Bautura care iti curata ficatul si iti intareste imunitatea. Nu ai nevoie de doua ingrediente pentru a-ti curata ficatul si a-ti intari imunitatea. Vezi care sunt si cum trebuie sa le prepari. Pentru aceasta bautura miraculoasa nu ai nevoie decat de lamaie si zer. Zerul este bogat in acid lactic, enzime, proteine, vitaminele B6, B2, B12, K si C, potasiu, calciu, magneziu, fostof si amino-acizi, potrivit worldhealthinfo.net. De sute de ani, este folosit ca remediu pentru stimularea apetitului si imbunatatirea digestiei. Studiile din zilele noastre au dovedit ca previne hipertensiunea, micsoreaza considerabil riscul de atac cerebral sau infarct, regleaza nivelul de colesterol, creste masa musculara, previne osteoporoza, intareste sistemul imunitar si te scapa de stres, scrieUnica.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

Alimente sanatoase care iti saboteaza antrenamentele de la sala. Probabil ai auzit de foarte multe alimente pe care trebuie sa le consumi dupa sala, insa exista si alimente sanatoase care iti saboteaza antrenamentele de la sala, deoarece pot provoca dureri de stomac sau crampe. La sala trebuie sa ai stomacul cat mai liber, mai ales daca faci antrenamente de tip cardio, altfel iti vei obliga corpul sa aleaga intre digestie sau accelerarea metabolismului pentru a scadea in greutate 1.Iaurtul. Chiar daca iaurtul este foarte bun pentru sanatate el ar trebui consumat dupa sala pentru a reface tesutul muscular. Iaurtul se digereaza mult mai greu din cauza proteinelor, insa poate cauza crampe, diaree si discomfort in stomac. 2. Cruditati. Fructele, legumele si semintele sunt alimente bogate in fibre, insa acestea nu trebuie consumate inainte de sala. Deoarece fibrele fac intestinele sa se miste, probabil iti vei petrece restul antrenamentului la baie, anuntaDoctorulZilei.ro.

Cum stii ca suferi de boli ale gingiilor. Desi ne vrem a fi un popor civilizat, suntem mult prea departe de statutul de campioni ai igienei, in special ai celei bucale. Iar afectiunile gingiilor ocupa primul loc intre problemele orale. In conditiile in care schimbam periuta de dinti cand e mult prea uzata sau niciodata, cand utilizam pasta de dinti extrem de rar sau deloc, e chiar firesc ca aproape 90% din populatie sa fie afectata de sangerare si de inflamatii gingivale. Insa majoritatea le ignora, nestiind ca ele reprezinta adevarate semnale de alarma. La fel ca si cariile sau mirosul neplacut al gurii, aceste simptome anunta instalarea unei infectii puternice in cavitatea bucala, informeazaLibertatea.

Ceaiul care calmeaza durerea. Nu trebuie intotdeauna sa iei calmante, pentru a scapa de durere. Vezi cum iti poti prepara acasa un ceai care te va face sa te simti mai bine. Analgezicele te pot scapa de durere, insa iti afecteaza stomacul si ficatul, de aceea este indicat sa optezi pentru alternative naturale. Ceaiul din turmeric, ghimbir, ardei rosu iute, lamaie si piper negru este perfect atunci cand ai dureri musculare sau articulare, de spate sau de cap, scrieUnica.ro.

Cinci beneficii nebanuite ale carbunelui activ. Carbunele activ este un remediu natural folosit de mii de ani. Carbonul Activat, denumit de asemenea Carbune Medicinal Activat sau Carbune Activat este o forma de Carbon care a fost procesat pentru a fi facut extrem de poros astfel capatand o suprafata foarte mare pentru absorbtia de substante chimice. Datorita gradului sau foarte mare de microporozitate, 1 gram de carbon activat are o suprafata mai mare de 500 de m2 (se pot obtine si suprafete de 1500 m2/gram cu tehnologia actuala). Carbonul medicinal activat este obtinut in general din carbune. Carbunele activat granular are o dimensiune a particulelor mai mare, ceea ce-l face mai propice pentru difuziunea in tractul digestiv. Difuziunea rapida a absorbantului este un factor important in capacitatea acestuia de absorbtie a gazelor si vaporilor. Carbunele activat a devenit tratamentul de preferinta in medicina pentru tratarea intoxicatiilor sau supradozelor dupa ingestia orala, chiar in detrimentul unor metode mai vechi ca spalarea sau pomparea stomacului, anuntaDoctorulZilei.ro.