Tratamente pentru amorteli in degetele de la picioare. Pantofii cu toc si platforma sunt sexy si necesari la unele tinute, dar pot provoca dureri si amorteli in degetele de la picioare, in functie de model si inistimea tocului. Vezi cateva idei de tratamente pentru aceste dureri la degetele de la picioare cauzate de oboseala si incaltaminte compresiva. Unele modele de pantofi, chiar si fara toc, pot fi prea ascutiti la varf, ceea ce face degetele de la picioare sa se incalece sau sa fie supuse unor presiuni mari, mai ales daca se mai umfla putin de la statul in picioare sau la birou. Toata presiunea face ca circulatia sangelui sa fie restrictionata si nervii sunt adesea afectati. Daca ai dureri mari numai cand porti anumiti pantofi, nu-i mia purta, sau cumpara acelasi model, cu un numar mai mare, anuntaUnica.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

Alimente sanatoase care ascund cantitati imense de zahar. Exista acele alimente sanatoase care ascund, de fapt, cantitati destul de mari de zahar, iar in momentul in care incerci sa slabesti, zaharul nu este prietenul tau cel mai bun. Iata care sunt: Iaurtul nu trebuie scos cu totul din dieta noastra, ci trebuie sa avem grija ce tip de iaurt consumam. Evita iaurturile cu fructe, deoarece contin chiar si 30 de grame de zahar. Cele cu 0% grasime pot contine si ele foarte mult zahar, este de parere Joy Bauer, nutritionist. Iaurtul trebuie sa contina cel mult 20 de grame pe suta de grame. Daca nu te poti abtine, incearca sa tai fructe proaspete si sa le amesteci cu iaurt, sa amesteci cu miere sau siropuri ca sa controlezi cantitatea de zahar adaugata. Bauturile Sportive pot contine chiar si 5 linguri de zahar, conform Universitatii de la Harvard. Sucul de portocale contine 10 linguri, la fel ca o cutie de suc acidulat. Data viitoare cand iti este sete, inlocuieste aceste tentatii cu apa, anuntaDoctorulZilei.ro.

Cinci semne care prevestesc diabetul. Este una dintre bolile cronice ale secolului, cu urmari devastatoare pentru organism, daca nu e tratata corespunzator. Iar simptomele pot fi trecute usor cu vederea. Aceasta boala este una dintre cele mai parsive. Se instaleaza comod, nu da semne decat tarziu, face ravagii in organism si nu se vindeca. Se spune ca nu diabetul in sine e pericolul adevarat, ci complicatiile sale devastatoare. Iar simptomele sunt greu de recunoscut pentru cineva neavizat, putand fi confundate cu usurinta cu alte stari trecatoare. Ingrijorator este ca peste un milion de romani au diabet, insa numai o treime urmeaza un tratament adecvat. Diabetul duce la situatia in care organismul nu mai asimileaza corespunzator nutrientii din alimente, asa incat energia nu mai ajunge la celule, pentru functionarea normala. Glucoza, forma prin care zaharul se gaseste in sange, ajutata de insulina, hormon secretat de pancreas, descompun alimentele consumate si le transforma in energie la nivel celular, informeazaLibertatea.

Gemul care iti scade colesterolul. Gemul este delicios, dar poate fi si sanatos. Te invatam noi cum sa il prepari, astfel incat sa iti ajute organismul sa functioneze mai bine. Gemul are un gust foarte bun, insa contine mult zahat si poate fi nesanatos pentru organism. Daca, insa, inlocuiesti cateva ingrediente, poti obtine un produs foarte sanatos. Pentru asta, ai nevoie de capsuni, care vor aparea in curand pe piata si care au numeroase beneficii. Iti intaresc sistemul imunitar, regleaza nivelul de glucoza din organism si scade colesterolul rol din sistemul circulator, potrivit livingtraditionally.com. Numeroase studii au aratat ca, daca mananci zilnic intre 110 si 500 de grame de capsuni, iti scazi colesterolul cu pana la 28%, scrieUnica.ro.

Te bronzezi la salon? Iata ce boala cu transmitere sexuala poti contracta. Cred ca suntem cu toate de acord ca a fi pala este mult mai sexy decat a avea o boala cu transmitere sexuala. Capsulele de bronzat pot, in timp, la cancer de piele insa acum exista un alt motiv pentru care trebuie sa le eviti. Conform dermatologului Dawn Marie Davies de la Clinica din Mayo, aceasta spune ca de pe paturile de bronzat poti fi infectata cu herpes genital. Incearca sa ii explici asta ginecologului tau sau si mai rau, prietenului tau. Aceasta boala foarte contagioasa se raspandeste de la o persoana la alta prin contactul direct piele-pe-piele, insa ea poate rezista foarte mult in exterior. Daca tipa care a venit sa se bronzeze inaintea ta il are, atunci ai putea fi in bucluc, anuntaDoctorulZilei.ro.