Cum faci o inghetata delicioasa dintr-un singur ingredient. Pentru ca se apropie sezonul inghetatei, azi ne-am gandit sa venim in ajutorul siluetei tale cu un desert simplu, sanatos, gustos si foarte rapid - inghetata dintr-un singur ingredient! Probabil ca deja te-am facut curioasa cu acest ingredient-minune, asa ca iti vom spune direct despre ce e vorba - inghetata despre care vrem sa-ti vorbim azi e obtinuta din banane! Doar din banane! Si este atat de usor de preparat incat chiar si un copil ar putea-o incerca. De fapt, pregatirea dureaza ceva mai mult, pentru ca prepararea propriu-zisa iti va lua maxim 2 minute, noteaza Unica.ro.

UtileFoto: Colaj foto

Mezelurile, deseuri alimentare? Romanii sunt innebuniti dupa mezeluri, arata un studiu recent, peste 60% consumand cel putin o data pe saptamana astfel de produse. Nutritionistii si medicii avertizeaza insa ca mezelurile de pe piata romaneasca sunt, in mare parte, de proasta calitate si recomanda studierea etichetei inainte de a face cumparaturi. Crenvurstii - De departe cel mai popular produs, mai ales in randul copiilor, crenvurstiul este pe cat de gustos, pe atat de nesanatos, conform medicilor. Acest tip de produs contine, in cea mai mare parte, tocatura de oase, tendoane, pielite (cu risc urias de a fi contaminate cu salmonella) si grasime. Integral in Libertatea.ro.

Ce pericole ascund greturile de dimineata extreme? Esti insarcinata! Este o veste minunata, insa corpul tau abia se ajusteaza cu vestea ca vei fi mamica. Astfel, in majoritatea cazurilor apar celebrele greturi de dimineata. Ce se intampla cand ele sunt severe? Ce pericole ascund? Un studiu din Statele Unite arata ca mamele care experimenteaza varsaturi si stari de greata severe nasc copii care mai tarziu vor avea probleme neurologice - deficit de atentie, de invatare, boli de atentie si orientare. Comparativ cu femeile care nu au aceste simtome severe, hyperemesis gravidarum , copii care sunt expusi la aceasta boala au sanse de trei ori mai ridicate sa dezvolte deficiente neurologice. Varsaturile si starea de greata care se instaleaza devreme, in primele 5 saptamani de sarcina, le impierdica pe mame sa se alimenteze corect sau sa se hidrateze, informeaza doctorulzilei.ro.

Tipuri de gelozie distructiva. Putina gelozie intr-o relatie romantica este, fara indoiala, un lucru natural. In timp ce multe persoane sunt rareori geloase, iar intensitatea sentimentului este una moderata, altele ajung la un grad patologic. Pentru cei din urma, accesele de gelozie pot duce la terminarea relatiei. Studiile arata ca barbatii devin gelosi atunci cand isi pun problema infidelitatii fizice, in timp ce femeile se tem de infidelitatea emotionala. Nesiguranta este cel mai frecvent motiv de gelozie. De multe ori auzim termenul de complex de inferioritate, care arata un dezechilibru al stimei de sine. Prin urmare, o persoana care nu se valorizeaza suficient va deveni geloasa intrucat nu considera ca are atributele necesare pentru a pastra un partener, scrie psychologies.ro.

Ce se intampla in corpul tau cand scapi de grasime. Kilogramele in plus sunt foarte periculoase pentru organism. Vezi ce se intampla in corpul tau in momentul in care scapi de grasime si incepi sa slabesti. Kilogramele in plus cauzeaza o multime de probleme de sanatate, iar daca slabesti, organismul tau functioneaza mult mai bine. In primul rand, durerile de cap dispar in proportie de 57%, iar riscul de depresie scade cu aproximativ 55%, potrivit indulgy.com. Mai departe, cand incepi sa scapi de grasimea in plus, ai sanse mai mari sa scapi de apnee. Functiile plamanilor se imbunatatesc considerabil, iar riscul de a face astm scade cu 82%, noteaza Unica.ro.