Scapa de barbia dubla cu argila si castravete. Gusa poate fi o problema pentru multe femei si daca nu este un semn al unei boli de tiroida, vrei sa scapi de ea cat mai rapid si nedureros. Vezi cum te ajuta argila si castravetii sa dai jos gusa. Argila te scapa de gusa pentru ca dreneaza limfa acumulata in exces si te scapa de toxinele care blocheaza lichidul Argila rosie si argila verde sunt cele mai bune pentru a scapa de gusa rapid. Remineralizeaza pielea si imbunatateste fermitatea acesteia. Castravetele te scapa de gusa. Prepara o masca din pasta de castraveti si argila, dar nu uita sa folosesti doar instrumente din ceramica si sticla, nici macar plasticul nu este recomandat. Aplica masca din argila si castraveti, lasa sa actioneze 30 de minute, curata cu apa rece, apoi aplica felii de castraveti pentru hidratare, scrieUnica.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

Ce se intampla cand un adult face varicela? Poate duce la pierderea definitiva a vederii. Varicela este o afectiune cauzata de un virus herpetic, care actioneaza in special cand imunitatea organismului este scazuta. Cei mai predispusi la imbolnaviri sunt copiii intre 5 si 9 ani, dar nu sunt feriti nici adultii care nu au facut boala in copilarie sau nu s-au vaccinat. In cazul lor, varicela se manifesta mai violent si pot aparea complicatii. De obicei, o persoana care a avut varsat de vant capata imunitate pe viata. La adultii care se imbolnavesc exista cazuri in care virusul ramane in organism in stare latenta, cauzand la maturitate diverse eruptii ale pielii, cum este si zona zoster. "Aceasta afectiune este mult mai suparatoare decat varicela, deoarece debuteaza cu dureri foarte mari, arsuri si usturimi puternice", completeaza dr. Cristina Popescu, dermatolog, anuntaDoctorulZilei.ro.

Dieta cu ceapa. Slabesti 6 kilograme de luni pana vineri. Trebuie sa precizam, inca de la inceput, ca este o dieta destul de grea, care necesita multa vointa. Dar rezultatul este garantat. Si nici nu costa mult. Cum se tine dieta cu ceapa? In primul rand, mancarea de baza a ta in cele 5 zile va fi supa de ceapa. Vestea buna este ca e foarte usor de pregatit. Ai nevoie doar de: opt cepe, o jumatate de kilogram de fasole verde, o jumatate de kilogram de masline fara samburi. Totul se fierbe timp de 30 de minute in doi litri de apa. Cam atat, informeazaLibertatea.

Ce se intampla daca iti speli parul cu Cola. Din ce in ce mai multe femei au inceput sa vorbeasca despre spalatul parului cu Cola, asa incat am vrut sa aflam de unde a pornit acest curent, dar si ce se intampla exact daca faci asta. Intr-un interviu acordat publicatiei US Weekly, Suki Waterhouse, model si mai ales fosta iubita a lui Bradley Cooper, a marturisit ca isi clateste uneori parul cu Cola. "Nu-mi place cum arata parul meu proaspat spalat. Nu are nicio forma", a declarat ea. "Cola ma ajuta sa ii dau volum si ii da o textura aparte", a completat Suki. Si totusi" Ce se intampla daca iti speli parul cu Cola? Dat fiind faptul ca sucul contine mult zahar, parul capata o usoara stralucire, dar si volum. Femeile care au incercat asta au marturisit ca intr-adevar Cola defineste buclele naturale si ii da parului o anumita textura, insa il si incurca foarte rau. Asadar, poti incerca procedeul, mai ales daca simti nevoia unui experiment de beauty pe pielea ta, sau mai bine zis pe parul tau, insa nu te astepta la rezultate spectaculoase, scrieUnica.ro.

Cinci obiceiuri zilnice care iti distrug oasele. Mancam nesanatos, nu facem miscare si fumam, fara sa stim ca toate aceste lucruri slabesc oasele. Pentru a preveni osteoporoza sau alte boli care duc la fragilitatea si ruperea oaselor e nevoie sa introducem in dieta anumite alimente, sa renuntam la altele si sa facem miscare. Iata care sunt cele daunatoare obiceiuri pentru sistemul osos: 1. Dieta haotica. Calciul si vitamina D sunt esentiale pentru pastrarea oaselor rezistente. Insa, chiar daca avem grija sa ne luam cantitatea suficienta din acesti nutrienti, anumite alimente si bauturi duc la eliminarea lor rapida, anuntaDoctorulZilei.ro.