5 schimbari in stilul de viata care te protejeaza de bolile de inima. Bolile de inima ucid anual milioane de oameni, insa acest risc poate fi prevenit daca incepem sa facem anumite schimbari in stilul de viata, legat de alimentatie si sport. Factorii care cresc riscul de boli de inima sunt tutunul, colesterolul marit, tensiunea arteriala mare, diabetul de tip 2 si obezitatea. Ce pot face oamenii pentru a se proteja de riscuri, pe Doctorulzilei.ro.

UtileFoto: Colaj foto

De ce persoanele singure sunt mai sanatoase decat cele implicate in relatii de cuplu. Din pacate, mai multe studii stiintifice au demonstrat faptul ca persoanele singure, asadar celibatare - deopotriva femei si barbati, au o stare de sanatate mai buna decat cele implicate in relatii de cuplu. Un studiu efectuat in SUA pe oameni cu varste cuprinse intre 18 si 64 de ani arata ca cei care nu au fost casatoriti niciodata fac in mod semnificativ mai mult sport, avand o stare de sanatate mai buna, decat cei casatoriti. Iata de ce, pe EVZMonden.

10 trucuri pentru a avea mai multa incredere la birou. Persoanele introvertite sunt de obicei foarte retrase. O sedinta sau chiar o simpla intrebare adresata unui coleg li se va parea un cosmar. Iubeste-te. Suna ciudat, nu? Dar atunci cand te iubesti, si increderea de sine va creste. Astfel, daca tu esti increzatoare in propriile forte, si cei din jurul tau vor fi. Glamour.ro iti prezinta 10 trucuri prin care poti dobandi mai multa incredere.

De ce este atat de greu sa ducem pana la capat o dieta. In fiecare zi de luni, incepi cu avant o noua dieta menita sa te ajute sa scapi de acele cateva kilograme incapatanate. Pana spre finalul saptamanii insa ai calcat deja stramb, iar weekendul nu e decat un pretext pentru abandon. Cu cat zilele trec insa, efortul devine tot mai mare: esti inconjurata de zeci si zeci de tentatii, te-ai plictisit de aceleasi preparate fara gust, iar gandul ca trebuie sa te trezesti in fiecare dimineata pentru a merge la sala devine un adevarat chin. Iata de ce este atat de greu sa ducem pana la capat o dieta si cum sa ne regasim motivatia, pe Elle.ro.

Iti cauti perechea pe Internet? Vezi care sunt pericolele. Aplicatia de dating Tinder a devenit din ce in ce mai populara si in Romania. Aplicatia care afiseaza fotografii ale utilizatorilor aflati in apropiere este apreciata datorita principiului foarte simplu de functionare: daca doi utilizatori isi exprima in mod independent interesul unul fata de celalalt prin apasarea butonului ''imi place'', ei isi pot trimite mesaje. Inevitabil, popularitatea Tinder a atras atentia si celor care incearca sa castige bani prin mijloace neortodoxe. Specialistii, citati de Showbizreport.ro, au realizat un set de reguli pentru o navigare sigura pe Tinder. Amanunte pe RomaniaTv.net.

Cum sa aplici corect crema de protectie solara. Este cunoscut faptul ca expunerea indelungata la razele UV poate cauza cancer de piele, imbatranire prematura a pielii si riduri asadar unei creme de protectie solara este o masura preventiva obligatorie. Totusi, pentru a fi cat mai eficienta, aceasta trebuie sa fie aplicata corect. Cateva idei pentru a folosi corect protectia solara, pe Elle.ro.