Siropul care dizolva pietrele la rinichi. Pietrele la rinichi sunt depuneri de minerale care se formeaza pe organe. Vezi cum poti scapa de ele in mod natural. Sunt multe metode care te pot ajuta sa elimini pietrele la rinichi. Consumul de lichide este foarte important, pentru ca te ajuta sa scapi de aceste depozite de minerale, insa aceasta metoda este mult mai eficienta cand o combini cu alte remedii care dizolva pietrele sau le sparg in bucati mai mici, ptorivit organichealth.co. Iti propunem sa prepari acasa un sirop care s-a dovedit foarte eficient in curatarea rinichilor. Tine, insa, cont ca vizita la medic este obligatorie si orice tratament alternativ trebuie discutat cu el, scrieUnica.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

Carbohidratii: care sunt "bombe calorice" si care ajuta la slabit? Tot mai multe "retete" de slabit si-au dobandit popularitatea promitand efecte rapide si eficiente prin eliminarea totala a carbohidratilor din alimentatie, insa medicii specialisti avertizeaza in legatura cu aceste lipsuri din dieta zilnica, si deci din organism. Totusi, adevarul ramane undeva la mijloc, deoarece pe de o parte, carbohidratii sunt necesari pentru a asigura organismului energia, indispensabila mai ales in dietele de slabire, iar pe de alta, unii dintre acestia pot fi adevarate "bombe calorice" care duc si la cresterea glicemiei. Dincolo de rolul esential in diete, acestia au un aport semnificativ si in mentinerea sanatatii organismului, tocmai de aceea in selectia carbohidratilor inclusi in alimentatie trebuie sa tinem cont atat de nevoile organismului, cat si de clasificarea lor, anuntaDoctorulZilei.ro.

Aspirina vegetala: Ce beneficii are si cum actioneaza. Intr-o epoca in care medicamentele naturiste castiga tot mai mult teren in fata medicinei alopate, o alternativa la aspirina poate fi de ajutor multor oameni. Vezi ce variante de aspirina naturista exista si care sunt beneficiile lor. Oamenii iau aspirina de sute de ani, desi, forma ei actuala a fost introdusa pe piata in 1853, sub forma de pudra, apoi comprimata in pastilele albe pe care le avem cu totii in dulapul de la baie abia in 1915, informeazaLibertatea.

Cateva lucruri nestiute despre papadie. Sunt si le vedem peste tot, pe pajistile naturale sau in gradini, pe orice alta suprafata de verdeata care rasare in orice colt. Papadia este omniprezenta si poate tocmai din acest motiv nu ii dam prea mare importanta. Dar rolul ei in natura este unul bine definit, dupa cum vom vedea mai jos, iar calitatile acestei plante sunt numeroase si, din pacate, putin cunoscute. Iata cateva lucruri nestiute despre papadie: Spuneam intr-un alt material ca unul din trendurile care se manifesta acum in marile orase este gradinaritul cu scopul protejarii insectelor, mai exact prin cultivarea acelor plante care sustin insectele polenizatoare. Datorita polenizarii efectuate de insecte, oamenilor le sunt asigurate culturi sanatoase, ceea ce este esential pentru agricultura. O mare problema pentru mediu este scaderea numarului de insecte polenizatoare, si pentru a mentine un numar constant de specii de insecte ele sunt acum crescute in crescatorii, cu scopul de a poleniza suficient plantele din campuri, livezi sau sere la stadiul de floare, scrieCasepractice.ro.

Ce sa mananci cand esti constipat. Constipatia iti poate crea mai mult decat disconfort si dureri abdominale. Alimentatia sanatoasa si in concordanta cu problema ta de sanatate poate remedia macar partial, daca nu total constipatia. Vezi ce sa mananci cand esti constipat. De multe ori, constipatia apare ca efect al deshidratarii severe. Oamenii au impresia ca daca nu le este sete, nu au nevoie de apa, dar pentru ca procesul digestiei sa aiba loc conform planului, organismul are nevoie de apa. Daca esti deshidratat, alimentele nu pot circula corect prin tractul digestiv si nici prin intestin. Prunele, fie ele proaspete sau deshidratate, sunt cel mai bun remediu de pe vremuri impotriva constipatiei. Prunele sunt bogate in fibre insolubile si in laxativul natural sorbitol, dar si sucul de prune este recomandat pentru constipatie, anuntaUnica.ro.

Tot ce trebuie sa stii despre cancerul de piele. Cand vine vorba de cancerul de piele toata lumea stie ca trebuie sa se protejeze, insa exista cateva lucruri despre cancer nestiute. 1. Melanomul este un tip de cancer mortal 2. Nu este intotdeauna o alunita Desi exista mitul ca alunitele duc la cancer de piele, nu trebuie sa ai alunite ca sa faci cancer de piele. Diane Keaton, povesteste ca a fost diagnosticata cu carcinom bazocelular. "Nu mi-am dat seama ca de la acea mancarime voi fi diagnosticata cu cancer de piele", informeazaDoctorulZilei.ro.