pot imbolnavi intreaga familie! Farfuriile din faianta si paharele de cristal au devenit, in zilele noastre, un lux sau un moft: plasticul nemuritor (nu se sparge, nu se ciobeste) tinde sa acapareze bucatariile. Foate rau! - spun cercetatorii, relateaza Libertatea.

Cum sa fii alaturi de copiii tai la distanta De cate ori nu am auzit la televizor despre situatia infioratoare a copiilor lasati si abandonati de parinti la bunici, sau despre cum partenerul a plecat prin nu stiu ce colt de lume pentru a da un trai mai bun familiei, iar rezultatul a fost divortul. Iata o abordare echilibrata, mai aproape de realitate. Nu spun ca aceste cazuri de mai sus nu se intampla, dar vorbim mereu despre extreme. Si traind permanent cu aceste extreme in viata noastra, riscam se ne judecam aspru si sa ne invinovatim fara temei sau mai mult decat ar fi cazul. Sigur ca situatia cea mai buna ar fi cea in care tu si partnerul tau stati impreuna cu copiii vostri si va intelegeti de minune, indiferent de conditiile vietii. Din pacate aceasta situatie ideala ramane de multe ori la stadiul de scenariu, scrie Psychologies.ro.

10 Metode eficiente pentru a combate depresia! Depresia vine de obicei atunci cand te astepti cel mai putin si este efectul unor lucruri ce nu depind de tine, spre exemplu moartea unei peroane apropiate, pierderea slujbei sau probleme financiare. Totusi, micile alegeri pe care le faci in fiecare zi te pot afecta si ele intr-o masura in care nici macar nu te astepti. Uite cum iti poti sabota tristezea si intensifica fericirea: 1. Nu mai sta cocosata atunci cand mergi! 2. Nu mai face poze la orice! 3. Nu te mai lasa afectata de ceea ce cred oamenii! 4. Nu iti mai amana treburile! 5. Iesi din relatiile toxice! 6. Iei viata mult prea in serios. 7. Nu dormi destul. 8. Nu mai ai timp pentru tine. 9. Nu interactionezi destul. 10. Faci prea multe lucruri deodata, integral pe Elle.ro.

Semne ca ai dopuri de ceara in ureche Ceara din urechi este produsa de glandele din canalul auditiv, iar scopul ei este sa opreasca particulele mici sa ajunga la timpan. De obicei, se usuca si cade singura, dar in unele situatii poate ramane acolo si este nevoie de ajutorul medicului, pentru a o scoate. Vezi cum iti dai seama ca ai dopuri de ceara in urechi. Inainte de orice, trebuie sa stii ca toata lumea are ceara in urechi. Persoanele care au un canal auditiv mai mic sau cu o forma diferita, se pot confrunta cu dopuri de ceara. Acestea pot aparea si cand ceara este impinsa cu betisoarele de urechi, potrivit webmd.com. Daca ai dopuri de ceara in urechi, poti avea dureri si senzatia de ureche infundata. Auzul tau va fi mai slab, te poti confrunta cu ameteli, tinitus, mancarimi si chiar scurgeri din urechi, scrie Unica.ro.