Ceaiuri detoxifiante din plante si ierburi aromate. Ceaiurile de detoxifiere sunt foarte bune, mai ales acum, in sezonul estival, cand toata lumea mananca nesanatos la terase, consuma alcool si alte toxine. Vezi ce ceaiuri detoxifiante sa bei ca sa scapi de chimicale. Ceai detoxifiant cu frunze de nuc. Frunzele de nuc se culeg in luna iunie pentru efecte benefice maxime si detoxifiere completa. Pe langa ceiuri detoxifiante, frunzele de nuc sunt recomandate in tratarea infectiilor fungic esi bacteriene, inflamatii la nivelul pielii, acnee si inflamatii ale tractului digestiv. Ele au un continut mare de iod, ceea ce le confera aceste efecte antimicrobiene, noteaza Unica.ro.

UtileFoto: Colaj foto

Cum poti afla cat de "sanatos" este hard disk-ul tau. Toti detinatorii de calculatoare s-au confruntat sau se vor confrunta cu hard disk-uri a caror stare de sanatate se deterioreaza. Avand in vedere ca speranta de viata a unui hard disk se situeaza intre 3 si 5 ani, este bine sa verificam regulat starea acestuia. In acest articol va propun un scurt tutorial despre cum se poate verifica starea de sanatate a HDD-ului vostru, folosind programul gratuit HDDScan. Cei mai multi dintre noi am auzit de S.M.A.R.T. (Self-Monitoring, Analysis and Reporting Technology), insa foarte putini stiu ce se afla in spatele acestui acronim. Este vorba despre un sistem de monitorizare incorporat in toate HDD-urile sau SSD-urile moderne, care va poate anunta despre posibilitatea aparitiei unei defectiuni de hardware. Totusi, pentru a nu fi pusi in fata faptului implinit, se pot folosi o serie de utilitare care vor verifica indicatorii de fiabilitate utilizati de S.M.A.R.T, informeaza Playtech.ro.

4 indicii daca trebuie sau nu sa iti schimbi locul de munca. Cum cea mai mare parte a timpului ne-o petrecem la locul de munca, nemultumirile legate de acesta ne afecteaza destul de profund. Daca sunt suficient de serioase pentru a atrage o schimbare sau pot fi transformate, poti afla din indiciile urmatoare. Nu te intelegi cu seful. Daca intelegerea cu seful se refera la echipa pe care o formati in vederea indeplinirii sarcinilor de serviciu, intr-adevar neintelegerea dauneaza muncii. Prin urmare este firesc sa soliciti o discutie in care sa stabiliti termenii colaborarii pentru ca tu sa iti poti derula sarcinile si impreuna sa va atingeti obiectivele. Integral in psychologies.ro.

Cum faci castraveti murati la soare. Vezi o reteta de castraveti murati la soare si invata sa faci varza murata la soare ca sa te poti bucura toata vara de muraturi racoritoare si pline de savoare. De ce sunt bune legumele murate la soare. Primul avantaj evident al legumelor murate la soare este ca sunt gata in doar cateva zile si nu toata lumea vrea sa astepte pana la iarna ca sa se bucure de varza murata sau de castraveciori murati. In al doilea rand, legumele murate la soare sunt intotdeauna mai crocante si fragede decat cele de peste iarna, deoarece procesul de fermentare este mult mai rapid si coaja nu apuca sa se inmoaie, scrie Unica.ro.

Spania inregistreaza primul caz de difterie din ultimii 28 de ani. Primul caz de difterie inregistrat in Spania in ultimii 28 de ani este al unui baietel in varsta de 6 ani, care nu a fost vaccinat pentru ca parintii se opun vaccinarilor. In prezent baietelul este intr-o stare foarte grava iar parintii au ales sa isi vaccineze de urgenta fiica vazand starea in care se afla fiul lor. Difteria este o infectie bacteriana care se raspandeste prin tuse si stranut, conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii si o data ce infectia s-a instalat apar simptome precum durere in gat, febra si inflamarea ganglionilor. Difteria poate duce la complicatii foarte grave chiar si sub tratament si pana la 10% din cazurile inregistrate duc la deces, informeaza baby.unica.ro.