Nutritionistii au decis: astea sunt cele mai bune alimente pentru tine. Un grup de nutritionisti au fost rugati sa numeasca fiecare trei cele mai bune alimente. Iata ce a iesit: Ciupercile - cele mai complete si sanatoase surse de proteine, concurand cu carnea. Orzul - cea mai buna cereala. Este bogat in fibre, regleaza colesterolul si este benefic unui sistem cardiovascular sanatos. Nucile - cele mai bune surse de omega 3, scad nivelul colesterolului "rau" si il cresc pe cel "bun". Integral pe KFetele.ro.

UtileFoto: Colaj foto

Cum fac sex cuplurile fericite! Trucuri pe care poti sa le urmezi. Afla cum fac sex cuplurile fericite! Au niste trucuri simple pe care le-ai putea aplica si tu in practica, asa cum toti isi doresc un cuplu fericit si sex pe masura. Faceti sex regulat! Nu trebuie sa faci sex in fiecare zi, nici macar de 5 ori pe saptamana pentru ca, de fapt, cel mai important este sa faci sex in mod regulat. Asta inseamna sa nu faci pauze mari si sa faci sex cam de aceleasi ori pe saptamana, in fiecare saptamana, scrie RTV.net.

10 obiceiuri ca sa-ti mentii casa luna. De ce trebuie sa astepti doar o anumita zi din saptamanana ca sa faci curatenie si sa te bucuri de efectul ei o scurta perioada dupa, cand poti sa ai in permanenta casa luna?! Asta daca reusesti sa mentii ordinea si curatenia. Nu e greu! Trebuie doar sa-ti formezi anumite obiceiuri. Tuturor ne plac locuintele curate, nimanui nu-i place sa faca smotru. Solutia consta in mentinerea curateniei deja facute, astfel incat lucrurile sa nu scape de sub control si sa-ti fie si tie munca mai usoara. Daca te obisnuiesti ca mentii, casa ta va fi la orice ora pregatita de oaspeti. Iata ce obiceiuri trebuie sa-ti formezi, in Click.

Lucruri suprinzatoare care chiar conteaza pentru barbati. Diferentele dintre femei si barbati nu inceteaza niciodata sa ne uimeasca. Descoperim in fiecare zi cate ceva nou, la care poate unele dintre noi nici nu s-ar fi gandit, si care trebuie luate in seama, pentru a-i intelege mai bine pe reprezentantii sexului tare. O lista cu sapte lucruri care te vor ajuta sa descifrezi mai bine ce vrea de la tine partenerul, sau, de ce nu, potentialul partener, pe Elle.ro.

13 moduri inedite in care poti folosi pasta de dinti. O folosesti de cel putin doua ori pe zi, dar vei fi uimita sa descoperi cate alte lucruri poti face cu pasta de dinti. Iata 13 moduri care iti vor demonstra ca pasta de dinti are secrete surprinzatoare. De retinut ca nu trebuie sa folosesti pasta de dinti sub forma de gel, potrivit Libertatea.