Cum scapi de durerea de cap intr-un minut. Durerea de cap poate aparea la orice varsta si afecteaza si persoanele sanatoase. Daca ai un astfel de episod, nu trebuie sa apelezi intotdeauna la calmante. Iti spunem un truc care te va ajuta sa te simti mai bine intr-un minut. Tine-ti mainile si picioarele in apa calduta si pune o punga cu gheata la ceafa. Caldura din maini si picioare va atrage sangele din cap si va mai calma durerea. Cele mai multe dureri de cap nu sunt cauzate de probleme grave de sanatate, ci mai degraba de stres sau de oboseala, ne sfatuieste Unica.ro.

Pasi spre sanatateFoto: Colaj foto

Aplicatie antisociala. Ai vrea sa iti eviti fostul iubit sau vecina de bloc exasperanta, care iti povesteste in detaliu prin ce locuri a mai fost ea, ce haine si-a mai cumparat si cat de bine ii merge in viata amoroasa sau la serviciu? Nimic mai usor cu noua aplicatie Cloak pentru iPhone, ce poate fi descarcata gratuit de pe App Store! Introduci numele persoanelor indezirabile, Cloak le localizeaza geografic si iti indica cum sa le ocolesti. Contrar retelelor sociale clasice, Facebook si Twitter, care au drept scop crearea de legaturi si expunerea in exces, Cloak exploateaza o tendinta noua: cea a retelelor antisociale, scrie Psychologies.ro.

Celule canceroase, transformate in celule ale sistemului imunitar. Cercetatorii americani de la Universitatea Stanford au reusit sa transforme celulele maligne dintr-un anumit tip de cancer foarte agresiv in celule ale sistemului imunitar, o reusita care are sansa de a deveni o arma eficienta in lupta contra acestei maladii, informeaza iflscience.com. In incercarile lor de a gasi metode de a preveni moartea celulelor canceroase in timpul experimentelor de laborator, oamenii de stiinta de la Universitatea Stanford au descoperit ca este posibil sa forteze celule canceroase care provoaca leucemie sa se maturizeze si sa se transforme intr-un tip de celule ale sistemului imunitar care pot ajuta organismul sa lupte impotriva cancerului. Studiul a fost publicat in Proceedings of the National Academy of Sciences (PNAS), scrie Descopera.ro.

Remedii naturiste pentru curatarea arterelor de depozitele de grasimi. Aparitia unor depozite de grasimi pe peretii vaselor de sange (arterelor) poarta denumirea de ateroscleroza. In timp, aceste depozite de colesterol si grasimi se transforma in placi de aterom care determina ingustarea arterelor si pierderea elasticitatii lor, cu scaderea fluxului de sange.Tratamente naturiste: 1. Otet de mere cu miere. Se pun doua lingurite din preparat la 100 ml apa. Administrare.: se bea de trei ori pe zi, inainte de mese. 2. Miere de albine de floarea soarelui. Se ia cu lingurita 150 g miere, de mai multe ori pe zi, ultima lingurita luandu- se seara, la culcare. 3. Laptisor de matca (drajeuri). Se iau 3-6 drajeuri pe zi, in total 5-6 flacoane anual, ne sfatuieste doctorulzilei.ro.

Greseli alimentare care iti fac fundul mare. Vezi ce greseli alimentare iti fac fundul mare, ca sa le eviti gratios. Nuci si alune Au multe calorii, dar sunt o gustare sanatoasa. In plus, au acizi grasi sanatosi, proteine si calorii care se duc unde trebuie. Daca vrei sa ai un fund sexy trebuie sa incepi cu o alimentatie variata si sanatoasa, iar daca vrei sa scapi de grasime, trebuie sa eviti astfel de gustari in exces. Avocado O alta gustare sanatoasa, dar care te poate pacali pe cantar este avocado. Doar pentru ca este sanatos si recomandat in multe diete datorita continutului de nutrienti si a gustului bun, nu inseamna ca nu ingrasa, potrivit Unica.ro.