Vrei sa depasesti disconfortul termic? Iata ce sa nu faci pe canicula (1) Nu face sport afara in timpul zilei, pentru ca efortul fizic accentueaza starea de oboseala. (2) Nu merge cu bicicleta, fiindca inseamna un consum mare de energie. (3) Nu folosi cuburi de gheata pe piele, fiindca vei pierde brusc prea multa caldura. (4) Nu folosi creme grase sau unguente vascoase pentru piele, care nu se absorb. Acestea aduna murdaria si praful si impiedica epiderma sa "respire" normal. (5) Nu regla aerul conditionat la o temperatura prea scazuta. Statul in raza aparatului setat pe temperaturi cu mult mai scazute decat cea ambientala nu este recomandat. Nu te vei racori decat pe moment, insa risti sa te alegi cu o raceala! (6) Nu consuma, in exces, cafea sau apa minerala carbogazoasa. Sunt diuretice si accelereaza eliminarea apei din organism. Bea numai apa plata, saraca in saruri minerale, scrie Libertatea.

UtileFoto: Colaj foto

Remediul tibetan pentru tratarea tiroidei Glanda tiroida este cea mai mare a sistemului endocrin, iar atunci cand nu mai functioneaza bine, iti da peste cap tot organismul. Iti propunem sa incerci un remediu tibetan care ajuta la tratarea ei. 1. Freaca palmele cu putere, pana cand simti ca s-au incalzit. Tine-le, apoi, pe glanda tiroida pentru 10 secunde. 2. Inghite-ti saliva de trei ori sau ia trei guri mici de apa. 3. Expira! Atunci cand expiri, inclina-ti capul in fata, astfel incat sa atingi pieptul cu barbia. Stai asa cateva secunde, fara sa inspiri. Cand incepi sa tragi aer in piept, ridica-ti barbia si revin-o la pozitia normala. In momentul in care expiri, du din nou barbia la piept. 4. Atunci cand atingi pieptul cu barbia, incearca sa misti capul la dreapta si la stanga, fara sa iti iei barbia din piept. Astfel iti vei masa glanda tiroida. 5. Repeta acest exercitiu de 10 ori. Integral pe Unica.ro.

Cum sa-ti linistesti mintea si trupul: cele mai eficiente plante cu efect calmant Levantica - Antispasmodic foarte eficient, levantica relaxeaza muschii si calmeaza simptomele afectiunilor digestive, cardiace si pulmonare. Aceasta poate fi administrata atat sub forma de infuzii, cat si sub forma de uleiuri esentiale. Paducelul - Recomandat mai ales in cazul spasmelor cardiace, paducelul este una dintre cele mai eficiente plante cu efect calmant. Poate fi administrat atat sub forma de ceaiuri, cat si sub forma de capsule disponibile in farmacii sau in magazinele naturiste. Roinita - Poate ca nu este atat de celebra ca plantele anterioare, insa face minuni in cazul organismului obosit. Actioneaza cu precadere asupra problemelor digestive (dureri de stomac, diarei) si poate fi integrata cu usurinta in diverse feluri de mancare sau poate fi administrata sub forma de ceai, seara, inainte de culcare, scrie Avantaje.

Aplicatii pentru vacanta care iti vor face vara mai frumoasa (1) Aplicatii pentru vacanta - Uber - In toate tarile din lume, indiferent de gradul de dezvoltare, strainii au semnalat numeroase probleme cu taximetristii. In conditiile in care majoritatea aeroporturilor din lume sunt dotate acum cu WiFi, Uber ar putea fi o modalitate extrem de usoara de a calatori intre locul de aterizare si hotelul la care va cazati. (2) Airbnb - Airbnb va ofera acces la peste 450.000 de locatii din toata lumea, situate in peste 34.000 de orase. Airbnb este cea mai usoara metoda prin care veti putea gasi loc de cazare in timpul calatoriilor, oferind atat solutii de ultim moment pe termen scurt cat si solutii pe termen lung pentru cei care vor sa petreaca o perioada mai lunga de timp intr-un loc. Integral pe Playtech.ro.

Diferenta dintre stanga si dreapta Iti este cunoscut refrenul: "fa la stanga, cealalta stanga!"? Nu tine de "femeile sunt soferite mai proaste" si nici de capacitatea de orientare bidimensionala a femeilor si cea tridimensionala a barbatilor. Pur si simplu, intre 19 si 27% din populatie face mai greu diferenta dintre stanga si dreapta. In acest proces sunt implicate mai multe functii ale creierului, respectiv abilitatea de a integra in acelasi timp sunetul, imaginea, tactilul, limbajul si memoria.Pentru a-ti face viata mai usoara si viteaza de reactie mai rapida, tine minte pe care mana ai ceasul si raporteaza-te intotdeauna la acest lucru, scrie Psychologies.