Cele mai importante vitamine pentru femei. Nevoile nutritionale ale organismului tau se modifica odata cu varsta, de aceea este important sa stii de ce ai nevoie, pentru a fi sanatoasa. Afla care sunt cele mai importante vitamine pentru femei. Vitaminele sunt substante esentiale pentru sanatate, care participa la toate procesele din organism. Fiecare vitamina indeplineste o anumita functie si trebuie sa stii ca nu exista un aliment care sa contina toti nutrientii necesari, de aceea diversitatea este importanta. Cu exceptia vitaminei D, corpul uman nu poate produce vitamine, scrieUnica.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

Combinatii de alimente bizare si delicioase pe care le pot consuma diabeticii. Cand vine vorba de combinatii alimentare stim ca unele dintre ele pun in pericol sanatatea, mai ales in cazul diabeticilor. Iata cateva combinatii sanatoase, bizare si delicioase. Humus si mere. Humusul este o pasta bogata in grasimi nesaturate si fibre. Dupa ce mananci humusul te face sa te simti satul si scade glucoza din sange astfel ca ti se va face foame mult mai tarziu. Un aliment pe care il poti manca alaturi de humus este marul, care face parte din clasa carbohidratilor, dar sunt plini de nutrienti Morcovi si unt de alune. Morcovii sunt dulci si bogati in vitamina A, C. La fel ca humusul, untul de alune se digera mult mai greu, iar morcovii ii vor da un gust dulceag, anuntaDoctorulZilei.ro.

Cum iti cureti colonul cu doua sucuri naturale. Colonul este un organ foarte important nu doar pentru tractul digestiv, ci pentru intreg organismul, pentru ca prin el trec toate toxinele adunate in corp si se elimina. Iata cum il poti curata cu doar doua sucuri naturale: Din cauza unei diete neechilibrate, din cauza deshidratarii, stresului sau lipsei de somn, te poti constipa. Asta inseamna ca materiile fecale si toate toxinele raman in organism mai mult timp decat ar trebui, iar cu trecerea timpului aceasta problema duce la comprimarea peretilor colonului, obstructionarea caii de iesire, astfel ca defecarea devine dureroasa si dificila. De aceea, din cand in cand este nevoie sa iti detoxifici si sa-ti cureti colonul, iar acest proces este destul de simplu: ai nevoie de doua sucuri naturale - cel mai bine ar fi sa le faci tu in casa - de prune si de mere, informeazaLibertatea.

Sapun natural de lavanda - un cadou ideal facut in casa. Lavanda ne impresioneaza pe toti cu mireasma ei puternica, exotica. Dar calitatile ei olfactive pot fi la fel de bine materializate intr-un sapun natural, facut acasa, usor si simplu, care sa ne alinte pielea obosita, ce va deveni mai hidratata in timpul utilizarii acestui sapun relaxant datorita uleiului de levantica, celebru pentru calitatile sale calmante, emoliente si cicatrizante. Mai mult, uleiul esential de lavanda, ingredient de baza in producerea sapunului, este recunoscut pentru efectul sau de detensionare si relaxare, avand si proprietati antiseptice si antimicrobiene. Astfel, utilizarea sapunului de lavanda ajuta la combaterea insomniilor si a durerilor de cap, scrieCasepractice.ro.

Zone ale corpului pe care nu trebuie sa le atingi cu mana. Corpul tau este foarte important, asa ca trebuie sa il tratezi cu atentie. Vezi ce zone nu ar trebui sa le atingi niciodata cu mana. Mainile au un rol foarte important in transmiterea germenilor, iar degetele tale sunt contaminate chiar si dupa ce te speli pe maini. Daca nu iti tai unghiile constant, prezenta bacteriilor creste, potrivit cercetatorilor de la Universitatea din Nebraska, citati de naturalhealthcareforyou.com. In plus, cei care au unghiile mai mari de 2 mm au mai multi microbi pe maini, de aceea este indicat sa nu atingi anumite parti ale corpului. Ai nevoie de maini pentru a te spala pe fata sau a aplica crema, insa in alte cazuri, tine-le departe de aceasta zona. Cand ai mainile pline de bacterii si le folosesti pentru a-ti atinge fata, iti cresti considerabil riscul de imbolnavire. Potrivit specialistilor, degetele contin uleiuri care iti inchid porii si duc la aparitia acneei, asa ca spala-te intotdeauna inainte sa iti atingi fata, anuntaUnica.ro.

Reteta simpla pentru a scapa de grasimea din organism. Ca sa scapi de grasimea dintr-o anumita zona este foarte dificil, insa nu imposibil. Christmas Abott, o mamica cu doi copii, dezvaluie ca reteta este simpla - Alimentatia este fundatia, iar fitnessul este accesoriul. Daca ai probleme cu burtica si nu stii cum sa reduci stratul de grasime trebuie sa te gandesti foarte des la ceea ce mananci "Toate alimentele pot fi categorizate in carbohidrati, proteine si grasimi. Trebuie sa iti umpli farfuria cu o treine carbohidrati, o treime proteine si o treime grasimi pentru a scapa de grasime". Ea ne mai spune ca antrenamentele scurte si intense de cardio sunt mai eficiente pentru zona abdominala decat cele facute la o viteza medie, informeazaDoctorulZilei.ro.