Ce sa bei dupa masa ca sa slabesti. Sigur ti se intampla si tie sa te ridici, uneori, de la masa cu un sentiment de vina pentru rasfatul culinar pe care l-ai avut. Pentru a evita aceste probleme, iti spunem ce sa bei dupa ce mananci, ca sa slabesti. Daca vrei sa ai o silueta perfecta, este indicat sa nu amesteci lichide si alimente solide la masa, potrivit dietoflife.com. Bautura care te ajuta sa slabesti trebuie consumata la o ora dupa ce mananci, pentru ca de atata timp are nevoie organismul tau sa absoarba si sa proceseze nutrientii. Daca amesteci lichide cu produse solide, stomacul nu mai lucreaza la fel de eficient si ingreunezi digestia. Lichidele vor folosi acidul gastric necesar pentru digestia alimentelor solide si astfel iti va fi foarte dificil sa pierzi in greutate, scrieUnica.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

Singura metoda sigura de prelungire a vietii este infometarea, spun medicii. "Bolile ni se trag de la excesul de alimente". Organismul are mult mai multe resurse sa gestioneze lipsa de alimente, decat sa prelucreze excesul de hrana, iar studiile arata ca in primele 24 de ore de post se consuma glucide, apoi timp de pana la doua-trei saptamani, rezervele de lipide, a declarat, luni, profesorul dr. Dafin Muresanu. "Postul nu este periculos, mii de studii dovedesc acest lucru. Vreau sa va dau argumente stiintifice. Regimul hipocaloric este intr-adevar o resursa terapeutica foarte bine studiata - si postul nu este infometare, pentru ca postul genereaza satisfactia pe care o obtii din a te abtine de la alimentatie -, fiindca organismul are mult mai multe resurse de a gestiona problema aportului redus de calorii si nutrienti decat excesul. Bolile ni se trag de la excesul de alimentatie. Avem dovezi foarte clare si studii stiintifice in acest sens", a spus profesor dr. Dafin Muresanu, presedintele Societatii de Neurologie din Romania (SNR), anuntaDoctorulZilei.ro.

Cum recunosti cele mai comune tipuri de cancer de piele. Cancerul de piele este cea mai frecventa forma de cancer si apare, in special, din cauza expunerii prelungite la soare. Daca este descoperita la timp, boala poate fi tratata cu succes. Cel mai des intalnite tipuri de cancer de piele sunt carcinomul bazo-celular si carcinomul scuamo-celular, asa ca afla cum le recunosti. Carcinomul bazo-celular se caracterizeaza prin cresteri anormale de tesut pe piele si apare, de obicei, din cauza expunerii la razele ultraviolete. Tumorile cresc rapid, daca nu sunt tratate, dar acest tip ce cancer nu se extinde decat in cazuri foarte rare. Care sunt semnele care ar trebui sa te ingrijorere? O rana deschisa, care sangereaza si nu se vindeca timp ce cateva saptamani, prinde crusta, dupa care incepe din nou sa sangereze este simptomul cel mai frecvent pentru carcinom bazo-celular, informeazaLibertatea.

Cum vindeci candidoza rapid in mod natural. Candidoza este una dintre cele mai comune afectiuni si nu este deloc usor de tratat. Cercetarile recente au aratat, insa, ca poate fi eradicata in doar 8 secunde. Afla cum. Studiile au aratat ca propolisul poate distruge candidoza in doar 8 secunde, potrivit tophealthylife.com. Daca ai aceasta infectie fungica, este recomandat sa iei 1 g de vitamina C si laptisor de matca de cel putin trei ori pe zi. In plus, trebuie sa mananci usturoi, vitamina B si acizi grasi esentiali, pe care ii iei din semintele de in. In tratamentul impotriva infectiei cu candida este recomandat sa consumi si sucuri din legume proaspete inainte de masa. Renunta definitiv la zahar si la bauturi carbogazoase si respecta cu strictete regulile de igiena. Este important sa porti lenjerie din bumbac si sa o speli intotdeauna la temperaturi ridicate, scrieUnica.ro.

Zece obiceiuri sanatoase care te fac fericit. Sa fii fericit in zilele de azi este foarte greu. Stresul reprezinta activitatea zilnica a multora dintre noi. Ne preseaza timpul si suntem mereu obositi. Ne aducem foarte greu aminte sa fim fericiti. Iata 10 obiceiuri pe care trebuie sa le practici incepand de azi daca vrei sa fii fericit. 1. Dimineti calme. Incepeti ziua cu un mic dejun sanatos pe care sa il mananci incet si sa te bucuri de el, intinde-te sau relaxeaza-te citind o carte 2. Timp pentru exercitii. Exercitiile cresc sistemul imunitar, cresc stima de sine, iar cu ajutorul lor se elibereaza oxitocina. 3. Mananca alimente sanatoase. Mancarurile procesate iti fac nivelul glucozei sa creasca si sa scada rapid. Daca mananci alimente procesate vei ramane cu o senzatie de foame, anuntaDoctorulZilei.ro.