Cum o infecție te face mai puțin inteligent. Cercetătorii danezi au ajuns la concluzia că infecțiile apărute în diferite părți ale corpului, stomacul, tractul urinar sau la nivel tegumentar pot să scadă coeficientul de inteligență. Cercetătorii au observat că cei care fuseseră internaţi în spital ca urmare a unei infecţii aveau un coeficient de inteligenţă mai mic cu 1.6 decât media. În cazul celor care au ajuns la spital de cinci sau mai multe ori, scorul era cu 9.44 mai mic decât media. Coeficientul mediu de inteligenţă nu depăşeşte 115, potrivit Doctorul zilei.

UtileFoto: Colaj foto

Cele mai nesănătoase produse de patiserie. Merdenele, covrigi calzi, pateuri, croissante, toate au un miros îmbietor și un gust căruia puțini îi pot rezista, deși puțini sunt aceia care știu cât de nocive sunt aceste produse pentru sănătate. În cazul în care obișnuiești să savurezi dimineața o gogoașă gustoasă sau un croissant alături de cafea, trebuie să știi că acest obicei nu este unul sănătos. Gogoșile și alte produse de patiserie sunt pline de zahăr, calorii și grăsimi. Mai mult, acest tip de gustări îți afectează greutatea, fără să-ți ofere energia de care ai nevoie pentru a-ți începe ziua, aflam din Click.

Cum te imbolnaveste pozitia gresita la calculator. Aşa stai la computer? O să te doară spatele, ceafa, umerii, coatele… Faptul că lucrul la calculator afectează sănătatea este ştiut, însă greşim punând asta numai pe seama sedentarismului la care ne obligă. La fel de dăunătoare sunt şi poziţiile greşite în faţa desktopului, fiindcă din cauza lor ne pricopsim cu probleme musculare şi osoase şi simţim că "ne ard ochii". Care sunt cele mai frecvente erori, in Libertatea.

Momentele in care femeile vor sex si accepta aproape orice! Femeile au capacitatea de a refula si de a uita de probleme sau de a-si starni si mai tare fericirea si exista o serie de momente cheie in care daca li se propune sa faca sex, sansele sa accepte sunt foarte favorabile. Potrivit ultimelor studii, exista o serie de situatii in care femeile sunt cel mai dispuse sa aiba parte de contact sexual iar acest lucru se intampla la nivelul subconstientului. Care sunt acestea, pe Realitatea.net.

Ce mâncăm în timpul sesiunii ca să luăm toate examenele. Alimentația în timpul sesiunii este foarte importantă pentru a face față stresului provocat de examene. Sesiunea de examene, dar nu numai. Sesiune de examene în cadrul liceului sau la școlile generale solicită psihic copilul, de aceea el trebuie hrănit corespunzător. Nutriția corespunzătoare și somnul suficient sunt cei mai importanți factori care favorizează acumularea de energie necesară procesului de învățare. Continuarea pe Doctorul zilei.

De ce sunt periculoși țânțarii. 5 motive să îi ținem la distanță și cum facem asta. Cele mai mici și mai enervante insecte pentru om, sunt, cu siguranță țânțarii. Pe lângă faptul că ne bâzâie pe tot sezonul verii, ne cauzează inflamații ale pielii, care de multe ori sunt inestetice, aceste mici creaturi sunt purtătoare de boli diverse, unele chiar grave. De ce este bine să evităm contactul cu țânțarii și cum pot deveni ei periculoși? Amanunte in Click.