Ce se intampla cu organismul daca nu mai mananci paine? S-au facut numeroase studii care atesta faptul ca graul modern are legatura cu cresterea in greutate si cu acumularea de grasime in cele mai nepotrivite locuri din corp, provocand efecte dintre cele mai nocive asupra starii de sanatate, cum ar fi diabetul, dezechilibre neurologice precum boala celiaca, artrita reumatoida si dementa, scrie Doctorulzilei.

UtileFoto: Colaj foto

Studii ingrijoratoare! Fumatul poate duce la probleme psihice. Vesti proaste pentru fumatori! Cercetatorii britanici au ajuns la concluzia ca fumatul, cunoscut pentru ca provoaca unele forme de cancer si boli cardiovasculare, ar putea favoriza si aparitia unor tulburari psihice severe, cum ar fi schizofrenia. Asocierea statistica dintre tutun si psihoze, indeosebi schizofrenie, fusese deja constatata in cercetarile precedente, sustin oamenii de stiinta de la Colegiul King din Londra. Continuarea inLibertatea.

Acestea sunt ierburile care au grija de inima ta. Iata cum trebuie sa le consumi! Sistemul tau circulator ar trebui sa fie mereu intr-o stare buna de functionare. Atunci cand fluxul sanguin este redus, nimic nu mai functioneaza bine in organism. Frecvent, o substanta grasa, numita placa, apare in interiorul vaselor de sange si le ingusteaza. Ce ierburi sa incluzi in dieta ta zilnica pentru a preveni acest lucru, peKanalD.ro.

Cand sa ii ceri sotiei sex. Explicatia dementiala a unei femei casatorite. Uneori e greu sa iti dai seama cand sa ii ceri sotiei sex. Poate e prea obosita, poate e ocupata, poate pur si simplu nu are chef. Insa o mama de 31 de ani a decis sa le usureze viata barbatilor si a inregistrat un clip in care explica, cu ajutorul graficelor, cand e cel mai bine sa ii ceri sotiei sex. Integral inClick.

Acesta sunt zodiile care te seaca de energie! Uite de cine trebuie sa te feresti. Anumite persoane, chiar daca nu isi propun acest lucru, reusesc sa iti absoarba toata energia cu comportamentul lor. La inceput iti va placea sa gasesti pe cineva la fel de copilaros ca tine, la fel de entuziast, de plin de viata, de vizionar. Cu nativul Varsator vei avea senzatia ca poti schimba conceptiile oamenilor insa acest semn zodiacal poate sa tinda prea mult coarda in revolutia la care se gandeste cu mare foc, scrieKanalD.ro.