Cura-minune cu anghinare. Se tine 10 zile pe luna: arde grasimea si regenereaza ficatul. Anghinarea are numeroase beneficii pentru sanatate. Aceasta leguma sanatoase si gustoasa te ajuta sa slabesti usor, datorita proprietatilor sale diuretice si de ardere a grasimilor. Daca vrei sa slabesti nu incerca dietele restrictive si cele sarace in proteine deoarece sunt cele mai periculoase. Incearca in schimb sa ai alimentatie echilibrata care sa iti asigure necesarul de nutrienti. Continuarea pe Doctorulzilei.

UtileFoto: Colaj foto

Cum sa seduci un barbat in 5 pasi. Sa seduci un barbat nu e niciodata usor. Cel putin nu atat de usor pe cat ai crede la prima vedere, ba poate fi chiar destul de intimidant, frica de esec fiind foarte mare. Cand vine vorba despre un potential partener de viata, un potential iubit sau sot, lucrurile se complica considerabil, avand in vedere sentimentele puternice care te pun in miscare, noteaza Libertatea.

Capcana dulciurilor dietetice. Uite ce sa nu mai mananci niciodata. Dulciurile "dietetice" reprezinta o capcana in care cad multi dintre cei care nu vor sa renunte la consumul de dulciuri atunci cand vor sa slabeasca. Dulciurile "dietetice" reprezinta o capcana in care cad multi dintre cei care nu vor sa renunte la consumul de dulciuri atunci cand vor sa slabeasca. Insa, aportul caloric al acestor dulciuri poate fi cateodata mult mai mare decat al produselor obisnuite, obiectivul acestora fiind cu totul altul, scrie KFetele.ro.

De ce barbatii nu isi cer scuze: explicatii stiintifice. Barbatii nu prea isi cer scuze, cel putin nu atat de frecvent pe care considera femeile ca ar trebui sa o faca. Partenerul o da in bara, greseste clar, iar femeia asteapta sa i se ofere scuze pentru a putea trece peste momentul incomod. Insa scuzele intarziere sa apara. Multe femei au senzatia ca barbatii isi cer scuze doar pentru a trece peste inconveniente, nu pentru ca ar constientiza cu adevarat faptul ca au gresit. De unde vine aceasta incapacitate a barbatilor in a oferi scuze partenerelor lor? Raspusul pe EVZMonden.ro.

Lucruri ciudate pe care toate cuplurile stabile le au in comun. Cand ai o relatie de mult timp sau te-ai apropiat atat de mult de partenerul tau incat simti ca il cunosti de-o viata, in relatia voastra apar, la un moment dat, anumite obiceiuri... mai ciudate. In aceste cazuri, partenerii se simt atat de confortabil unul in preajma celuilalt, incat simt nevoia sa-si formeze propriul stil de a comunica si de a-si manifesta sentimentele. Desi fiecare cuplu este diferit, exista totusi anumite ciudatenii tipice cuplurilor care se bucura de mai multa stabilitate si care pot indica o relatie fericita. Care sunt acestea aflati de la Elle.ro.

6 tratamente naturiste cu ulei de masline. Exista o multime de tratamente naturiste cu ulei de masline, fiind cunoscute proprietatile extraordinare ale acestei 'lichori' miraculoase. Am facut o lista intreaga cu cele mai interesante tratamente naturiste cu ulei de masline. Fie ca va vine sau nu sa credeti, exista zeci de afectiuni ce pot fi vindecate sau efectele pot fi puternic diminuate cu ajutorul unor tratamente naturiste cu ulei de masline. O lista a celor mai cunoscute tratamente naturiste cu ulei de masline, in Click.