2 ceaiuri naturale bogate in magneziu. Unele plante contin mai mult magneziu util organismului si sunt foarte bune consumate sub forma de infuzie. Vezi care sunt cele mai bune doua ceaiuri naturale bogate in magneziu. Ceaiul rooibos Ceaiul rooibos este supranumit si ceaiul magic. Este o bautura 100% naturala, bogata in magneziu, care te energizeaza desi nu contine teina. Din acest motiv este recomandat ca revigorant si persoanelor care sufera de hipertensiune arteriala si copiiilor. Pe langa magneziu, ceaiul rosu rooibos contine zinc, fier, cupru, potasiu, mangan, fluor, vitamina E, vitamina C si flavonoide, noteaza Unica.ro.

UtileFoto: Colaj foto

Medicamentele care afecteaza erectia. Pe langa bolile organice, sanatatea sexuala a barbatului poate fi afectata si de cauze psihologice, precum anxietatea sau depresia, dar si din cauza antidepresivelor prescrise pentru aceste afectiuni! Disfunctia erectila (DE) este cel mai important semnal de alarma ca ceva nu merge cum trebuie in organismul barbatului. Nu doar bolile organice afecteaza insa "barbatia", ci si traumele psihologice. "Aproximativ 20% din cauzele disfunctiei erectile sunt de natura psihologica, iar principalele afectiuni sunt anxietatea, depresia, stresul, esecul relatiei de cuplu si teama de intimitate", spune dr. Cristian Sever Oana, specialist in medicina familiei. Potrivit medicului, o alta cauza importanta care afecteaza sanatatea sexuala a barbatului este tratamentul cu anumite medicamente, informeaza doctorulzilei.ro.

10 trucuri ca sa scapi de mahmureala. Zilele libere care urmeaza te pot determina sa depasesti masura si sa consumi ceva mai mult alcool. Dupa un gratar si un mic, berea aluneca mai usor. Antrenul isi spune si el cuvantul. Libertatea te invata cum sa te refaci cu remedii naturale. 1. Mananca muraturi. Sarea este un mineral de care organismul tau are nevoie dupa o noapte grea. Zeama de varza (moarea) face adevarate miracole, cand vine vorba despre mahmureala. Daca nu ai la dispozitie sau nu-ti place, bea un pahar de apa cu sare. 2. Bea otet de mere. O cantitate de100 ml de otet de mere are acelasi efect ca si o cana de zeama de varza murata. Un remediu care nu e prea placut la gust, dar fiind in cantitate mica, se poate da repede pe gat. 3. Hidrateaza-te intens. Mai multe pahare cu apa plata scot alcoolul din sange si potolesc setea mistuitoare provocata de deshidratarea puternica. Integral in Libertatea.ro.

Ce spune parul despre sanatatea ta. Orice femeie are macar o zi pe saptamana in care este nemultumita de parul ei, dar daca zilnic ai aceasta problema, s-ar putea ca sanatatea ta sa fie in pericol. Afla cum iti dai seama ce boli ai, in functie de cum arata firul de par. Ai probleme psihice! Daca ai tendinta sa te tragi de par, gene sau sprancene atunci cand esti stresata, inseamna ca esti o perfectionista, potrivit unui studiu al cercetatorilor canadieni, citat de prevention.com. Oamenii de stiinta sustin ca atunci cand nu te ridici la nivelul asteptarilor tale, ai impresia ca scapi de frustrare, in momentul in care te tragi de par. Iar gestul arata mai mult decat dorinta de a atinge perfectiunea: este o afectiune compulsiva, numita tricotilomania, care se vindeca cu ajutorul terapiei, scrie Unica.ro.

Foamea fizica vs. foamea emotionala. Cum iti dai seama de diferenta? Nu este usor sa iti dai seama de diferenta dintre foamea emotionala si cea fizica, de aceea, cand iti este pofta de un biscuit trebuie sa iti pui cateva intrebari. Imi este pofta pentru ca imi este foame? Sau imi este pofta pentru ca sunt plictisit si am nevoie de o distragere 1. Vreau sa mananc pentru ca am nevoie sa imi alimentez organismul ca sa rezist intreaga zi sau vreau sa mananc ca sa am un sentiment de satisfactie/usurare Ca sa testezi asta pune mana acolo unde de unde simti ca vine foamea, daca degetele sunt in jos spre stomac, inseamna ca trebuie sa mananci ceva hranitor, daca degetele sunt indreptate in sus atunci trebuie sa faci ceva care sa te stimuleze mental sau trebuie sa iti relaxezi muschii. Roaga pe cineva sa iti faca un masaj. Continuarea in doctorulzilei.ro.