Cum sa indepartezi ceara si pesticidele de pe fructe si legume. Tuturor ne-a trecut asta prin cap, cel putin o data in viata: de ce e mai sanatos sa mananc fructe si legume decat carnuri, mancaruri procesate s.a.m.d. daca sunt atat de tratate si ele cu tot felul de chimicale? Si aici ne referim, desigur, la pesticide si la ceara cu care sunt date ca sa reziste transportului si sa le faca mai aspectuoase. Noi va oferim o solutie mai mult decat simpla prin care puteti indeparta ceara si pesticidele de pe fructe si legume. Spalati chiuveta. Umpleti-o cu apa calduta, pana la jumatate, si cu otet. Cercetarile au demonstrat clar ca solutia cea mai eficienta de curatat a fost cea formata din 3 parti apa si 1 parte otet alb. Apoi luati fructele si legumele pe care doriti sa le spalati si puneti-le in chiuveta, scrieUnica.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

Mananca acest aliment trei zile pentru o piele stralucitoare. Pielea este cel mai mare organ al nostru si este foarte greu sa o intretinem. Anii care trec isi lasa amprenata, insa exista o zicala - esti ceea ce consumi. Astfel, daca mananci alimente sanatoase pielea ta iti va multumi Conform dr. Nicholas Perricone calea catre o piele stralucitoare este o dieta cu proprietati antiinflamatorii pe care sa o tinem 3 zile. ex : Inlocuieste popcornul cu nucile. Iata ce trebuie sa consumi Consuma foarte mult peste. Nutritionistul da exemplu de sardine, care au mai multi acizi omega 3 decat somonul, mai multa vitamina B12, proteine, calciu si fier. Vitamina B12 ajuta la vindecarea eczemelor, iar omega 3 lupta impotriva acneei si a matretii, anuntaDoctorulZilei.ro.

Ce sa faci daca te ineci cand esti singura acasa. Cand te ineci cu mancare, este indicat sa ai pe cineva langa tine, care sa te ajute sa deblochezi caile respiratorii. Daca esti singur, te invatam un truc care ti-ar putea salva viata. Cand mananci repede sau in pozitii incomode, riscul sa te ineci este mai mare. Daca se intampla asta, primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa suni la 112. Daca nu poti vorbi, tine telefonul cat mai aproape, pentru ca operatorul sa auda ca respiri greu si sa trimita o ambulanta, dupa ce te localizeaza. Urmatorul pas presupune sa te lasi in genunchi si sa iti pui bratele in fata, in pozitie de flotari. Arunca-te, apoi, pe podea, intinzand mainile in fata, astfel incat sa te lovesti cu pieptul de podea. Aceasta metoda este prezentata de un paramedic intr-un filmulet care a devenit viral. El ne asigura ca, in ciuda durerii pe care o vei simti, lovitura iti va elibera caile respiratorii. Este, totusi, indicat sa discuti aceasta metoda cu medicul tau de familie, mai ales daca obisnuiesti sa te ineci des, informeazaLibertatea.

Masti cu zat de cafea pentru par si celulita. Mastile cu zat de cafea au multe beneficii pentru par, ten si au chiar si efecte anticelulita. Vezi cateva combinatii pentru masti cu zat de cafea si miere sau ou, ca sa fii frumoasa si fara celulita. Daca vrei sa improspatezi culoarea parului vopsit blond inchis, castaniu, sau brunet, poti inmuia podoaba capilara in cafea veche cu mult zat. Cafeaua va intari culorile inchise, va inchide nuantele mai deschise si va da stralucire parului datorita antioxidantilor si culorii naturale din compozitie, scrieUnica.ro.

Gat intepenit? Miscarile astea te vor ajuta. Fie ca ai gatul intepenit deoarece ai dormit intr-o pozitie nefireasca sau ai stat ore intregi la calculator, muschii gatului pot cauza dureri de cap sau dureri ale coloanei Iata ce exercitii trebuie sa faci ca sa scapi de gatul intepenit: Pune palma pe ureche si lasa greutatea palmei sa iti intinda gatul. Nu apasa! La fel si pentru ceafa. Foloseste-ti mainile pentru a pune putina presiune pe ceafa. Trage de o mana, in timp ce iti intinzi gatul in partea opusa, anuntaDoctorulZilei.ro.