Cum sa faci "laminarea" parului acasa. "Laminarea" este o procedura prin care firul de par este protejat de o substanta speciala, care il ingroasa si il face sa arate sanatos. Vezi cum o poti face acasa. Laminarea nu este doar o procedura prin care sa ii dai volum si stralucire parului, ci il si protejezi de factorii externi, precum praful sau razele ultraviolete. Nu este nevoie sa mergi la salon, pentru ca poti face acest proces si acasa. Una dintre cele mai bune metode pe care o po?i incerca este laminarea parului cu gelatina, scrie Unica.

UtileFoto: Colaj foto

Sportul pe care il practici iti tradeaza personalitatea? Biciclistii sunt stabili emotional, persoanele carora le place sa alerge sunt extrovertite, iar cei care prefera plimbarile sunt cei mai putin materialisti, potrivit unui studiu realizat in perioada februarie - martie, in Marea Britanie, pe 2.000 de adulti, de catre British Heart Foundation si Mindlab."Se stie de mult timp ca exercitiile fizice sunt benefice nu doar pentru corp, ci si pentru psihicul fiecarei persoane. Rezultatele acestui studiu arata ca, indiferent de ce tip de persoana suntem, exista exercitii fizice potrivite pentru fiecare", a declarat dr David Lewis, neuropsiholog si fondator al Mindlab, potrivit CNN. Citeste integral pe CSID.ro.

Ai parul drept? Iata ce NU trebuie sa faci niciodata. Stim ce ar trebui sa faca fetele cu parul carliontat sau fetele cu parul rar, insa iata cateva reguli pe care fetele cu parul drept nu trebuie sa le incalce niciodata! 1. Nu iti peria niciodata parul cand este ud. Dupa ce iesi din dus este normal sa iti treci degetele prin par pentru a-l descurca, insa niciodata sa nu iti perii parul cand este ud. Peria il va intinde la maxim si se poate rupe foarte usor, scrie Doctorul Zilei.

Cum scapi de parul de pe fata cu turmeric. Nu ai bani de laser, dar vrei sa scapi de parul de pe fata, brate sau piept fara pericole? Incearca turmericul, folosit de mii de ani de femeile din India (care sunt foarte brunete).De mii de ani, femeile din India scapa de pilozitatea excesiva cu acest condiment foarte la indemana. Turmericul face ca parul sa se subtieze, iar in scurt timp, radacinile se strang si firele de par cad singure, fara tratamente costisitoare. Cum folosesti turmericul sa scapi de parul de pe fata, afla citind pe Libertatea.

Ce sa faci ca sa iti creasca barba si mustata. Din ce in ce mai multi barbati poarta barba si mustata, acesta fiind un nou trend. Insa, putinni dintre ei stiu ce sa faci ca sa iti cereasca barba si mustata mai repede. Multi barbati sunt interesati de acest lucru mai ales datorita curentului "lumbersexual" aparut recent, care promoveaza un aspect masculin cu par pe fata si cu barba bogata si deasa. Studii recente au conchis totodata ca majoritatea femeilor considera ca parul facial al barbatilor este un simbol al masculinitatii si al virilitatii si ii considera instinctiv mult mai atragatori, potrivit Lyla.ro.

Ce boli poti face de la lama de ras. Lama de ras nu este atat de inofensiva cum ai crede. Vezi ce boli poti face, daca nu esti atenta cand o foloseti. De cate ori vrei sa te epilezi, este indicat sa folosesti o lama de ras noua. In caz contrar, risti sa faci infectii grave ale pielii, mai ales daca este un pic ruginita. Infectia cu stafilococ este cea mai grava si nu trece decat cu antibiotice. Daca folosesti frecvent lama de ras, risti sa faci foliculita, o infectie a radacinii firului de par, care poate aparea in orice zona a corpului. Este cauzata de bacteria Staphylococcus aureus si trebuie tratata doar cu antibiotice, relateaza Unica.