Scapa de pietrele la rinichi in zece zile. Pietrele la rinichi sunt o problema dureroasa, cu care foarte multi oameni se confrunta in ultima perioada, de la varste din ce in ce mai mici. Azi iti spunem ce bautura naturala te poate ajuta sa elimini pietrele la rinichi intr-un timp foarte scurt. Bautura despre care vom vorbi se bazeaza, de fapt, pe o cereala - meiul - si este un remediu traditional rusesc. Poate ca nu stiai pana acum, dar meiul este foarte eficient in tratarea afectiunilor rinichilor sau ale trectului urinar. Uite cum poti obtine aceasta bautura! Clateste 200 de grame de mei in apa calduta si indeparteaza toate impuritatile. Pune meiul intr-un borcan mare, de 3 litri. Apoi adauga peste el 2 litri de apa fierbinte, acopera borcanul, inveleste-l intr-un material textil si lasa-l pana a doua zi dimineata, scrieUnica.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

Vindeca migrenele cu apa. Afla care este metoda. Migrenele sunt acele dureri ingrozitoare de cap care par sa nu se opreasca oricate pastile iei. Migrenele pot aparea si din cauza deshidratarii sau a oboselii, asa ca daca te hidratezi, dormi suficient, dar tot te doare capul inseamna ca ai o problema. Exita un truc pe care il poti incerca pentru a opri durerea care iti sageteaza timpanele. Migrenele se pot vindeca foarte usor cu ajutorul apei. Ai nevoie de un lighean cu apa fierbinte si de o punga cu cuburi de gheata. Daca nu ai cuburi de gheata in frigider poti sa folosesti o punga cu legume inghetate. Pune gheata la nivelul cefei, iar mainile si piciorele scufunda-le in ligheanul cu apa fierbine. Amestecul de senzatii extreme iti va relaxa muschii si te va scapa de migrene, anuntaDoctorulZilei.ro.

Alimente pentru un ficat sanatos. Ficatul seamana cu un sistem de filtrare care aduna toate toxinele nocive pentru organism. De aceea este indicat sa-l pastram in forma maxima. Iata ce alimente te ajuta sa ai un ficat sanatos! Daca vrei sa ai un ficat sanatos, nu este recomandat sa ii "oferi" cantitati mari de toxine. Mai jos este o lista cu cele mai eficiente alimente in curatarea si detoxifierea ficatului: Usturoi - curata si protejeaza ficatul. Grapefruit - unul dintre cele mai eficiente alimente in detoxifiere. Morcov, sfecla - ajuta la buna functionare a ficatului. Ceai verde - scoate grasimea depozitata in ficat si il protejeaza. Legume verzi - curata si protejeaza ficatul. Avocado - creste capacitatea de detoxifiere a ficatului. Conopida, broccoli - protejeaza ficatul impotriva cancerelor, informeazaLibertatea.

Ce sa nu faci niciodata pe canicula. Canicula este partea neplacuta a verii, insa nu inseamna ca trebuie sa o lasi sa te afecteze. Vezi ce sa nu faci niciodata pe canicula, ca sa nu ai probleme de sanatate. Pe timp de canicula, organismul trebuie sa munceasca mai mult pentru a mentine o temperatura normala. Pentru a evita problemele de sanatate care pot sa apara, trebuie sa respecti anumite reguli. Hidratarea este foarte importanta, mai ales pe timp de canicula. Este indicat sa bei aproximativ 2 litri de apa pe zi si sa nu stai sa ti se faca sete. Poti testa cat esti de hidratata analizand culoarea urinei - daca este inchisa la culoare si are un miros puternic, s-ar putea sa fii deshidratata, scrieUnica.ro.

Te bronzezi repede cu un ingredient din bucatarie. Bronzul este asemenea paltonului iarna. Toata lumea vrea sa se bronzeze, insa unii oameni chiar isi pun in pericol sanatatea. Deoarece nu este indicat sa faci plaja intre orele 11-16, unii oameani merg pana la extreme si ajung cu arsuri grave din cauza razelor solare Daca vrei sa ai un bronz ultra rapid si uniform trebuie doar sa ai la tine acest ingredient din bucatarie. Secretul uleiului de masline este ca iti hidrateaza pielea si face ca razele UV sa patrunda mai bine in piele. Dupa ce te-ai dat cu crema, da-te cu putin ulei de masline, anuntaDoctorulZilei.ro.