Cum sa mananci corect in functie de forma corpului. Corpul tau depoziteaza grasimile in mod diferit fata de altele, astfel ca, de cele mai multe ori, vorbim de conformatii diferite: mar, para, piramida inversata sau clepsidra. Organismul se va adapta extraordinar de repede la un plan de alimentatie construit in functie de conformatia corpului. In plus, nivelul de energie se va imbunatati, iar kilogramele in plus vor disparea mai repede. Iata cum, pe RomaniaTv.net.

UtileFoto: Colaj foto

In ce zodie e sufletul tau pereche? Motivul cel mai des pentru care oamenii isi verifica horoscopul este acela de a-si afla sufletul pereche. Tu stii sub ce semn zodiacal s-a nascut al tau? Afla daca tie ti se potriveste cineva cu o personalitate total diferita de a ta sau, dimpotriva, e copia ta fidela, din Libertatea.

5 remedii naturale pentru durere. Ghimbirul are un spectru larg de actiune cand vine vorba de dureri: trateaza durerile de dinti, de cap, de stomac, durerile articulare si durerile in gat. Acesta se poate folosi sub forma de pasta aplicata in zona durerii, sub forma de ceai, sau se poate mesteca in stare naturala. Desi atunci cand resimtim orice forma de durere primul instinct este sa ne tratam cu medicamente, Click propune o lista de remedii naturale pentru ameliorarea durerilor.

5 trucuri pentru o casnicie fericita. Un mariaj fericit nu numai ca iti face viata mai frumoasa, dar se pare ca te mentine si mai sanatos. Potrivit unui studiu al Universitatii din Washington, cuplurile cu o casnicie stabila aveau cel putin de 5 ori mai multe interactiuni pozitive decat negative, in timp ce cuplurile divortate avusesera un raport momente fericite/momente nefericite de doar 0.8%. Iata cateva trucuri despre care s-a dovedit stiintific ca pot mentine o casnicie fericita, pe Elle.ro.

6 beneficii ale cafelei de care nu stiai. Chiar daca nu iti place gustul cafelei, cativa cercetatori de la Universitatea Nationala din Seoul au descoperit ca mirosul cafelei poate reduce proteinele din creier care cauzeaza stresul. O ceasca de cafea fierbinte este binevenita in fiecare dimineata, mai ales cand ai nevoie de un plus de energie pentru a-ti incepe ziua, dar ce alte efecte mai are aceasta asupra organismului tau? Afla din Click.