10 lucruri mai murdare decat vasul de closet 1. Gheata - Un studiu atesta ca 70% din cantitatea de gheata servita in restaurantele fast food din America contine mai multe bacterii decat apa trasa la WC. Cate cuburi preferi in paharul de cola? 2. Mobilierul de birou - Suprafata mesei de birou are de 400 de ori mai multi microbi decat o toaleta. Seful tau stie? Mai bine nu-i spune! 3. Tastatura - O tastatura gazduieste de 200 de ori mai multe bacterii decat un colac de veceu. De fiecare data cand apesi Enter, streptococii navigheaza pe degetul tau mai rapid decat intri tu pe facebook. 4. Telefonul mobil - Un terminal mobil poate avea de 10 ori mai multe bacterii decat un colac de veceu. Imagineaza-ti ca atunci cand raspunzi la telefon, stergi interiorul unui vas de closet cu obrajii. Acum bucura-te ca s-a inventat handfree-ul! 5. Frigiderul - Cele mai multe frigidere au fost testate pozitiv cu E coli. E pufosenia din imagine si nu e deloc simpatica. Integral pe Libertatea.

Utile Foto: Colaj foto

Ce spun genunchii despre sanatatea ta Durerea de genunchi este neplacuta si te impiedica sa iti desfasori activitatea zilnica. In plus, s-ar putea sa ascunda boli mai grave. Vezi ce spun genunchii despre sanatatea ta. Daca preferi sa iei liftul, pentru ca durerea de genunchi nu te lasa sa urci scarile, un calmant s-ar putea sa nu rezolve problema. Acest simptom ar putea anunta o osteoartrita, o boala degenerativa a articulatiilor, potrivit prevention.com. In mod normal, aceasta afectiune apare dupa varsta de 40 de ani, insa sunt cazuri cand boala se instaleaza mai devreme. Articulatiile genunchilor ar trebui sa se miste usor si fara zgomot, asa ca daca simti un fel de carcel in timp ce mergi ori auzi zgomote ciudate, ar trebui sa vezi un medic. S-ar putea sa ai o ruptura de menisc, care trebuie tratata chirurgical, scrie Unica.

Suc de slabit pe baza de cafea verde si migdaleDaca si tu te confrunti cu problema kilogramelor in plus, iti sugeram sa incerci sucul pe baza de cafea verde a carui reteta ti-o oferim in cele ce urmeaza. Intrucat exista persoane care nu tolereaza gustul intens al cafelei verzi, am optat pentru o varianta mult mai agreabila a acestei licori. Ingrediente: 300 ml apa, 3-4 lingurite cu cafea verde, 2/3 cana de lapte de migdale neindulcit, 20 de migdale, o cana de spanac proaspat sau congelat, o lingurita de miere de albine sau sirop de agave, o jumatate de banana inghetata. Acest suc se bea, de regula, dimineata, inainte de micul dejun, intrucat rolul lui este acela de a diminua pofta de mancare ce apare pe parcursul zilei. Acest lucru se datoreaza continutului mare de fibre din cafeaua verde, scrie Avantaje.

5 tipologii de sefi toxici Locurile de munca tind sa aiba o anexa de stres care insa devine mai ampla atunci cand ai un sef ce se incadreaza in tipologiile urmatoare - cei mai frecventi sefi toxici. Diva - Tipul de sef/ sefa gata sa isi munceasca propria echipa la turatie maxima pentru ca apoi sa culeaga meritele si laudele de unul/una singur(a). Astfel de personaje solicita supunere neconditionata. Unii vor fi foarte multumiti sa o ofere, altii vor casca si se vor scarpina in cap, iar cei mai multi vor fi scarbiti de tupeul si aroganta unui asemenea sef. Teroristul - Un astfel de sef este periculos intrucat te va urmari din umbra, iti va descoperi slabiciunile, va planifica atacuri si se va razbuna chiar si pe "nesupuneri" imaginate. Daca raportezi direct unui astfel de sef nu iti pierde reperele, vezi-ti interesul si fii foarte clar in privinta eticii la locul de munca. Vaicaretul - Sa ai un astfel de coleg este epuizant, sa iti fie sef este cu atat mai neplacut. Daca ai un sef capabil sa te demoralizeze cu propriile scenarii negative si pesimism, invata sa practici meditatia prin zambet fix, si o atitudine tip ochii deschisi, urechile nu atunci cand incep lamentarile. Integral pe Psychologies.ro.

Top 5 fructe care trateaza lipsa de calciu Calciul este necesar pentru buna functionare a organismului, iar lipsa lui duce la probleme serioase de sanatate. Vezi ce fructe trebuie sa mananci pentru a preveni si trata lipsa acestui nutrient. Kiwi - Kiwi se numara printre fructele care contin o cantitate mare de calciu si sunt bogate in vitamina C. Le poti manca simple sau in smoothie-uri. 2-3 kiwi pe zi reduce riscul formarii cheagurilor de sange cu 18%. Prune uscate - O cana de prune uscate contine aproximativ 80 de mg de calciu si te ajuta sa ai oase sanatoase. In plus, aceste fructe previne constipatia si regleaza tranzitul intestinal. Caise - La fel de sanatoase sunt si caisele! Le poti consuma uscate, cata vreme nu au adaos de zahar, sau proaspete. Caisele merg perfect cu seminte si nuci. Integral pe Unica.ro.