​Cele 3 schimbari mici care au ajutat o femeie sa slabeasca 40 de kilograme. Stim cat de greu este sa dai jos cateva kilograme, insa o femeie a reusit sa slabeasca 40, facand doar trei schimbari in alimentatie. Afsa-i secretul. Cand vrei sa slabesti, nu trebuie sa iti pierzi niciodata speranta, iar Amanda, o tanara de 26 de ani care nu a vrut sa isi dezvalui numele de familie, demonstreaza asta. Schimbarile pe care le-a facut au ajutat-o sa isi schimbe total fizicul si sa isi imbunatateasca sanatatea. Cand a inceput sa isi imbunatateasca stilul de viata cantarea aproximativ 100 de kilograme. Ea a dezvaluit secretul care a ajutat-o sa slabeasca, iar povestea ei a devenit virala, scrieUnica.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

Sase alimente care te baloneaza chiar inainte sa mergi la plaja. Stim ca muncesti din greu pentru a-ti asigura silueta de vis, foarte mult antrenament, foarte multa mancare sanatoasa si un costum de baie nou. Totul pare perfect, insa nu poti sa scapi de acea burtica balonata de la plaja. Unde gresesti? Iata ce alimente trebuie sa eviti inainte de a merge la plaja: 1. Bauturile carbogazoase. Cu toate ca bauturile carbogazoase sunt bogate in zahar si nu fac bine siluetei acestea te baloneaza, iar muschii tai se vor "scufunda" in stratul de bule de gaz din burtica 2. Sare. Sarea te face sa retii apa, asa ca trebuie sa ai grija ce fel de alimente mananci inainte sa iti pui costumul de baie. Retentia de apa se va observa prin burta, picioarele, mainile si fata umflata. Lasa sarea daca vrei sa ai un corp de invidiat, anuntaDoctorulZilei.ro.

Nu poti sa bei cei doi litri de apa zilnic? Hidrateaza-te cu fructe si legume. Nu poti sa bei cei doi litri de apa necesari zilnic pentru mentinerea sanatatii? Atunci exista o solutie pentru a compensa acest lucru. Fructele si legumele zemoase contin adeseori concentratii de minerale si de zahar in cantitati optime si, din acest motiv, ele pot sa hidrateze organismul mai eficient decat un simplu pahar cu apa. Aproximativ 20 % din cantitatea necesara de lichide trebuie sa vina din alimentele consumate, iar restul, din apa pe care o bem. Anumite legume si fructe zemoase hidrateaza de doua ori mai bine decat un pahar cu apa. Iata care sunt acestea: pepenele rosu, caci contine 92% apa, dar si minerale. Hidratante sunt si pepenele galben, avocado, papaya, merele si strugurii. Dintre legume, cei mai buni sunt castravetii, care contin un raport ideal de sodiu, potasiu, calciu si magneziu. Alaturi de castraveti, indicate in sezonul cald sunt si rosiile, care contin 90% apa, informeazaLibertatea.

Hemoroizii externi: simptome si tratament. Hemoroizii externi sunt durerosi, suparatori si ai face orice sa scapi de ei. Vezi ce remedii exista pentru acest tip de hemoroizi, ce poti sa faci daca ai hemoroizi externi durerosi si cum ii diferentiezi de cei interni. Hemoroizii apar atunci cand vasele de sange din rect sau anus se inflameaza de la presiune crescuta, sedentarism, etc. In functie de locul in care vasele de sange se umfla, hemoroizii sunt fie interni, fie externi. Hemoroizii externi sunt cel mai adesea localizati sub pielea din jurul anusului. Simptomele aparute la persoanele cu hemoroizi difera de la o persoana la alta, cateva fiind totusi comune, scrieUnica.ro.

Cariile netratate imbolnavesc inima si stomacul. Netratarea dintilor cariati afecteaza mai ales stomacul, dar si rinichii. Dintii strambi, distantati sau inghesuiti, in special la copii, constituie una dintre cele mai importante probleme de sanatate si nu doar de estetica dentara. Fara tratament, aceste malformatii provoaca boli stomacale pentru ca micutii nu mai pot mesteca mancarea sau au dificultati de pronuntie. Cariile, pe de alta parte, raman una dintre problemele majore pe care copiii de la noi le au de la varste fragede, infectiile generate de acestea afectand grav organismul. Netratate, cariile pot avea repercusiuni grave asupra intregului organism. Astfel, din cauza imprastierii bacteriilor in sange, infectiile dentare afecteaza rinichii si articulatiile, caile respiratorii sau chiar inima, anuntaDoctorulZilei.ro.

Alimente vegetale pentru un corp sculptat. Crezi ca daca muncesti din greu intr-o sala de sport este suficient pentru a obtine un corp de invidiat? Gandeste-te din nou. Nu conteaza cat de multe exercitii fizice faci pe zi, fara o dieta adecvata nu vei obtine rezultate bune. Cei care muncesc din greu in incercarea de a obtine masa musculara trebuie sa manance trei mese si o gustare intre fiecare masa. La inceput este foarte probabil ca greutatea ta sa nu se schimbe, dar procentul de grasime din corpul tau se va reduce semnificativ. Pentru a realiza acest lucru, exista nu doar exercitii fizice speciale sau alimente de origine animala, dar si alimentele vegetale care contribuie la pierderea grasimii si cresterea volumului muscular. Esti in cautarea celui mai bun plan pentru dieta ta de a reduce grasimea si pentru a creste masa musculara mai repede si mai eficient? Include carbohidratii in dieta ta. Aceasta nu inseamna ca trebuie sa mananci cartofi prajiti, pizza, paste sau covrigi.. Exista cateva alimente vegetale care te vor ajuta sa ai un corp sculptat si care sunt foarte sanatoase pentru organism, informeazaAntrenorultau.ro.