Dieta stewardeselor sau cum sa slabesti 4 kilograme in 4 zile. Dieta stewardeselor, cunoscuta si sub numele de dieta Natman, promite o scadere in greutate de pana la 4 kilograme, in mai putin de o saptamana! Nu stim exact de ce aceasta dieta se numeste dieta stewardeselor, insa stim ca este conceputa astfel incat oricine sa poata slabi intr-un timp scurt - 4 zile - aproximativ 4 kilograme. Dieta-fulger tine patru zile, timp in care micul dejun va fi mereu acelasi - o jumatate de grepfrut si un ceai sau o cafea fara zahar. Alimentele incluse in dieta sunt oarecum echilibrate, din punct de vedere al vitaminelor si mineralelor, insa este obligatoriu sa bei minim 1,5 litri de apa zilnic, scrieUnica.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

Salate care curata ficatul de toxine si dau energie. Majoritatea toxinelor din corp nu sunt suficient de concentrate pentru a fi periculoase si sunt eliminate in mod natural prin ficat, rinichi, plamani si piele. Pe de alta parte, organismul are nevoie de o revitalizare completa, de doua-trei ori pe an, de regula primavara si toamna. Salatele verzi cu papadie, cicoare, anghinare si rostopasca sunt remedii la indemana, capabile sa detoxifice. "Practic, curata ficatul. Sunt plante cunoscute pentru actiunea lor tonica, depurativa. La fel de bun este si untisorul sau leurda, langa care putem sa alaturam o friptura", este recomandarea medicului Alice Popescu specializat in medicina generala, acupunctura si fitoterapie, la Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa. Pe lista revitalizantelor naturale se numara, de asemenea, ceapa, usturoiul si prazul, anuntaDoctorulZilei.ro.

Cancerul ovarian - vezi care sunt simptomele! Aproape o mie de romance mor, in fiecare an, de cancer ovarian. Oricare femeie poate fi in pericol si, cu atat mai mult, acelea care urmeaza tratamente hormonale. Ea 5-a cea mai frecventa localizare a cancerului la femei si una dintre cele mai agresive maladii din sfera ginecologica, inregistrand cele mai mici sanse de supravietuire. Cancerul ovarian ucide. Si asta pentru ca e ignorat, simptomele sale putand fi usor confundate cu cele ale unor afectiuni comune. In cele mai multe cazuri, e diagnosti- cat prea tarziu, in stadii avansate, cand niciun tratament nu-si mai are rostul. Or, depistat in fazele de debut, sansele de supravietuire cresc pana la 90%, informeazaLibertatea.

Cum sa opresti o sangerare in 10 secunde cu un produs natural. Tuturor ni se intampla sa ne taiem uneori atunci cand gatim sau sa ne intepam intr-un varf de cutit... Accidentele sunt inevitabile! Pe langa accidente, mai sunt si micile sangerari ocazionale, gingivale sau nazale, de exemplu. Tocmai de aceea, astazi ne-am gandit sa iti vorbim despre un ingredient suta la suta natural, foarte eficient in cazul micilor sangerari de tot felul - pudra de ardei Cayenne! Conform celebrului homeopat american, doctorul John R. Christopher, pudra de ardei Cayenne poate face minuni atunci cand e vorba de sangerari, fie ele externe sau interne! Aplicata pe o rana deschisa, pudra nu ustura - contrar asteptarilor - si opreste de indata sangerarea. De asemenea, in cazul unor sangerari interne, doctorul John R. Christopher recomanda, in cartea sa "Scoala vindecarii naturale", o lingurita de pudra Cayenne, diluata intr-un paharel de apa calduta, scrieUnica.ro.

Cinci fructe care combat gastrita. Abuzurile alimentare, nerespectarea orelor de masa, "flamanzirea" prelungita, timp in care stomacul "roade in gol", sunt factori care cresc aciditatea si favorizeaza aparitia gastritei. Primele semne ale gastritei sunt: senzatia de arsura si apasare in capul pieptului, greata, voma, balonare, indigestii frecvente. Diagnosticul clar se poate stabili in urma unui examen radiologic cu bariu sau in printr-o endoscopie, ce permite medicului sa exploreze interiorul esofagului, stomacului si a primei parti a intestinului subtire (duodenul). Alimentatia joaca un rol important in tratarea gastritei. "Respectati cele trei ore de mese plus doua gustari, mestecati bine alimentele, nu va asezati la masa cand aveti nervi, nu mancati cu mai putin de trei ore inainte de culcare si nu faceti sport imediat dupa masa. Evitati alimentele care irita stomacul si cresc aciditatea: grasimi, prajeli, carne in cantitati mari, alimentele de tip fast-food, dulciurile, sarea in exces, alimentele prea fierbinti sau prea reci si condimentate, ceapa si usturoiul, bauturile carbogazoase", recomanda medicul nutritionist Corina Zugravu, anuntaDoctorulZilei.ro.