Ingredientul care te scapa de acnee si petele de pe fata. Nu ai nevoie de tratamente cosmetice scumpe, ca sa ai tenul frumos si sanatos. Vezi cum poti scapa de acnee si petele de pe fata cu un singur ingredient. Bucataria ta s-ar putea sa fie cel mai bun loc in care iti poti trata tenul. Otetul de mere, de exemplu, este unul dintre cele mai eficiente produse pentru tratarea pielii, potrivit healthy-holistic-living.com. Apare prin fermentarea sucului de mere presat, proces prin care zaharul se transforma in otet. Otetul de mere are numeroase efecte benefice pentru sanatate si este foarte bun pentru piele. Contine substante care inlatura celulele moarte de pe piele si o lasa luminoasa si catifelata. Daca vrei sa scapi de pe petele de pe fata, inmoaie o discheta demachianta in otet si freaca zona afectata. Lasa, apoi, otetul sa isi faca efectul pentru 20-30 de minute, apoi clateste-te. Dupa sase saptamani, vei observa diferenta, scrieUnica.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

Tinerii care consuma alcool risca sa aiba probleme neurologice. Tinerii care consuma cantitati mari de alcool sau consuma alcool des in adolescenta pot avea probleme neurologice, deoarece, conform unui studiu, cercetatorii au dezvaluit cum este afectat creierul Dezvoltarea lor neurologica scade simtitor si chiar se poate opri. Creierul se maturizeaza pana la 20,21 de ani, de aceea varsta legala la care se pot consuma bauturi alcoolice in America este 21. In Romania la 18 ani, copilul este considerat adult si nimeni nu il intreaba cati ani are in club cand comanda a cincea bere. De aici, drame peste drame, probleme cognitive, rani, violuri si chiar moartea Mary Louise Richer, de la Duke Departament of Psychiatry and Behavioral Sciences a prezentat un studiu, in care a expus o serie de rozatoare, care aveau aceeasi dezvoltare a creierului ca un adolescent la alcool. Apoi, a observat ca regiunea hipocampusului, cea care controleaza invatarea si memoria era grav afectata. Nu doar ca regiunea hipocampusului nu mai primea nicio informatie noua, dar legaturile dintre celule nu functionau bine. Alte regiuni din creier erau, de asemenea, grav avariate si nu exista un tratament care sa le repare, anuntaDoctorulZilei.ro.

Scapa de monturi cu doua ingrediente banale! E foarte probabil sa le ai in casa. Monturile reprezinta deformari ale incheieturii degetului mare de la picior, care afecteaza in general femeile intr-un numar mai mare decat barbatii. Inca nu se cunosc cauzele exacte ale aparitiei monturilor, insa specialistii precizeaza ca instalarea acestor malformatii este corelata cu doi factori predominanti. "Primul este ca unele persoane au o sensibilitate la nivelul incheieturilor mostenita in mod ereditar. In cateva cazuri, sensibilitatea aceasta se poate transforma in osteoartrita sau artrita reumatoida. A doua cauza este incaltamintea incomoda care tine degetele deformate timp indelungat. De asemenea, exista si situatii in care acestea sunt provocate de anomalii innascute ale piciorului, ce cresc riscul deformarii piciorului, cum ar fi platfusul, ce consta in aplatizarea arcadei labei piciorului", explica specialistul Ropharma, medicul Tania Bejan, informeazaLibertatea.

Cum sa-ti faci apa de gura cu patrunjel si scortisoara. Daca tii la sanatatea dintilor tai, dar te-ai saturat de gustul neplacut al apei de gura din comert, iti poti prepara singura o apa de gura naturala, din ingrediente sanatoase. Dupa cum bine stii, cuisoarele au proprietati antibacteriene, antiseptice si antiinflamatoare. Acestora li se adauga si efectul antioxidant al scortisoarei, dar si vitaminele din frunzele de patrunjel, in special vitamina C. Mai mult decat atat, extractul de menta adauga amestecului un plus de aroma si actioneaza ca si decongestionant si calmant. Impreuna, aceste ingrediente iti vor proteja dintii si gingiile, te vor ajuta sa ai o respiratie proaspata si vor contribui semnificativ la sanatatea ta orala, scrieUnica.ro.

Patru probleme medicale care se ascund in spatele oboselii. In viata de zi cu zi este greu sa nu ne simtim obositi cateodata, insa daca stii ca dormi aproape 7 ore pe noapte si tot te simti obosit ar trebuie sa te duci la doctor. Iata care ar putea fi principalele probleme Cel mai bine este sa fii atent si sa stii ce fel de oboseala este ca sa ii poti descrie doctorului tau. Daca oboseala inseamna ca te simti slabit atunci s-ar putea sa ai probleme cu tiroida, deoarece ea regleaza nivelurile de energie. O hiperactivitate sau o hipoactivitate se poate afla doar printr-un simplu teste de sange, iar problema se poate trata cu ajutorul medicamentelor Somnolenta in timpul zilei poate fi din cauza unei infectii sau o problema legata de stres. Apnea de somn poate fi de vina, iar medicul poate sa iti recomande un dispozitiv cu care sa respiri mai usor noaptea, anuntaDoctorulZilei.