Cum scapi de punctele de grasime de pe fata. Punctele de grasime de pe fata se mai numesc si milia si apar, de obicei, in zona ochilor, dar le poti vedea si pe nas, obraz, frunte sau piept. Afla de ce apar si cum poti scapa de ele. Punctele de grasime apar in momentul in care keratina se blocheaza sub piele si pot afecta persoanele de orice varsta, inclusiv nou-nascutii. Printre cauzele cele mai cunoscute sunt anumite boli de piele, arsuri, proceduri cosmetice, precum dermabraziunea, utilizarea de creme cu steroizi sau expunerea prelungita la soare. Punctele de grasime arata ca niste umflaturi mici, albe sau galbene, care nu provoaca durere sau mancarime, scrieUnica.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

Trei bauturi usor de preparat care curata ficatul. Ficatul are o functie foarte importanta, elimina toxinele din organism, insa uneori este expus substantelor nocive care ii pot afecta buna functionare. Exista multe metode prin care ficatul poate fi ajutat sa se regenereze: hidratarea, o dieta echilibrata bogata in legume si fructe si sucurile detoxifiante, precum cele prezentate mai jos: 1. Suc de sfecla rosie. 1 sfecla rosie; 1 morcov; 1 lamaie decojita; 1 pumn de patrunjel. Pune toate ingredientele in storcator, anuntaDoctorulZilei.ro.

Sanatatea picioarelor: Ce sunt monturile si cum scapi de ele? Desi e vara, iti indesi laba piciorului in incaltari cat mai inchise, doar-doar vei ascunde "defectul"atat de suparator si de dureros. A venit vremea sa scapi de chin! Exista metode moderne de tratament chirurgical. Parca mai ieri iti etalai noua pereche de sandale elegante, cu toc, si pedichiura impecabila. Nici nu stii cand anume degetul mare de la picior si-a modificat postura, lasand osul de la incheietura sa iasa in afara. Acum, oricat de confortabila ar fi incaltamintea, pentru tine tot incomoda este. Pe langa aspectul deloc placut, durerile insuportabile fac ca aparitia monturilor sa duca la probleme serioase. Din fericire, o vizita la medic te poate scapa de chin, informeazaLibertatea.

Ceaiuri care te ajuta sa adormi. O noapte nedormita te epuizeaza si iti da peste cap activitatea zilnica, dar lipsa somnului poate duce si la probleme serioase de sanatate. Vezi care sunt ceaiurile care te ajuta sa dormi mai bine. Floarea pasiunii este o planta folosita de sute de ani impotriva anxietatii si a insomniei, datorita efectului ei de a stimula productia de aminoacizi din creier, promovand o senzatie de calm. Tine, insa, cont ca atunci cand este combinata cu alte plante, efectul de calmare nu mai este atat de puternic. Valeriana este folosita in diverse medicamente, inclusiv in cele pentru somn, potrivit livestrong.com. De obicei, pentru a obtine un ceai care sa te scape de insomnie, trebuie sa amesteci valeriana cu alte plante care au acelasi efect, scrieUnica.ro.

Sindromul burn-out, inamicul "tacut" care consuma toate resursele de energie ale organismului. Din cauza provocarilor zilnice, majoritatea oamenilor intampina perioade in care se simt coplesiti de responsabilitati, fara motivatie, plictisiti sau lipsiti de vitalitate inca de la primele ore ale diminetii. Insa cand aceasta stare este resimtita zilnic, iar posibilitatea de a iesi din ea pare a fi indepartata, este foarte probabil sa fie vorba de o afectiune pe cat de tacuta pe atat de periculoasa: sindromul burnout. Pe romaneste, s-au consumat bateriile si persoana a ajuns la capatul puterilor. Sindromul burnout poate fi insa tratat, daca este identificat din timp, anuntaDoctorulZilei.ro.