Candidoza bucala: Simptome si tratamente. Candidoza bucala este foarte neplacuta si exista o serie de factori care declanseaza inmultirea necontrolata a acestei ciuperci pe limba si interiorul obrajilor. Vezi ce simptome si ce tratamente sunt asociate candidozei bucale si scapa de neplaceri. Candida bucala: Cauze si simptome. Candidoza bucala este o infectie cu ciuperca candida albicans. Aceasta ciuperca nu ataca doar gura, ci apare si in zona intima, ca o infectie vaginala la femei adulte, sau ca eruptie cutanata de la scutece la bebelusi. Candidoza bucala poate afecta pe oricine, desi apare mai des in cazul copiiilor foarte mici, batranilor, bolnavilor cronici si in cazul celor cu sistem imunitar slabit, noteaza Unica.ro.

UtileFoto: Colaj foto

Noua trucuri sa faci un gratar sanatos. Salate pline de maioneza, carnati si carne cu multa grasime si cartofi prajiti imbibati de ulei sunt ingrediente de nelipsit pentru orice gratar estival care se respecta. Este dificil in asemenea conditii sa poti manca dietetic si, totusi, nutritionistii ofera zece sfaturi pentru a pregati un gratar cat mai sanatos, relateaza site-ul huffingtonpost.fr. 1. Incepeti cu legumele. Incepeti masa cu o portie de salata sau de legume proaspete, sfatuieste Elisa Zied, nutritionista din New York. Serviti o farfurie cu legume proaspete si uitati de cele scaldate in ulei sau in otet. Cand veti termina de mancat, va ramane putin loc pentru preparatele din carne. Masa din carne trebuie insotita de platouri de cruditati, informeaza doctorulzilei.ro.

De ce ar trebui sa zambim in fiecare zi. Zambim cand suntem fericiti, cand iubim, cand ni se zambeste, cand rememoram momente deosebite sau chiar si in somn. De la cele mai simple motive cum ar fi versurile melodiei preferate pana la intalnirea unei persoane dragi, zambetul ne apare spontan pe chip si ne invaluie in sclipirea inocentei si a bucuriei. Ne place sa zambim tot timpul, dar stim noi oare tot ce se ascunde in spatele unui zambet? Atunci cand zambim sincer, din suflet, chipul ni se lumineaza iar ochii devin stralucitori. Intr-o singura secunda capatam un famec aparte, suntem mai deschisi, mai optimisti si fericiti. Zambetul ne insenineaza privirea si ne transforma in persoane mai atragatoare, carismatice si speciale. Am putea spune ca este expresia frumusetii pure, dar si o terapie pentru suflet. Astfel zambetul este o incantare pentru toti cei din jurul nostru, iar inevitabil el atrage priviri si reactii, scrie psychologies.ro.

Cum tratezi constipatia cu miere. Mierea este foarte benefica pentru sanatate si este folosita in medicina traditionala de sute de ani. Mierea are numeroase proprietati, insa daca vrei sa scapi de constipatie, trebuie sa o amesteci cu apa. Ai nevoie de o lingurita de miere si un pahar de apa calda. Vei obtine o solutie care contine 30% miere, asemanatoare cu compozitia plasmei din sange, potrivit healthyandnaturallife.com. Apa creste proprietatile mierii, care este, astfel, mai usor absorbita de organism. Apa cu miere normalizeaza digestia si imbunatateste functiile tractului gastrointestinal, regland tranzitul intestinal. In plus, aceasta bautura intareste sistemul imunitar, ajuta la vindecarea racelilor si a bronsitelor, eliminand mucusul, informeaza Unica.ro.

Cum respiri corect ca sa alergi eficient. Respiratia este cruciala atunci cand alergi, deoarece cu cat intra mai mult oxigen in organism, muschii sunt alimentati si poti alerga mai mult si mai eficient 1. Fii relaxat. Cei care alearga pentru prima oara pot fi foarte tensionati de aceea nu respira corect si nu pot alerga un timp indelungat. Daca incepi sa respiri din ce in ce mai greu, scutura bratele, intinde umerii in spate si ia o gura mare de aer pentru a te relaxa. 2. Nu te gandi la asta. Focuseaza-te pe altceva si nu pe respiratie, insa ca sa iti setezi un ritm incearca sa faci asa - stang, drept, inspira, stang, drept, respira. Integral in doctorulzilei.ro.