9 trucuri să mănânci mai puţin la masă. Primul pas pe care trebuie să-l faci dacă vrei să dai jos câteva kilograme e să mănânci mai puţin. Dar, cum să te abţii de la o bucată mare de tort de ciocolată sau de la o farfurie plină cu cartofi prăjiţi. Nutriţioniştii ne sfătuiesc să mâncăm doar atunci când ne e foame şi să rezistăm tentaţiei de a mai ronţăi ceva până la somn. Iată alte câteva trucuri, in Click.

UtileFoto: Colaj foto

Ce nu vor barbatii sa li se faca in pat. Încă de la începutul vieţii sexuale şi până la sfârşit experimentăm. Câteodată, ce credem că lor le-ar face plăcere, de fapt nu le face şi atunci micile "probe" eşuează. Pe scurt, iată ce nu şi-ar dori cei mai mulţi bărbaţi să li se facă în pat, in Libertatea.

Cum scapi de grăsimea de pe abdomen în doi pași și 3 mișcări. Literalmente 3 mișcări! Deoarece sezonul cald se apropie cu pași repezi și costumul de baie pe care abia l-ai cumpărat trebuie să îți vină perfect, am pregătit 3 exerciții pe care trebuie să le faci pentru a-ți sculpta mușchii de pe abdomen. Detalii pe Doctorul zilei.

Vrei să-ţi îmbunătăţeşti viaţa sexuală? Vezi ce plante au efecte afrodisiace! De-a lungul timpului, cuplurile care au avut probleme legate de libidou au incercat sa gaseasca solutii pentru a-si reaprinde pasiunea. De mii de ani, oamenii au descoperit ca unele plante ii pot ajuta in acest sens. Care sunt acestea aflam de la Realitatea.net.

5 obiceiuri de machiaj care dauneaza. Fiecare dintre noi are anumite placeri vinovate, insa, in unele cazuri aceste obiceiuri daunatoare ar putea face mai mult rau decat iti imaginezi. Cand vine vorba de rutina ta de ingrijire si de aplicare a make-up -ului, ar fi bine sa nu se strecoare erori. Amanunte pe Elle.ro.