Ingrediente naturale care reduc transpiratia. Transpiratia este un proces normal, care are loc in corpul nostru atunci cand suntem expusi la caldura ori cand suntem implicati in activitate fizica. Vezi cum poti reduce cantitatea de transpiratie cu ajutorul ingredientelor naturale. Bicarbonat de sodiu. Bicarbonatul de sodiu are numeroase intrebuintari, iar reducerea transpiratiei este unul dintre ele, potrivit healthyfoodstar.com. Inmoaie degetele in apa, apoi in bicarbonat de sodiu si aplica pasta obtinuta subrat, masand pielea. Lasa sa se usuce, apoi sterge zona cu un servetel umed, noteaza Unica.ro.

UtileFoto: Colaj foto

Pozitia in care dormi iti influenteaza starea de sanatate. Stim deja ca pozitia de dormit "vorbeste" despre personalitatea noastra. Oamenii de stiinta sustin ca este chiar mai mult decat atat, si anume pozitia in care dormim ne poate influenta sanatatea. Sa aflam, asadar, mai multe despre modul in care pozitia in care dormi iti influenteaza starea de sanatate. Pozitia pe spate. La prima vedere, dormitul pe spate ar avea mai multe avantaje decat dezavantaje. Ca avantaje, sunt de notat limitarea arsurilor la stomac, prevenirea aparitiei ridurilor de pe piept si prevenirea lasarii sanilor odata cu inaintarea in varsta. In plus, este o pozitie foarte buna pentru coloana vretebrala, informeaza Avantaje.ro.

Cum tratezi capilarele sparte de pe fata in mod natural. Capilarele se pot sparge in orice zona a fetei, dar mai ales in jurul nasului si sub ochi. Afla cum poti scapa de ele in mod natural. Capilarele de pe fata se parg din cauze diferite de cele care apar pe picioare, de aceea si metodele de tratament sunt altele. Chiar daca nu evidentiaza o problema de sanatate, sunt inestetice, de aceea cele mai multe femei prefera sa scape de ele. Capilarele de pe fata se sparg din cauza unei insuficiente venoase, potrivit livestrong.com. O cantitate de sange regurgiteaza in vene, iar presiunea duce la distrugerea peretilor vaselor de sange, scrie Unica.ro.

Felul in care ne schimba cainii. Sunt dragalasi si ne invata cum sa avem grija si de altcineva in afara de noi. Cainii ne fac sa fim mai responsabile, libere, spontane, sociabile, produc in noi acea schimbare dupa care tanjeam si pe care nu indrazneam sau nu stiam cum sa o facem. Femeile care au caini, sunt mai jucause, elibereaza copilul din ele si se bucura de toate acele lucruri care ne incantau cand eram mici. Se pot detasa mai usor de probleme, iar in plimbarile lungi au ocazia sa exploreze mediul inconjurator, sa vada lumea cu alti ochi, dar si sa petreaca timp cu ele insele, sa se dedice unei analize interioare. Cainii se murdaresc, ii aducem acasa plini de noroi si de ciulini, dar tot ii iubim si ni se par cei mai frumosi din lume, informeaza psychologies.ro.

De ce sa nu bei cafea pe canicula. Specialistii sunt de parere ca nu ar trebui sa bei cafea pe timp de canicula sau cel putin sa nu consumi mai mult de o ceasca, potrivit healthyfoodstar.com. Chiar daca ai impresia ca iti da energie, efectele secundare pe care le are asupra ta iti dau sanatatea peste cap. Provoaca insomnie. Cafeaua iti afecteaza calitatea somnului, iar vara, cand noptile sunt mai scurte, ar trebui sa o elimini din alimentatie. Ai nevoie de opt ore de somn profund pentru a fi odihnita, iar consumul de cafeina nu ti le ofera. Integral in Unica.ro