Modificari ale sanilor pe care nu trebuie sa le ignori Sanii trec prin numeroase schimbari, odata cu inaintarea in varsta, insa unele modificari ar trebui sa te trimita direct la doctor. Vezi care sunt si ce semnaleaza. Noduli pe san: Un nodul moale pe san, care se misca sub piele, este, probabil, un chist plin de lichid. Daca, insa, este dur si ferm, poate indica o problema de sanatate grava, care necesita examinarea medicului, potrivit healthylifetricks.com. Iritatii pe sani: Daca observi urme rosii pe mamelon, asemanatoare muscaturilor de insecte ori reactiilor alergie, este cazul sa mergi la medic. Ar putea fi un semn ca suferi de o boala grava, precum cancerul. Riduri in jurul sanilor: Daca observi ca pielea din jurul sanilor este foarte ridata, ar putea fi vorba de un nodul limfatic infundat. Ignorata, aceasta problema poate cauza cancer, scrie Unica.

UtileFoto: Colaj foto

Cum sa-ti cureti rapid tastatura si aparatura electronica Aparatura electrocasnica si electronica are nevoie de atentie speciala cand vine vorba de curatenie generala. Nu poti folosi detergent universal pe suprafete si ecrane atat de sensibile. Vezi cum sa-ti cureti rapid tastatura si aparatura electronica fara sa strici ceva. Nu ai nevoie decat de o rola de scotch sau alt tip de banda adeziva pentru a scoate toata mizeria si firimiturile din tastatura. Rupe o fasie lunga de banda adeziva si infasoara capetele de degete, ca si cum ai folosi ata dentara. Treci partea lipicioasa a benzii adezive printre santurile tastaturii si gata, ai curatat particulele greu de scos dintre piese. Filtrele de cafea sunt numai bune pentru a terge rapid grasimea si praful de pe ecrane, monitoare si chiar smartphone, scrie Libertatea.

Ce vitamine sa iei cand ai varice Varicele sunt vene marite, care iti afecteaza de obicei picioarele. Pot fi dureroase cand stai jos mult timp sau cand mergi pe jos distante lungi. Afla ce vitamine te ajuta sa tratezi varicele si sa scapi de disconfort. Vitamina E: Vitamina E este importanta atunci cand ai varice, pentru ca imbunatateste circulatia sangelui. Aceasta impiedica trombocitele sa se lipeasca una de cealalta si apoi sa adere la peretii venelor. Vitamine B: Ia in mod regulat un complex de B-uri pentru a preveni aparitia varicelor, dar si pentru tratarea lor, in cazul in care s-au format deja. Cele mai importante vitamine B sunt B6 si B12, pe care ar trebui sa le iei zilnic din ceea ce mananci. De asemenea, acestea trebuie incluse neaparat in dieta daca in familie au existat probleme cu cheagurile de sange. Integral pe Avantaje.

Beneficiile aqua gym Aqua gym inseamna aerobic in apa sau aquafit. Tehnicile aqua gym combina diferite exercitii folosite in aerobicul la sol, la care se adauga unele metode specifice. Aqua gym este un sport complex, care lucreaza absolut toate gruᅡpele musculare, fiind potrivit deopotriva barᅡbatilor si femeilor, indiferent de varsta, inclusiv femeilor insarcinate pana in luna a opta. Pentru a practica aqua gym nu este necesar sa stim sa inotam, deoarece nivelul apei in care se practica exercitiile nu depaseste nivelul gatului. Exercitiile de aerobic in apa sunt mult mai usor de efectuat, articulatiile si tendoanele fiind complet protejate. Spre deosebire de sporturile pe care le practicam la sala, aqua gym este o metoda de antrenament fara impact violent asupra organismului. Nu afecteaza articulatiile si tendoanele, pune in functiune toti muschii corpului si relaxeaza atat corpul, cat si minte, informeaza Psychologies.

Elixirul miraculos cu aloe vera al parintelui Romano Zago Bazat pe aloe vera, acest elixir miraculos a fost testat de-a lungul anilor de sute, poate chiar mii de oameni, care spun ca au reusit sa se vindece de o multime de boli, unele mai usoare, altele mai grave. Reteta acestui leac nu este deloc complicata, ba chiar destul de accesibila, insa este obligatoriu sa te asiguri ca ingredientele sunt suta la suta naturale, pure, de calitate. Iata de ce ai nevoie: (1) Jumatate de kilogram de miere pura; (2) 350 de grame de frunze de aloe (aproximativ 3-4 frunze de marime medie); (3) 5 lingurite de alcool tare, precum whisky-ul, coniacul sau votca. Ingredientele se amesteca intr-un blender pana cand se obtine o pasta moale. Produsul rezultat se depoziteaza intr-un recipient de sticla, preferabil inchis la culoare, si se consuma cate o lingura, inainte de fiecare dintre cele trei mese ale zilei. Elixirul se ia 10 zile, apoi se face pauza 10 zile si tot asa pana cand se fac patru runde de tratament, scrie Unica.