Obiceiuri alimentare care duc la ingrasat. Ca sa duci o viata sanatoasa si sa slabesti sau sa iti mentii silueta trebuie sa renunti la anumite obiceiuri alimentare care te ingrasa fara sa iti dai seama. Trebuie sa te gandesti la ceea ce mananci si sa ai grija de portii. Bei des. Un cocktail cu alcool, te face mai dezinhibat si cu garda jos, astfel pe langa caloriile din bautura de sine statatoare esti mai dispus sa consumi alimente hipercalorice sau grase. Iata cateva obicieuri alimentare care te ingrasa, pe Doctorulzilei.ro.

UtileFoto: Colaj foto

Varsta ideala pentru casatorie: sase motive pentru care ar trebui sa te casatoresti dupa 30 de ani si nu mai devreme. "Ti-ai mancat malaiul" - cu alte cuvinte, pana la 30 de ani cu siguranta ai avut parte de o viata amoroasa mai variata, de aventuri de-o noapte, de impliniri si despartiri. Toate experientele acumulare in anii ¬20 te vor ajuta sa-si prioritizezi dorintele proprii in legatura cu partenerul si te vor feri de regretul "Nu mi-am trait viata inainte de casnicie" care poate aparea foarte des in cazul persoanelor casatorite de tinere. Cateva motive pentru care este mai indicat sa te casatoresti dupa ce ai implinit 30 de ani si nu inainte, pe EVZMonden.

Cat rau le face caldura bolnavilor? Nu degeaba li se recomanda bolnavilor, in special cardiacilor, sa stea acasa in miezul zilei, cand mercurul din termometre sare de 35 de grade Celsius! Pe canicula, organismul sanatos isi autoregleaza temperatura, dar unul slabit de boala se supraincalzeste si poate ceda. Iata ce afectiuni se agraveaza peste vara, in Libertatea.

Ce isi doreste in pat un barbat. Din cauza monotoniei, dupa o perioada de timp, in orice relatie apar probleme. Potrivit psihologilor si a sexologilor, aceste probleme pot fi evitate iar partenerul care are cea mai mare putere pentru a duce la rezolvarea problemelor de cuplu este femeia. Explicatia este simpla: femeile au taria necesara pentru a face ca totul sa fie ok, daca stiu ce isi doreste in pat un barbat, avand in vedere ca sexul este foarte important pentru ei in relatie, potrivit EVZMonden.

4 ceaiuri care te ajuta sa te lasi de fumat. Ai incercat de multe ori sa te lasi de fumat insa mereu te-ai intors la acest viciu? Ca sa renunti la tigari, ceaiurile fac minuni, in combinatie cu multa rabdare si ambitie. Musetelul reduce anxietatea, de aceea ceaiul de musetel este de ajutor persoanelor care vor sa se lase de fumat. Poti bea cate doua-trei cani, zilnic. In combinatie cu gura-lupului, are efecte mult mai puternice si inhiba pofta de tigara, potrivit lui Penelope Sach, autoarea cartii "Vindecare cu ajutorul ceaiurilor din plante". Continuarea in Click.