Telefoanele mobile prezic depresia in cazul oamenilor. Un studiu realizat de niste cercetatori a ajuns la rezultate destul de importante in ceea ce priveste comportamentul uman. Cu ajutorul telefoanelor mobile acestia au putut sa prevada comportamente despresive in randul utilizatorilor, aflam de laDoctorul zilei.

UtileFoto: Colaj foto

E cea mai buna veste pentru cei care urasc Facebook! Iata cum vorbesti cu prietenii fara sa ai cont. La aproximativ o luna dupa ce respectiva functie a fost introdusa experimental, nu mai aveti nevoie de cont de Facebook pentru Messenger. Nu a trecut inca o luna de cand cei de la Facebook au lansat o noua versiune de Messenger care venea cu o functie foarte interesanta. Pentru prima oara, daca o instalati, puteati folosi aplicatia de chat fara un cont de Facebook, anuntaClick.

Top 4 zodii carora le place sa faca sex cu necunoscuti. Crezi ca e riscant sa duci in dormitor o persoana pe care abia ai cunoscut-o? Iata un top al zodiilor care nu exita sa se arunce in aventuri cu necunoscuti. Top 4 zodii carora le place sa faca sex cu necunoscuti. Locul 4: Berbec. Nativul Berbec este incantat de a face sex cu o persoana pe care abia a cunoscut-o intr-un bar sau in parc, la ceas de seara. Continuarea peRealitatea.net.

Cum sa te bronzezi mai repede. Trei metode naturale. Alimentatia poate facilita bronzarea, poate proteja impotriva daunelor cauzate de razele soarelui si poate contribui la pastrarea bronzului mai mult timp. Pentru un bronz durabil, cele mai adecvate ar fi legumele si fructele de culoare portocalie si cele antioxidante, semnaleaza El Mundo si ABC, citate deDoctorul zilei.

10 semne ca iubesti mancarea prea mult. Mancarea este esentiala in vietile noastre de zi cu zi, insa unii oameni au tendinta de a exagera. Acestia nu se pot abtine deloc atunci cand vad un aliment delicios, iar acest lucru le-ar putea afecta negativ sanatatea. Mancatul in exces poate duce la ingrasare si chiar la probleme de natura medicala. Iata cateva semne ca iubesti mancarea prea mult, inClick.