Ceaiuri afrodisiace pentru seri fierbinti in doi Ceai afrodisiac rosu ca pasiunea:Rooibos - Ceaiul rooibos este cunoscut in intreaga lume pentru efectul tau vitaminizant, tonifiant si energizant, dar putina lume stie ca deliciosul ceai rosu african este un ceai afrodisiac puternic. Combinat cu miere si ghimbir ofera senzatii tari si totodata un calm care ajuta ambii parteneri sa se concentreze pe actiune in timp ce se relaxeaza in rest, trup si suflet. Ceai afrodisiac ayurvedic pentru barbati cu chef: Ginseng indian - Acest ceai are un nume greu de pronuntat, dar efectele sunt cunoscute de mii de ani in India. Ca ceai afrodisiac, ginsengul indian ajuta mai mult barbatii, fiind adesea recomandat pentru disfunctii erectile. Ceai afrodisiac brazilian: Catuaba - Ceaiul din scoarta de catuaba este folosit de oamenii din Brazilia de sute de ani pentru a trata disfunctiile erectile, infertilitatea si cuplurile plictisite. Triburile amazoniene chiar recomandau fiertura de scoarta de catuaba barbatilor batrani care isi luau neveste tinere. Desi nu este omologata ca o planta afrodisiaca, catuaba pare sa fie un leac din popor foarte cunoscut in America de Sud. Integral pe Unica.ro

UtileFoto: Colaj foto

Time management: Cum sa-ti organizezi timpul cu succes Creeaza-ti un plan zilnic - pe calculator, pe telefon sau intr-o agenda, in fiecare dimineata sau, si mai bine, cu o seara inainte. Acest lucru te va ajuta sa-ti incepi ziua cu un scop si cu o perspectiva asupra felului in care va decurge ziua urmatoare. Impune o limita de timp pentru fiecare task - deadline-urile nu te ajuta numai la organizarea activitatilor pe care trebuie sa le desfasori, dar te ajuta si sa ramai concentrat pe ceea ce ai de facut ca sa finalizezi la momentul stabilit. Fragmenteaza-ti proiectele mari - daca un proiect este prea mare, nu te suprasolicita incercand sa-l termini intr-o singura zi! Planifica sa-l finalizezi pe mai multe zile, in functie de timpul pe care il poti aloca pentru el. Transforma cel mai important task intr-o prioritate - spune "nu" oricarei alte activitati neimportante, care te distrage si, din cand in cand, arunca-ti privirea la ceas pentru a-ti reimprospata viziunea asupra timpului ramas, scrie Psychologies.ro.

Metode de schimbare IP: cum poti deveni anonim pe internet Sunt numeroase metode de schimbare IP si acestea va pot ajuta sa va protejati mai bine identitatea atunci cand navigati pe internet sau cand vreti sa folositi servicii disponibile doar in anumite tari. Un proxy este cea mai simpla si cea mai accesibila metoda pentru a va ascunde datele in timp ce navigati pe internet. In functie de preferinte, acestea pot fi accesate prin doua metode. Puteti introduce datele in browser-ul pe care il folositi sau puteti selecta un Web Proxy. Utilizarea unui VPN pentru schimbare IP reprezinta o alta varianta. VPN-urile sunt probabil cea mai buna optiune la care puteti recurge. Spre deosebire de proxy-uri, care iau in considerare doar traficul efectuat prin intermediul browser-ului, VPN-urile functioneaza cu tot traficul pe internet. De obicei, acestea necesita un abonament si descarcarea de software special, insa veti avea acces la numeroase IP-uri, scrie Playtech.ro.

7 boli transmise de animalele de companie Rabia - Rabia este una dintre cele mai comune boli transmise de animalele de companie stapanilor, constituind un pericol important atat pentru animal, cat si pentru om. Toxoplasmoza - Aceasta boala se transmite la om in urma contactului acestuia cu materiile fecale ale unei pisici infectate. Toxoplasmoza este cu atat mai periculoasa cand este transmisa femeii gravide, intrucat parazitul poate traversa placenta si ajunge la fat. Toxocaroza -Toxocaroza este cauzata de un parazit foarte comun si foarte rezistent care infecteaza cu precadere cainii de varsta mica. Principalul simptom al bolii il reprezinta dificultatea respiratorie. Teniaza - Urmatoarea pe lista celor mai frecvente boli transmise de animalele de companie este teniaza, o afectiune provocata de o ciuperca formata pe pielea animalutului. De asemenea, exista si situatia inversa, in care omul este cel care ii transmite animalului aceasta maladie. Preventia se face prin vaccinarea anuala a patrupedului. Integral pe Avantaje.ro.

Cum sa iti scazi colesterolul cu patrunjel Colesterolul crescut este una dintre problemele de sanatate care nu da simptome decat atunci cand este prea tarziu, de aceea este indicat sa o tii sub control. Patrunjelul contine flavonoide, substante care te ajuta sa elimini toxinele din corp, si uleiuri dulci, care ii dau mirosul puternic. Patrunjelul stimuleaza circulatia sangelui, iar cand este amestecat cu suc de lamaie, este foarte eficient in reducerea colesterolului, potrivit healthylivinghouse.com. Pentru a prepara o bautura care iti scade colesterolul, ai nevoie de 1,5 litri de apa, 3 legaturi de patrunjel de lungime medie, un kilogram de lamai si un varf de lingurita de bicarbonat de sodiu. Curata lamaile cu bicarbonat si lasa-le in apa rece pentru jumatate de ora, ca sa scapi de pesticidele pe care le-ar putea contine. Intre timp, fierbe apa si las-o sa se raceasca, apoi taie lamaile si patrunjelul si adauga-le in apa. Pune bautura obtinuta intr-un recipient de sticla, pe care il poti inchide bine, si las-l sa stea in frigider pentru 24 de ore, scrie Unica.