Sapte alimente care te imbolnavesc de cancer. Anumite alimente, consumate zilnic de unii oameni cresc considerabil riscul de cancer. Printre acestea se numara: 1. Alimentele modificate genetic - nu este o surpriza ca acestea intra in topul celor mai cancerigene produse, intrucat s-a dovedit ca acestea favorizeaza cresterea rapida a tumorilor. Din pacate, acestea se gasesc peste tot, cel putin in Statele Unite, facand dificila alegerea unor alimente sanatoase. Nu stim insa prea multe despre prezenta la rafturi in supermarketurile din Romania, desi au aparut deja produse care fac reclama ca NU au organisme modificate genetic, scrie Doctorulzilei.ro.

UtileFoto: Colaj foto

Chinezaria asta este cel mai asteptat telefon! Uite cum va arata. Chinezii de la OnePlus sunt speciali din toate punctele de vedere: de la telefoanele pe care le fac, pana la modul in care aleg sa le vanda. S-ar parea ca si modul in care prezinta noile smartphone-uri trebuie sa fie special.OnePlus One a facut mare valva anul trecut, fiind un telefon cu pret decent si performante de varf de gama. "Flagship killer"-ul, cum a fost denumit, nu a ajuns, insa, in buzunarele multor utilizatori deoarece compania a vandut telefonul printr-un sistem de invitatii care a frustrat multa lume, dar care a generat foarte mult "buzz". Continuarea in Click.

13 motive pentru care ar trebui sa faci mai mult sex. Sexul este extraordinar, iar cu acest lucru pana si stiinta este de acord. Fie ca vrei doar sa faci putina miscare sau sa pari mai tanar, sexul are rezolvari pentru toate problemele. Orgasmul creste fluxul de sange in toate partile creierului, iar cercetatorii spun ca e un exercitiu mintal mai bun decat completarea unui rebus. In plus, sexul duce la eliberarea de DHEA, un steroid natural care te ajuta sa arati mai tanar, potrivit Libertatea.

6 greseli de make-up care te imbatranesc. Machiajul este folosit pentru a ascunde liniile fine, ridurile sau pentru a complementa o fata mult prea tanara si a-i da un aer mult mai matur. Cu toate acestea, sunt cateva trucuri la care apelam, dar care ne imbatranesc si mai mult, iar pe masura ce anii trec noi vrem sa aratam in ce in ce mai tinere. Rujul inchis la culoare. Rujul inchis la culoarea adauga profunzime buzelor si scoate in evidenta liniile. Daca trebuie neaparat sa alegi o culoare visinie pentru buze cel mai bine este sa te dai inainte cu putina crema pentru a hidrata buzele. Integral in Doctorulzilei.

Gesturile partenerului: 7 ponturi pentru a le descifra mai usor. Se stie ca femeile si barbatii nu isi inteleg intotdeauna gandurile si modul de a actiona. Desi nu iti dai seama, el ofera mici indicii prin gesturile si faptele sale si, odata ce constientizezi asta, deja pornesti cu un avantaj. Iata un mic ghid care te poate ajuta sa descifrezi actiunile partenerului tau. Cand femeile observa o schimbare in bine la partenerul lor, imediat devin suspicioase si se intreaba ce vrea de este asa atent si dragut. Ar trebui sa stii ca, de cele mai multe ori nu vrea nimic, ci pur si simplu simte nevoia sa te alinte, sa se comporte mai bine, fiindca si-a dat seama cat de mult insemni pentru el. Bucura-te de momentele frumoase ale relatiei voastre si nu cauta motive de cearta din nimic! indeamnta Elle.ro.