Patru alimente care iti imbatranesc creierul mai repede. Uita de silueta pentru cateva clipe si gandeste-te si la modul in care iti afecteaza creierul alimentele pe care le consumi. 1. Tofu. Controversele legate de soia continua in urma unui studiu publicat in revista Dementia and Geriatric Cognitive Disorders, care a identificat o legatura intre consumul ridicat de tofu (de mai mult de 9 ori pe saptamana) si un risc crescut de probleme cognitive si pierderi de memorie. Integral pe Doctorul zilei.

UtileFoto: Colaj foto

Stii ce risti atunci cand faci sex pe canicula? Nimeni nu ar crede asa ceva, dar se pare ca temperaturile ridicate din sezonul cald cresc apetitul sexual desi, pentru anumite persoane, acest lucru poate avea riscuri majore. Specialistii spun ca temperaturile ridicate au proprietatea de a stimula hormonii. "Sexul pe canicula implica riscuri majore pentru cardiaci, obezi, hipertensivi sau bolnavi de astm. Ei pot face infarct, pusee de tensiune sau accident vascular cerebral." Continuarea in Libertatea.

Cinci probe la care trebuie sa supui un barbat inainte sa-l iei de sot. Casatoria este un pas important in viata oricarei femei. Nesiguranta te va incerca intotdeauna inainte de a face pasul cel mare, insa, daca vrei sa fii sigura ca iubitul tau este si un sot ideal, ar trebui sa il supui la cateva probe inainte de a merge cu el in fata altarului. Iata cum iti poti da seama ca este partenerul ideal pentru tine, pe Realitatea.net.

7 sfaturi sa nu te arzi la plaja. Spune adio arsurilor, petelor si basicilor! Daca respecti 7 simple reguli vei avea un bronz incredibil si vei atrage toate privirile, sustin expertii americani. Pune o solutie cu indice de protectie solara de 50. Relaxeaza-te la soare si dupa alte 45 de minute mai pune un strat de solutie. Bea apa! Uite ce trebuie sa faci cand te duci la plaja de la ora 8:00 dimineata, in Click.

Invinge canicula! Cum sa te racoresti in timp ce dormi. Nimic nu strica un somn dulce mai bine decat canicula. Mananca mai putin, astfel metabolismul nu va mai consuma atata energie si nu vei mai transpira. Inveleste-te cu cearceafuri de bumbac. Ca sa te racoresti in timp ce dormi, Doctorul zilei iti recomanda ce sa faci inainte de culcare.