​Cum sa iti cureti ficatul cu stafide si apa. Stafidele sunt printre cele mai eficiente ingrediente pentru curatarea ficatului. Vezi cum sa le folosesti ca sa scapi de toxine in 4 saptamani. Ficatul indeplineste numeroase functii, de la digestie la curatarea sangelui de toxine si impuritati, de aceea trebuie sa functioneze foarte bine. Din cand in cand este indicata o cura de detoxificare cu stafide. Pentru ca aceasta cura sa fie eficienta, trebuie sa stii cum sa alegi fructele. Indicate sunt cele organice, cat mai inchise la culoare si cat mai uscate. Dupa ce le-ai ales, lasa-le 15 minute in apa, apoi clateste-le bine si pune-le intr-un bol. Intr-un vas separat, fierbe apa, iar cand ajunge la temperatura camerei, toarn-o peste stafide. Umple cu apa bolul in care ai fructele si lasa-le sa stea pana a doua zi dimineata. Tine cont ca trebuie sa incepi acest proces dimineata, pentru ca stafidele sa stea 24 de ore in apa. In ziua urmatoare, bea apa si mananca fructele imediat cum te-ai trezit. Urmatorul pas presupune sa te intinzi in pat si sa stai cu fata in sus pentru 2-3 ore. Pe partea dreapta a abdomenului tine comprese calde. Fa aceasta operatiune o data pe saptamana, timp de o luna, scrieUnica.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

Cum sa scapi de grasimea de pe burta si solduri. Abdomenul si soldurile sunt zonele corpului unde slabim cel mai greu si oricate eforturi am face, grasimea se incapataneaza sa ramana. "Am 23 de ani si de cativa ani o tin in regimuri de slabit si exercitii fizice regulate (spinning, alergat, step), de trei-patru ori pe saptamana. Imi tin poftele in frau si incerc sa nu consum mai mult de 1.500 de calorii pe zi. Problema este ca nu am scazut nici macar o masura la pantaloni. Se pare ca grasimea pur si simplu nu vrea sa piara de pe abomen si solduri, singurele zone unde vreau sa slabesc, de altfel. Ce pot face?", se intreaba Mariana, una din nenumaratele persoane care, pur si simplu, nu pot sa scada kilogramele de pe talie. De ce "se strange"grasimea pe abdomen? De cele mai multe ori este "mostenire de familie". "Si sexul are o influenta: de-a lungul vietii, barbatii au tendinta de a stoca mai multa grasime in zona abdominala, iar, de fiecare data cand vor sa slabeasca, grasimea de pe abdomen "se topeste" ultima. Pe de alta parte, femeile sub 40 de ani tind sa puna kilograme mai multe pe solduri si, de aceea, dieta va micsora initial sanii si talia", spune medicul nutritionist Corina Zugravu, anuntaDoctorulZilei.ro.

Ce probleme emotionale duc la cancer. Numeroase studii au stabilit o legatura clara intre problemele emotionale si cancer, iar cercetatorii atrag atentia ca sentimentele negative care nu sunt exprimate duc la aparitia cancerului. Furia reprimata, ura si resentimentele joaca un rol extrem de important in aparitia cancerului, potrivit specialistilor. Problemele emotionale cresc nivelul de hormoni ai stresului si slabesc sistemul imunitar, favorizand aparitia cancerului. Chiar si specialistii de la Centrul de Prevenire si Control al Bolilor sustin ca 85% dintre boli au cauze emotionale. "Oamenii care ili reprima sentimentele sunt mai predispusi la boli, mai ales la artrite, infectii si cancer. Conceptul se refera la furia neexprimata. Daca o persoana nu spune ce o deranjeaza, apar efecte adverse", sustin cercetatorii de la Universitatea California, informeazaLibertatea.

Ceaiuri impotriva balonarii si alte remedii pentru stomac. Ceaiurile digestive si ceaiurile impotriva balonarii te pot ajuta uneori mai mult decat un pumn de medicamente pentru stomac. Plantele au fost dintotdeauna folosite ca sprijin pentru digestie si exista cateva combinatii care reunesc cele mai bune proprietati terapeutice care vin in sprijinul problemelor de sanatate stomacale. Ceai verde pentru digestie. Ceaiul verde contine polifenoli, substante care cresc activitatea pepsinei, enzima digestiva care descompune proteinele din hrana, pentru a putea fi procesate si folosite de organismul uman. Ceaiul negru, desi provine din aceeasi planta, este procesat mai indelung si nu are aceleasi concentratii de substante care ajuta digestia ca ceaiul verde. Amestec de ceaiuri si condimente pentru indigestie. Ceaiul "chai" contine un amestec de condimente printre care scortisoara, piper, cardamom, ghimbir, care ajuta digestia si rezolva tot felul de probleme ale stomacului. Scortisoara din ceaiul acesta ajuta in caz de gaze intestinale, indigestie, arsuri, crampe si greata. Ghimbirul ajuta digestia si reduce efectele neplacute ale stomacului deranjat, reducand in acelasi timp si senzatia de greata asociata indigestiilor si meselor grele, scrieUnica.ro.

Ce se intampla cu organismul tau cand renunti la bauturile carbogazoase dieteice. Bauturile carbogazoase dietetice sunt la fel ca bauturile carbogazoase obisnuite insa au la baza aspartam, un indulcitor artificial si au mentiune pe ambalaj de 0% calorii. Aceste lucruri le fac sa fie preferate de oameni, insa cercetatorii au demonstrat cate beneficii poate avea renuntarea la aceasta bautura Migrenele dispar si atentia creste. Aspartamenul modifica chimicalele din creier, alterand semnalele neuronilor si sistemul de recompensa al creierului, care duce la dureri de cap, anxietate, insomnie, conform unui studiu publicat in European Journal of Clinical Nutrition. Papilele gustative sunt mult mai sensibile. Aspartamenul ese de 200 de mii de ori mai dulce ca zaharul obisnuit, iar papilele gustative sunt deja obisnuite cu gustul dulce, astfel ca mancare nu este in egala masura savurata, iar poftele de "ceva dulce/sarat" cresc, anuntaDoctorulZilei.ro.