Ce sucuri naturale iti protejeaza organele. Stim ca nu ai timp sa gatesti de fiecare data mancaruri sanatoase sau sa mergi la sala, dar ai la dispozitie alte metode care te ajuta sa fii sanatoasa. Vezi ce sucuri sa bei ca sa iti protejezi organele. Inima asigura transportul sangelui si al oxigenului in tot corpul, iar bolile cardiovasculare sunt principala cauza a deceselor din intreaga lume. Dificultatile de respiratie, o stare de slabiciune, ametelile, greata sau transpiratiile sunt un semn ca nu mai functioneaza bine. La fel de importanti sunt si plamanii, care aduc oxigen in corp si elimina dioxidul de carbon. Plamanii sanatosi te ajuta sa fii energica, insa atunci cand se imbolnavesc vei observa o tuse cronica, sange cand tusesti sau dureri in piept. Ficatul este al doilea organ ca marir si indeplineste o multime de functii. Problemele digestive, un nivel crescut al glicemiei, problemele sistemului nervos sau un sistem imunitar slabit pot fi un semn ca nu mai functioneaza bine, scrieUnica.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

Ce sa nu mananci seara. Cum te afecteaza aceste alimente. Medicii nutritionisti sustin ca exista o serie de alimente care nu trebuie sa fie mancate seara, avand in vedere ca dupa ora 21.00 metabolismul este mult mai incet si mai mult decat atat, aceste alimente sunt bogate in zaharuri, grasimi si astfel corpul asimileaza, in loc sa digere. Asadar, iata ce sa nu mananci seara pentru a nu fi in pericol de ingrasare si pentru a avea un somn linistit. Ce sa nu mananci seara: pizza. Blatul de la pizza este facut din faina, bogata in grasimi si in carbohidrati care sunt metabolizati greu pe parcursul noptii. Astfel, daca mananci pizza seara, te expui pericolului de ingrasare. Ce sa nu mananci seara: carne rosie. Daca mananci carne rosie seara, stomacul va fi ocupat intreaga noapte. Acest lucru va duce la un somn destul de nelinistit, din cauza ca proteinele se digera destul de greu. Mai mult, te vei trezi foarte balonat din cauza gazelor care se elimina greu si vei fi obosit, anuntaDoctorulZilei.ro.

De ce te ingrasi in zona abdominala. Vezi cauzele mai putin cunoscute. Grasimea in exces in zona abdomenului poate fi cauzata de mai multi factori. Unele cauze sunt usor de combatut, cum ar fi sedentarismul, altele, insa, pot fi niste boli grave. Vezi de ce te ingrasi in zona abdominala si care sunt cauzele grave ale acestui tip de grasime. Glanda tiroida produce o serie de hormoni care regleaza si coordoneaza transportul de energie in corp si metabolismul. Cand glanda tiroida nu produce destul hormon, adica suferi de hipotiroidism, metabolismul tau incetineste si asta poate insemna kilograme in plus. De asemenea, o tiroida lenesa poate determina retinerea de apa si sare, ceea ce duce la umflarea abdomenului. Pe de alta parte, hipotiroidismul vine impreuna cu alte simptome, cum ar fi: oboseala mare, constipatie, intoleranta la temperaturi scazute, subtierea si pierderea parului, informeazaLibertatea.

Cum sa-ti ascunzi firele albe cu cafea. Daca ti-au aparut deja primele fire de par alb... sau ai deja mai multe, probabil stii ca singura solutie pentru a scapa de ele este vopseaua permanenta. Insa daca vrei sa-ti pastrezi culoarea naturala a parului, si totusi sa ascunzi cumva si firele albe, exista un truc simplu si foarte eficient, bazat pe cafea! E important de stiut ca nu vei scapa definitiv de firele albe cu ajutorul acestui truc, insa cafeaua le va da o nuanta de saten deschis, iar ele vor fi practic camuflate. Acest truc pe baza de cafea poate fi folosit de oricine, indiferent de nuanta parului, pentru ca satenul rezultat se va potrivi si la blond, roscat sau brunet. E vorba de doar cateva fire, insa daca acestea sunt albe ies mult mai mult in evidenta. Conform portalului livestrong.com, primul pas este sa prepari un ibric de cafea tare (aproximativ 300-400 ml.). Las-o sa ajunga la temperatura camerei, apoi spala-ti parul ca de obicei cu sampon si balsam. Pe parul umed, dupa ce te-ai spalat, aplica cu grija cafeaua si maseaza parul intre palme. Repeta procedura pana cand folosesti toata cafeaua. Apoi stoarce usor parul si prinde-l cu un prosop. Asteapta 20-30 de minute si clateste-te cu apa curata, scrieUnica.ro.

Patru remedii bizare pentru sughit. Sughitul este cea mai enervant dintre afectiuni. De obicei apare cand mancam un platou intreg de mancare, deserturi sau bem ceva acidulat. Iata care sunt cele mai bizare tratamente pentru a te vindeca. Sughitul apare cand corzile vocale se inchid si diafragma se contracta, apoi la fiecare doua secunde apare reflexul si celebrul sunet "hic". Sa mananci lamaie, sa fii speriat sau alte astfel de metode de tratament fac parte din categoria leacurilor babesti. Doctorulzilei iti prezinta 4 tratamente bizare sustinute de stiinta. In momentul in care sughitam nervii din sistemul nostru auditiv sunt iritati si trebuie stimulati ca sa reina la starea initiala. Bea apa si roaga pe cineva sa iti bage degetele in urechi. Astfel, daca bei apa si stimulezi sistemul auditiv vei scapa de sughituri, conform doctorului Ronald Goldstein, anuntaDoctorulZilei.ro.