Dieta alcalina: meniu complet si beneficii pentru sanatate. Dieta alcalina este ultima moda printre vedete, dupa ce Victoria Beckham a vorbit pe Twitter despre beneficiile ei. Vezi ce poate sa faca mancarea alcalina pentru sanatate si de ce spun sustinatorii ei ca ajuta in lupta cu cancerul. Dieta alcalina, caracteristici generale Aceasta dieta presupune ca multe boli, printre care cancerul si bolile autoimune sau anumite procese inflamatorii din corp sunt cauzate de aciditatea sangelui - ph-ul corpului, care, de la mancare nesanatoasa si plina de chimicale, devine mai acid. O anumita dieta, bazata in mare pe fructe si legume, se pare ca ar alcaliniza (reduce aciditatea) sangelui si asta ar ajuta la insanatosirea organismului.Potrivit adeptilor, dieta alcalina ajuta la pierderea in greutate, dar si la reducerea simptomelor artritei, sau la lupta cu anumite tipuri de cancer, scrie Unica.ro.

UtileFoto: Colaj foto

Adevaratele motive care le determina pe femei sa fie infidele. Ca stereotip, ochii care fug in stanga si in dreapta si predispozitia la a insela sunt considerate, mai degraba, obiceiuri barbatesti. Adevarul nu este, insa, acesta, femeile actionand la fel, chiar daca motivele pentru care insala par a fi mai profunde. Renee Lee, expert in psihologie si in terapie relationala, vorbeste despre cele cinci motive reale care stau in spatele aventurilor sexuale ale femeilor aflate in relatii stabile. 1. Trec printr-o tranzitie. Pe masura ce o femeie se maturizeaza, tot felul de evenimente ii afecteaza psihicul: de la pierderea unuia dintre parinti la statutul ei relational adesea oscilant. Acestea sunt momente de tranzitie care fac femeia sa fie tot mai introspectiva, explica Lee, potrivit Lyla.ro.

Dieta Rina 90 - te scapa de 10 kg in doar trei luni! Este una dintre cele mai populare diete din ultimul timp si promite sa te scape de aproximativ 10 kilograme in doar... 90 de zile! Dar pierderea kilogramelor in plus nu este singurul lucru pe care Dieta Rina il promite. Odata ce ai reusit sa o urmezi, se presupune ca te ajuta sa iti mentii greutatea ideala si sa iti schimbi metabolismul complet. Cu alte cuvinte, aceasta dieta iti pune metabolismul la treaba, stimuleaza arderea caloriilor si promite sa iti ofere un tonus de invidiat! Desi pierderea a 10 kilograme in doar trei luni pare sa presupuna un regim extrem de drastic, trebuie sa stii ca Dieta Rina a fost aprobata de mai multi medici nutritionisi si cardiologi si este recomandata mai ales in cazul persoanelor care sufera de boli cardiovasculare, avand beneficii in reglarea presiunii sanguine. Integral pe CSID.ro.

Asa-ti cresti performantele sexuale! Alimentele, conditia fizica buna sau antrenarea "muschilor placerii" sunt cateva solutii la indemana pentru cresterea performantelor din dormitor. Controlul ejacularii este un prim pas pentru cresterea performantelor sexuale in cazul barbatilor, iar acest lucru poate fi realizat prin lucrarea unor muschi pelvieni, pubococcigieni (PC), prin cateva exercitii simple, dar cu efect vizibil. Acesti muschi controleaza in acelasi timp retentia lichidului seminal si a urinei, fermitatea penisului in timpul erectiei si forta de ejaculare. Iar antrenarea acestora se face prin exercitii Kegel, numite asa dupa numele fizioterapeutului care le-a inventat. Identifici cu usurinta acesti mushi daca faci o pauza in timp ce urinezi. Vei simti cum ii folosesti pentru a opri fluxul de lichid. Exercitiile se fac in seturi, iar intre ele trebuie sa faci pauze de cate un minut, scrie Click.ro.

Cum sa iti faci acasa plasturi detoxifianti. Plasturii detoxifianti au dublu efect: iti stimuleaza punctele reflexogene din talpa si absorb toxinele. Vezi cum ii poti face acasa. Plasturii detoxifianti costa mult, insa iti poti face unii si acasa. Pentru realizarea lor ai nevoie de usturoi, ceapa, apa, tifon, un cutit, un ibric si sosete. Taie marunt ceapa si usturoiul, apoi pune ibricul cu apa pe foc. Cand incepe sa fiarba, adauga ceapa si usturoiul si lasa-le 10 minute, apoi ia-le de pe aragaz. Lasa substanta obtinuta sa se raceasca 20 de minute, apoi toarna solutia peste o bucata de tifon. Aplica-l chiar in centrul talpii si infasoara-l tot cu o bucata de tifon uscat. Pune-ti sosetele in picioare, pentru a fi sigura ca nu iti cade plasturele, si lasa-l sa actioneze o noapte, potrivit Unica.ro.

Reteta longevitatii de la romanul care a trait 138 de ani. In perimetrul localitatii Firizu circula una dintre cele mai interesante retete de preparare a unui remediu naturist impotriva durerilor reumatismale. Oamenii spun ca aceasta a fost mostenita de la Ilie Stamate, zis Mandau, cel mai varstnic barbat din Romania, care a murit in anul 1966 la varsta de 138 de ani. Printre secretele longevitatii sale se afla si utilizarea florilor de culoare mov si a frunzelor de liliac, arbust care creste din abundenta in zona muntilor Mehedinti. Aici el era considerat, in timpurile cand traia batranul, "elixirul tineretii", calitatile terapeutice ale florii contribuind la acest "statut". Un localnic, Constantin Negoita, marturiseste ca mos Mandau, om fara carte, dar intelept, a folosit cele mai nastrusnice mancaruri din ierburi comestibile si cele mai eficiente "medicamente" preparate din plantele situate in flora locului, in arhiva British Pathe fiind chiar o pelicula de film in care el dezvaluie o parte din secretele vietii. Citeste integral pe DoctorulZilei.ro.