Semne ca nu trebuie sa mai mananci gluten. Glutenul a devenit una dintre cele mai evitate substante, insa nu toata lumea ar trebui sa il elimine din alimentatie. Vezi cum iti dai seama ca nu ar trebui sa mai consumi gluten.Glutenul este o proteina care se gaseste in orz, secara si grau si care iti poate afecta organismul, daca ai intoleranta la aceasta substanta. Daca orgnismul tau nu suporta glutenul, vei avea probleme digestive, precum gaze, balonare, constipatie sau diaree dupa ce il vei consuma. Oamenii care nu trebuie sa manance gluten se confrunta cu Keratosis pilaris, inasprirea pielii in unele zone, din cauza lipsei de acizi grasi si vitamina A, informeaza Unica.ro.

UtileFoto: Colaj foto

Alimentatia recomandata pentru un ten fara probleme. Aspectul si culoarea pielii sunt influentate de starea de sanatate, gradul de nutritie si hidratare, dar si de fenomenul de imbatranire, expunerea la soare, functionarea corecta a sistemului imunitar si starea psiho-emotionala. Alimentatia joaca un rol major in mentinerea sanatatii pielii - anumite alimente determina protectia impotriva razelor ultraviolete, carentele de vitamine si minerale duc la deshidratare si afecteaza capacitatea de cicatrizare, in timp ce alte produse pot declansa eczeme si alergii. Exista diferite tipuri de probleme ale pielii, iar acestea sunt printre cele mai frecvente - invata sa le combati! Integral pe CSID.ro.

5 tipuri de parteneri care te pun pe fuga. Cu siguranta orice relatie inseamna dedicare si efort sustinut pentru a o mentine si ajuta sa se dezvolte. Este de incurajat un astfel de comportament, iar noi putem sa evoluam alaturi de parteneri. Totusi, e bine sa constientizam cand partenerul nu e tocmai in regula.Eu sunt bun, tu ma faci rau. De cele mai multe ori, din pacate, un astfel de comportament este rezervat femeilor cu tendinte paranoice, manipulatoare si nesigure pe ele insele. Minunata descriere, nu? Fara griji, sunt si barbati astfel. Partea proasta este ca se deghizeaza in eterni indragostiti care vor binele tau si al relatiei, scrie Psychologies.ro.

Ustensile destepte in bucatarie. Tava fierbinte din cuptor si legumele care trebuie taiate cat mai iute si mai fin sunt cauza celor mai multe accidente din bucatarie. Din fericire, pe langa clasicele manusi de uz menajer, groase si relativ incomode, au aparut, in magazine si pe site-urile de comenzi online, ustensile pe cat de usor de manuit, pe atat de utile. Dispozitive antitaiere. Cu un astfel de dispozitiv, fabricat din otel inoxidabil, poti taia si marunti in viteza orice zarzavat, fara teama ca ti-ai putea ciunti o unghie sau, mai rau, te-ai putea taia la deget, potrivit Libertatea.ro.

5 leacuri pentru o bila <>. Dureri acute in partea dreapta, greata si balonari. Asa incepe o colica biliara, criza foarte des intalnita la persoanele gurmande. Grasimile, sosurile sau alcoolul sunt doar cateva cauze care declanseaza afectiunea. Specialistii clinicii doctoracasa.ro ne spun ce sa facem daca avem o bila lenesa. Evitati excesele alimentare, pentru a nu bloca bila, mancati la intervale regulate, iar pentru un drenaj biliar eficient e indicat ca dupa masa de pranz sa stati 30 de minute intinsi pe partea dreapta. Daca, insa, criza apare, iata cateva remedii naturiste, relateaza Click Sanatate.

Maselele de minte: cand se scot si cum calmezi durerile? Majoritatea dintre noi se confrunta cu aparitia molarilor de minte in jurul varstei de 18 si 24 de ani. Unora le ies toti, altora nici unul, iar acest lucru se explica prin evolutia omului, a masticatiei si alimentatiei, micsorarii maxilalelor care nu mai permit aparitia tuturor celor patru, provocand dureri.Ce este de facut in acest caz? E bine sa le lasi sau sa le extragi? Sunt posibile complicatii? Iata raspunsuri la aceste intrebari.Molarii de minte au rolul de a mesteca, a taia si faramita alimentele si sunt la fel de utili ca si ceilalti daca vor creste in mod corect, sustinuti de gingii si oase sanatoase, relateaza CSID.ro.