Cum stii ca ai polipi pe colon. Unele persoane pot avea simptome, daca au polipi pe colon. Sangerarile rectale sunt un semn care ar trebui sa te trimita la medic, pentru ca ar putea fi vorba si de afectiuni ceva mai grave, precum cancerul. Ar trebui sa iti pui semne de intrebare si daca observi ca scaunul este negru sau cu sange. Constipatia sau diareea poate indica, de asemenea, prezenta unei astfel de formatiuni pe colon. Un polip de dimensiuni mari poate bloca partia intestinul, asa ca te poti confrunta cu durere, ameteli sau greata, scrie Unica.ro.

UtileFoto: Colaj foto

Agresivitatea pasiva la copii. Desigur, radacinile agresivitatii pasive se afla in copilarie si in mediul familial, iar acolo este punctul de plecare pentru preventia dezvoltarii lor. Predispozitii pentru mania latenta si comportament pasiv agresiv exista, in general, in cazul familiilor cu probleme de agresivitate manifesta, directa, cu conflicte conjugale, in care copiii sunt plasati in mijlocul certurilor, familii cu membri inaccesibili afectiv, care nu-si dau seama de ceea ce simt sau care isi ascund sentimentele, care sunt ei insisi prinsi in suferinte diverse si sunt afectati de dificultati financiare, parinti care isi responsabilizeaza excesiv copiii, obligandu-i sa ocupe roluri nepotrivite pentru varsta lor (a avea grija de parintele despresiv sau alcoolic, a se ocupa de fratii mai mici ca un parinte in miniatura, rol de cap al familiei in absenta tatalui), familii in care adultii sunt irascibili, scrie Psychologies.ro.

Slabeste 10 kilograme intr-o saptamana cu dieta cu grapefruit si morcovi. Primavara bate la usa si e timpul sa scapi de colacei sau de kilograme puse in timpul sarbatorilor de iarna. O dieta la indemana poate fi cea cu grapefruit si morcovi, care se tine timp de 10 zile si te ajuta sa slabesti 10 kilograme. In plus, dieta e bogata in vitamine si minerale si pe langa faptul ca te ajuta sa ajungi la silueta pe care ti-o doresti iti consolideaza si sistemul umanitar si combate atat obezitatea, cat si anemia. In timpul regimului nu se consuma sare, condimente, alcool, dulciuri, grasimi, prajeli si zahar. Insa, cei care nu pot renunta la sare pot sa adauge in preparate o cantitate extrem de mica, deoarece aceasta incetineste efectul dietei, scrie Libertatea.ro.

Scapa de matreata, acnee sau iritatii cu pudra de alaun. Cunoscuta mai ales pentru proprietatile sale antibacteriene, piatra de alaun este adesea utilizata ca si antiperspirant natural. Putina lume stie insa ca din aceasta piatra se poate obtine si o pudra miraculoasa, care are o multime de utilizari. Pudra de alaun, caci desprea ea este vorba, poate fi folosita atat pe piele, cat si pe par ori chiar pe fata. Elimina mirosul neplacut al picioarelor Fiind absorbanta si antibacteriana, pudra de alaun poate fi folosita cu succes pe pielea picioarelor, pentru a indeparta mirosul neplacut. Ajuta in tratamentul acneei Pudra de alaun ajuta la reglarea secretiei de sebum a pielii, ceea ce o face sigura de folosit chiar si de catre persoanele care sufera de acnee, scrie Unica.ro.

Cum sa-ti detoxifici ficatul cu menta si papadie. Ficatul este unul dintre cele mai importante organe din corp si detoxifierea lui este esentiala pentru procesele organismului. Papadia ajuta ficatul si bila Nu numai ca ajuta mult ficatul sa curete toxinele acumulate, dar papadia stimuleaza si secretia de bila din vezica biliara si ajuta astfel la procesarea grasimilor. Specialistii in proprietatile plantelor recomanda adesea radacina de papadie pentru ficat gras, ciroza hepatica, rezistenta la estrogen si chiar pentru acnee, scrie Libertatea.ro.